En af mine absolut ynglings sider. Alle produkterne bogposer, bogmærker, kort og plakater er simpelthen så flotte. Det er fantastiske materialer det hele er lavet af og farverne er klare og alt står... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg købte en nøglering med bøger og en kop og så købte jeg en mysteriback. Nøgleringen er jeg rigtig glad for. Den var lige så fin som jeg regnede med. Den er kommet i mit nøglebundt.
Jeg bestilte bogposen "Grumpy Bunny" inden for det første døgn, og den var hjemme ved mig allerede et par dage senere. Jeg er super tilfreds med ventetiden, produktet og Overlapp generelt. Jeg... Voir plus
Lige købt drage laptop cover(privat via insta) og klistermærker hos Mette! Det hele er kvalitet over alt og for mig uundværlig på min lange liste af "must have" De er så fede alle sammen og dragerne... Voir plus
Vi sælger dansk designet og produceret merchandise til bøger. Bogposer, bogmærker, bookish pins, plakater, muleposer/net, dørhængere, klistermærker og postkort, der får lys i øjnene på enhver bogelsker. Og oplagte kalendergaver til bognørden. Vi er muligvis den eneste danske producent af bogposer (booksleeves), der er kæmpestort i udlandet. Den perfekte gave til læsehesten, der muligvis ikke ved, at den findes. Ejer og designer, Mette Breth er forsiderdesigner (BRETH DESIGN), og designer i forlængelse heraf matchende merchandise. Bogposer er den bedste måde at elske dine bøger på! Undgå bøjede sider eller slidte hjørner når du har dine bøger med på farten. ...fordi litteraturen ikke går ned på udstyr. <3 OVERLAPP. er grundlagt i 2019 og drives af Mette Breth. Virksomheden er et private label, der er udsprunget af Mettes hverv som forsideillustrator (BRETH DESIGN), der har eksisteret siden 2009. Vi er en 100% dansk ejet iværksættervirksomhed og vores produkter er alle designet af os og produceret på dansk systue og af danske trykkerier. Vi går op i håndværket, funktionalitet og design. Kultur spiller en stor rolle for os, og vi elsker at mixe denne med æstetik og lavpraktisk brug. OVERLAPP. og BRETH DESIGN er som regel altid at finde på messer som Fantasy Festival og BOGFORUM (Artist Alley).
BRETH DESIGN, Hyacintvej 12, Halling, 8543, Hornslet, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Aldrig har jeg fået så fin en pakke fra en online shop. Den var fancy pakket ind med chokolade og et håndskrevet kort!
Varen var perfekt og jeg vil bestemt købe derfra igen.

Réponse de OVERLAPP.dk
Jeg kan kun anbefale at købe hos Overlapp, hvis man elsker bog-merch.

Réponse de OVERLAPP.dk
Fine produkter og hurtig levering. Det hele var pakket fint og indbydende. Har handlet flere gange hos Overlapp.dk og det er altid en fornøjelse.

Réponse de OVERLAPP.dk
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og Bogposen var helt som paa billledet og det jeg havde forstillet mig. Vi er super glade. Kan klart anbefales :)

Réponse de OVERLAPP.dk
Jeg bestilte og fik min pakke leveret næsten med det samme.
Kan kun bruge positive ord om min oplevelse

Réponse de OVERLAPP.dk
Alt var helt perfekt! Hurtig afsendelse, varerne var over alt forventning! Købte en bogpose og en stor lykkepose og begge bogposer var i så god kvalitet, flot syet og totalt gennemført. Desuden super hurtigt svar hvis man skriver til virksomheden. Alt var bare helt perfekt!

Réponse de OVERLAPP.dk
Lynhurtig levering. Super fin indpakning. Og helt igennem perfekt produkt. Kan kun anbefales.

Réponse de OVERLAPP.dk
God kvalitet, hurtig levering og det fineste udvalg til de bogglade 🤗

Réponse de OVERLAPP.dk
Jeg købte to bogposer, som min veninde skulle have i fødselsdagsgave og hun blev ovenud glad for dem 😊
Bogposerne er så fine og gennemført lavet. De var pakket fint ind i silkepapir og det en stor fornøjelse at åbne pakken 🤗
Jeg vil varmt anbefale bogposerne, hvis du skal have bøger med på tur, ferier eller andet og bare gerne vil passe godt på dem ❤️

Réponse de OVERLAPP.dk
Alt ved handlen fungerede fint .
Jeg er særligt tilfreds med, at plakaten kom i flad pakke og ikke sammenrullet 😊

Réponse de OVERLAPP.dk
Super hurtig levering, fantastisk kvalitet, og en lille chokolade og personlig tak i pakken. Kan varmt anbefales!

Réponse de OVERLAPP.dk
Lækre kvalitets produkter og hele oplevelsen er meget positiv med den smukkeste indpakning og små beskeder.

Réponse de OVERLAPP.dk
Bestilte til Black friday og fik varene en uge efter. Og alt i super fin stand og godt pakket ind.

Réponse de OVERLAPP.dk
Hurtig og effektiv service. Jeg bestilte søndag og fik bekræftelse på afsendelse af min ordre allerede om mandagen.
Ville helt sikkert handle der igen!