1. Centre de randonnée équestre

Informations provenant de diverses sources externes

Rideudstyr til hest og rytter! Velkommen til Pam Rideudstyrs webshop. Vi sælger kvalitets udstyr til hest og rytter. Det er vigtigt for os at alle skal have råd til at ride. Derfor forhandler vi nogle rigtig lækre mærker af god kvalitet til en fair pris.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fantastisk service

Fantastisk service.
Købte nye støvler til Hest og Rytter arrangementet i Herning. Og selvom vi stod som sild i en tønde, var der bare rigtig god service og ingenting at klage over.
Jeg fik nogen fede og billige støvler med hjem.

7 mars 2025

Super service

Super service, da min mand ville handle en pandebørste. Hun gjorde alt hvad hun kunne for at imødekomme ordren, da den ved en fejl stod som at den var på lager.
Vi havde ikke synderligt travlt med at modtage den så med tålmodighed og god kommunikation har vi så nu modtaget den i weekenden. Udover varen fulgte der også en lille gave med.

Vi takker mange gange😀

21 juillet 2024

5 stjerner fra mig

Hurtig betjening og kort levetingstid, fin vare, fik endda en lille pose hestebolsjer med 😊

15 septembre 2023

Jeg havde fået en mail hvor der stod at…

Jeg havde fået en mail hvor der stod at jeg ville på mit næste køb få 100kr rabat hvis jeg brugt den kode der stod i mailen. Så jeg går ind på deres hjemmeside den rigtig hjemmeside som jeg har købt på før. Jeg mangler et træktov og nogle godbidder til min hest så det finder jeg, når jeg så skal betale skriver jeg så rabat koden, det går igennem jeg betaler med mobilpay og alt er fint, indtil jeg om morgenen efter får en besked om at det var en fejl og at hun har annulleret min ordre men jeg er velkommen til at gå ind og købe for over 500kr og så kan jeg bruge rabat koden. Jeg syntes bare at man burde have lidt bedre styr på så noget når man sender kunden en mail om at der er tilbud og at handle går igennem. Jeg syntes ikke det var god service og er lidt skuffet over det.

29 juillet 2023

God service

God service, hurtig levering og en lille personlig hilsen med en chokolade pakket i en fin pose, selvom det kun var en lille ordre. Virkelig skønt😍

26 mars 2021

Dejlig lille butik

pam rideudstyr har et dejligt udvalg af udstyr og hvis de ikke lige har det i ens størrelse så bestiller de det hurtigt hjem. De har ting i alle prislejer og gør det derfor også nemt at købe noget hvis man er i tvivl fx. om hesten går godt med en ny trense eller noget helt andet.

Jeg elsker pam rideudstyr. Fantastisk servic og søde mennesker!!

6 avril 2019

altid en god behandling når man kommer …

altid en god behandling når man kommer hos jer meget tilfreds super god og høflig betjening stor ros til jer cecilie har rigtig godt styr på det man kan mærke at det er en god familie virksomhed der bygger på at alle hjælper alle meget flot

22 septembre 2017

Anmeldelse

Pamrideudstyr er et godt firma fordi de er så flinke, og de giver også godbidder med inde på deres Webshop, hvis man har bestilt noget.😊 Det er også god kvalitet. Som sagt er de bare mega flinke..😍

29 juin 2016

Fin butik med gode tilbud

En god butik med gode tilbud og hurtig service - eneste knast er at vi bestilte et par ridebukser, som viste sig ikke var der, men vi fik besked om det i løbet af en dags tid, derfor kun 4 stjerner. Men de har nogle gode tilbud ind imellem.

11 juillet 2015

Fin lille butik 😊

Bare ærgerligt at aftaler omkring foder ikke bliver holdt. Og at man til sidst selv må kontakte havens for så at få at vide at ens vare slet ikke er bestilt til trods for at det er en måned siden man bestilte og man blev lovet produktet ugen efter. Så jeg endte med at måtte købe foder andet sted. Men ellers hyggelig butik bare man ikke skal købe foder. Udstyr har jeg købt og bestilt mange gange og det har været super.

9 mai 2015