Out of Bounds Avis

17 920
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

De bollar jag köpte sist var OK kvalitet. Tidigare köpte jag genom ICA Bollebygd som hade en Facebook deal med 12 bollar för 89:-. Det var det sämsta jag sett. Dom bollarna hade jag inte ens plockat... Voir plus

Bra bollar till ett bra pris för en glad nybörjare med många BPR = bollbortfall per runda. Nöjd med det uttrycket dessutom, men det är ju inte Out of Bounds förtjänst utan enbart min. Tack!

Det gick snabbt att få bollarna som jag har beställt. Jag har gått genom bollarna som levererades och det var fyra bollar som jag tyckte var lite för stora hack i bollen. Det kan påverka bollflykt och... Voir plus

Mycket snabb leverans! Enkelt att navigera på sidan och hantera beställningen. Köpte första sortering och kvaliteten på bollarna lever upp till det.

1. Club de golf

Informations provenant de diverses sources externes

I Sverige spelas fler än 8 000 000 golfrundor varje år. Med tanke på hur många bollar varje spelare slår bort under en runda så blir omfattningen av antalet bollar som samlas i dammarna väldigt stor. Det tar mellan 100 - 1 000 år för en golfboll att brytas ner i naturen, där kemikalierna skadar miljön under hela nedbrytningen. Out of Bounds dykare är mycket erfarna och effektiva när de arbetar i golfbanans olika vattenhinder. Med professionell utrustning och en slimmad organisation återvinner vi årligen 2 000 000 golfbollar. Vi är stolta över den insatsen men vet att vi fortfarande har en lång bit kvar innan alla bollar som slås bort återvinns.

Störst i Europa på att sälja och återvinna golfbollar

Högsta kvalité sedan 2007
- Fler än 50 000 nöjda kunder - Expertrådgivning - Leverans inom 1-2 dagar - Fri frakt vid order över 850 kr - E-handel sedan 2007

Din åsikt är viktig

Vi uppskattar din feedback

Berätta gärna för dina golfvänner om oss. Tack vare er kan vi fortsätta utvecklas och bli bättre.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

18 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(17 920)

1 080 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension! 😊 Bra bollar till ett bra pris är en kombination vi gärna står för. Kul att du är nöjd med ditt köp! ⛳

Bra kvalitet på beställd vara och…

Bra kvalitet på beställd vara och relativt snabb leverans.

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på din beställning och att leveransen kom fram snabbt. Vi uppskattar din feedback!

Toppen!

Snabbt, smidigt, bra kvalitet

Réponse de Out of Bounds

Tack för de fina orden, Christoffer! 😊 Snabbt, smidigt och bra kvalitet- en riktigt bra kombination. Kul att du är nöjd!

Funkar perfekt!

Bra kvalitet of snabba leverans

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension! 😊 Härligt att höra att både kvaliteten och leveransen motsvarade dina förväntningar. Kul att allt fungerade perfekt! ⛳

Réponse de Out of Bounds

Tack, Svante! Snabbt och smidigt är precis vad vi siktar på. Uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme! ⛳

Utebliven leverans

Jag beställde golfbollar den 3 augusti med uppskattad leveranstid 1-2 dagar. Jag har ännu ej fått leveransen. Jag har varit i kontakt med DHL som skulle sköta frakten men de tycks ha tappat bort paketet och har ej återkommit. Jag har försökt ringa Out-of-Bounds men ingen svarar. Med denna erfarenhet av Out-of-Bounds sätt att sköta sina affärer kan jag ej med gott samvete rekommendera er till vänner och bekanta. Sammanfattning: Jag har betalat för en leverans av golfbollar som ej har levererats.

Réponse de Out of Bounds

Tack för att du hörde av dig till oss idag! Vi är glada att vi fick möjlighet att ta tag i ärendet och hjälpa dig vidare med leveransen. Vi beklagar självklart det besvär som DHL har orsakat och uppskattar att du gav oss chansen att reda ut situationen. ⛳

Enkelt

Enkelt, snabbt och enligt förväntningarna

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension! 😊 Skönt att höra att allt var enkelt, snabbt och enligt förväntningarna. Vi uppskattar förtroendet!

