Var tveksam till att beställa härifrån med tanke på recensionerna om leveransproblem. Men jag testade och fick mitt paket inom ett dygn och det var en välpaketerad låda med alla artiklar.

Fick fel sorts rakblad till tapetkniv vilket ordnades utan krångel med leverans dagen därpå i brevlådan och dom felaktig fick jag behålla. Trevlig och kompetent kundservice!

Mycket dåligt bemötande. Blev felaktigt telefonnummer på beställningen. Mejlade några dagar senare och påpekade detta. Inget svar. När jag lite senare påminde fick jag till svar att varan skickats t... Voir plus

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

20 avis

Aucune trace de demande d’avis

19 septembre 2025
Avis spontané

Glömmer lägga i alla beställda varor.

Bra priser, men glömmer att lägga i alla varor man beställt. Blir jäkligt problematisk då man förlitar sig på att alla produkter finns med i paketet. När man sedan under midsommarhelgen står i stugan och långt från närmaste målarbutik och det saknas saker så ställer det till stora bekymmer.

22 juin 2025

Undvik detta företag!

Undvik detta företag!

Dom säljer saker som är feltillverkade och inte går att använda men föreslår inte ens en retur eller pengarna tillbaka. Enda svaret var att jag kan kasta den.
Aldrig mer Paintpro!

16 avril 2025
Avis spontané

Beställde en dubbelsidig lammullshätta…

Beställde en dubbelsidig lammullshätta från Paintpro, där adaptern tydligt syntes på produktbilden och nämndes i texten – utan att det framgick att den såldes separat. Det skapade ett självklart intryck att adaptern ingick. När jag kontaktade kundtjänst fick jag först ett snålt rabatterbjudande och sedan ett ganska kallt bemötande när jag ifrågasatte detta.

Trots att produkten inte kunde användas utan adaptern, och trots att jag framförde feedback på ett sakligt sätt, valde Paintpro att inte ta ansvar eller visa någon som helst goodwill. Jag köpte istället adaptern från en annan återförsäljare – billigare och dessutom lokalt. (Havsglans.se = 149kr istället för 255kr)

Jag kommer inte handla från Paintpro igen, och kan tyvärr inte rekommendera dem till andra baserat på min upplevelse.

15 avril 2025

Debiterar 450 kr för retur

Undvik!! Jag köpte produkter från paintpro.se men ångrade mig och lät försändelsen gå i retur.

Företaget hör sedan av sig och berättar att de kommer att debitera mig en administrativ avgift på 450 kr (ex moms) för att hantera returen.

Mitt ordervärde låg på omkring 500 kr.

20 septembre 2024

Radiotystnad i deras kundtjänst

Fick varorna snabbt men när produkten jag fick var trasig så kontaktade jag kundservice för att se om de skulle kunna hjälpa mig eller skicka nån ny, men har nu efter nästan två veckor inte fått något svar ännu. Har skickat ut ett påminnelse mail men inget svar på det heller

20 juin 2024

Mycket dåligt bemötande

Mycket dåligt bemötande.
Blev felaktigt telefonnummer på beställningen. Mejlade några dagar senare och påpekade detta. Inget svar. När jag lite senare påminde fick jag till svar att varan skickats tillbaka och att jag inte skulle få några pengar tillbaka. Mejladressen var rätt. Fick aldrig besked att varan kommit. Känns som ett fullständigt oseriöst företag

8 mai 2024

Utmärkt service

Fick otroligt bra hjälp att få allt på plats innan helgen. Hela dagen blev bättre av denna upplevelse!

28 juillet 2023

Har beställt färg 2 ggr

Har beställt färg 2 ggr från dem. Första gången drog leveransen ut på tiden utan att de informerade. Först när jag efter en veckas utebliven leverans stötte på fick jag veta att de inte hade färgen och hinkstorleken hemma. Nu hann grejerna ändå komma innan mitt projekt gick av stapeln så ingen skada. Nu har jag beställt igen. En 5 liters hink blev denna gång en 0,75 burk! Helt otroligt. Irritationen är inte liten när man två ggr av två måste stöta på kundtjänst för att det ska bli rätt. Slutomdöme blir att det är cirkusvarning och att företaget inte fungerar som det ska.

15 juin 2023

Dåligt kundfokus

Snabbt levererat.
Men när det saknas detaljer i beställningen saknar kundservice helt förståelse för att dom ska lösa problemet. Dom menar att de inte kan komplettera med det som saknas eftersom de inte har marginaler för att rätta till felet.
Felet kostade 60kr.

Otroligt tråkigt bemötande och ett resonemang som inte håller. Här fokuserar man på sälj, inte ansvar och nöjd kund.

1 janvier 2023

Trotsåldern?

Var tvungen att returnera en vara som förpackats så illa att den skadades vid uppackning. I stället för att packa bättre och skicka en ny, vilket jag bad om, så vägrade de – men berättade det, trots påstötningar, inte förrän efter en vecka så mitt projekt blev en vecka försenat. Slöhet eller illvilja?

29 juillet 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.