Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er allerede glad for mit graviditets støttebælte efter kun en dag. Da jeg er maler har jeg mange tunge løft i løbet af en dag mærker jeg allerede virkningen ved at have det på som støtte på arbejde.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skønne sager til børn ♡ Sjove, fine og praktiske ting til fair priser.
Greve Main 23, 2670, Greve, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Skarp pris på varen✔️
Bestilling & levering indenfor 24 timer✔️
Super👍

Réponse de Onlinekids.dk
Bestilte badebukser til min datter og de kom hurtigt - intet at klage over

Réponse de Onlinekids.dk
Jeg bestilte varer om eftermiddagen og de var der næste dag. Jeg havde købt nogle opvarmnings/damp bokse til mikrobølgeovn og de er rigtug gode

Réponse de Onlinekids.dk
Dejligt med sådan en hurtig levering det er værd at anbefale jer til andre Tak
Mvh Jytte Zacho

Réponse de Onlinekids.dk
Købte noget lækkert graviditetstøj samt nogle bøjler til børnetøj - super gode produkter. Dertil også hurtig levering 👍🏼

Réponse de Onlinekids.dk
God kundeservice GLS havde mistet min pakke så jeg ringede og de sendte en ny med det samme 😀

Réponse de Onlinekids.dk
Varen svarede til mine forventninger. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Utrolig dårlig service.
Jeg bestilte et dukkehus til min datter i fødselsdagsgave i starten af april måned. Det fremgik på siden at produktet var på fjernlager, med en levering på ca. 3 uger. Jeg fik en mail om at produktet alligevel ikke var på fjernlager, og at den ville komme i juli måbede. Jeg besluttede at vente på dukkehuset. Månederne gik og da jeg ville undersøge den præcise dato, kan jeg se at datoen er udsat. Dette sker gentagende gange, at jeg selv skal opdage dette. Jeg beder til sidst, om de vil undersøge med leverandøren hvornår produktet kan leveres. Jeg får en mail om at de er kontaktet og at jeg vil hører nærmere. Jeg modtager aldrig en mail omkring dette og finder igen ud af at produktet er udsat med leveringsdatoen.
Nu er min ordre annulleret, da jeg simpelthen ikke kan vente længere.

Réponse de Onlinekids.dk
Varen blev leveret ubeskadiget allerede dagen efter online bestillingen.

Réponse de Onlinekids.dk
Kunne være rart med en lidt mere udførlig beskrivelse af varen. Jeg blev f.eks meget overrasket over størrelsen af tallerkner og glas.

Overskuelig hjemmeside.
Varen kom dagen efter,
Og fragten er billig.
Tak for god service 😊

Réponse de Onlinekids.dk
Jeg var meget tilfreds og kan klart anbefale og handle der.