Superbra

Superbra, anledningen till att det ej är en femma är leveranstiden som är på några dagar. Beställde på söndagen fick hem det torsdag kväll, Annar 10/10

Réponse de Out of Bounds

Tack för den fina recensionen och för din feedback! 😊 Jag kan se att din beställning lades på en söndag. Våra paket skickas inte ut under helgerna, så beställningar som läggs under helgen börjar hanteras nästkommande vardag! ⛳

Ungefär 1/4 av bollarna var det djupa…

Ungefär 1/4 av bollarna var det djupa rivmärken i samt att det var möjliga. Vart vit i handen som att man tog i mjöl.

Réponse de Out of Bounds

Vi har mailat dig för att följa upp detta och se till att vi hittar en bra lösning. ⛳

Snabb, smidig leverans av kvalitetsbollar

Snabb, smidig leverans av kvalitetsbollar till ett bra pris. Andrasorteringen är mer än fullt spelbara.

Réponse de Out of Bounds

Tack för din fina recension, Claes! 😊 Kul att höra att du uppskattar kombinationen av kvalitet, pris och snabb leverans! ⛳

Snabb leverans bollarna uppfyller det…

Snabb leverans bollarna uppfyller det som lovats i annonsen

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension! 😊 Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att bollarna motsvarade det vi lovat i annonsen. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder! ⛳

Fina bollar!

Snabb leverans och fina bollar!

30 juillet 2026

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension, Anders! 😊 Härligt att höra att både bollarna och leveransen levde upp till förväntningarna. Vi uppskattar verkligen din feedback! ⛳

Tre bra - pris, kvalitet, service

Bra pris, bra kvalitet, snabb och bra service.

24 juillet 2026

Réponse de Out of Bounds

Tack för de fina orden! 😊 Pris, kvalitet och service är tre saker vi lägger stor vikt vid, så extra roligt att du lyfter just dessa. Tack för förtroendet!

Fick bra service o information om min…

Fick bra service o information om min produkt ++++

25 juillet 2026

Réponse de Out of Bounds

Stort tack för din recension, Reine! 😊 Vad roligt att höra att du fick bra service och den information du behövde om din produkt. Det är precis den typen av kundbemötande vi vill erbjuda! ⛳

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Réponse de Out of Bounds

Tack för din fina recension, Ronny! 😊 Härligt att höra att du fick snabb hjälp och blev trevligt bemött. Det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas! ⛳

Letade speciellt märke fanns inte på…

Letade speciellt märke fanns inte på hyllan
Men en personal letade upp 50 st bollar någonstans på lagret
Suveränt

Réponse de Out of Bounds

Stort tack för din fina recension! 😊 Härligt att höra att vår personal kunde hjälpa dig att hitta de 50 bollarna trots att de inte fanns på hyllan. Vi försöker alltid göra det lilla extra för att hjälpa våra kunder, kul att det uppskattades!

Beställde a klass o då ska inte 2…

Beställde a klass o då ska inte 2 bollar va så kassa att jag slängde de!!!

Réponse de Out of Bounds

Tack för din feedback! Det ska självklart inte vara så att bollar, oavsett sortering, är i ett skick som gör att de behöver slängas. Vi har mailat dig för att följa upp detta och se vad som har hänt! ⛳

Hej mina bollar har inte kommit fram jag beställde den 31/7

Hej. Jag beställde 50 pack bollar från er 31/7 men har fortfarande inte fått dom

Réponse de Out of Bounds

Tack för att du hör av dig! Vi har skickat dig ett mail med information om din leverans och hur vi går vidare med ärendet. Återkom gärna till oss via mail om du har några frågor efter att du har tagit del av informationen! 😊

Det funkade lätt o smidigt

Det funkade lätt o smidigt

22 juillet 2026

Réponse de Out of Bounds

Tack för din recension, Peter! 😊 Härligt att höra att allt fungerade lätt och smidigt. Precis den typen av köpupplevelse vi vill erbjuda, enkelt från beställning till leverans. ⛳