Het moet gezegd dat het Parool een prettig te lezen krant is. Maar dan wil ik wel dat hij in de brievenbus ligt. Na een maand vakantie (geen papieren krant in de bus) kwam er geen bezorging meer.... Voir plus
Lisez les avis des autres
klantenservice . ik heb sinds 4 april de digitale versie, had een compleet abonnement. helaas blijf ik de papieren krant ontvangen in de brievenbus, gebeld, gemaild en gechat. helaas krijgen ze het... Voir plus
Flut service. Jaar abonnement stilzwijgend verlengd en betaal opeens 2x zo veel (40 euro per maand!!), kan niet eens een mailtje af. Kon ook niks meer aan gedaan worden. Alleen maar om stiekem zo veel... Voir plus
Al 5 dagen geen krant bezorgd gekregen , buren wel, gemeld online , 3 x gebeld met klantenservice , ze zetten het door naar het distributie centrum, is hun antwoord, maar die doen er niets mee blijk... Voir plus
Ik heb onlangs een 5 weken voor €5,-…
Ik heb onlangs een 5 weken voor €5,- abonnement afgesloten bij Het Parool. Daarin stond expliciet vermeldt dat dit daadwerkelijk eenmalig was, en dat het automatisch zou stoppen na deze 5 weken. Tot mijn grote verbazing werd er €36.95,- extra van mijn rekening afgeschreven, nog voordat de actie afgelopen was. Telefonisch krijg je geen contact met de klantenservice, en ook op mailtjes reageert Het Parool niet. Een aanmaning van een extra €40,- kan inmiddels vanuit de klantenservice wel verzonden worden, een reactie op mijn vraag waarom er ineens €36.95 van mijn rekening is afgeschreven na een week stilte niet. Heel bijzonder. Soms vraag je jezelf af waarom bepaalde diensten of bedrijven in een paar jaar tijd halveren, daar heb je bij Het Parool geen last van.
service, klanten, dat gaat niet samen.
service, klanten, dat gaat niet samen.
het parool ging over op een nieuw factureringssysteem. daar kreeg men een vaag mailtje over, het parool was namelijk vergeten mijn abonnement te incasseren.
in een maand tijd werd er vijf keer het maandbedrag afgeschreven.
dat had ook anders, beter, gekund, gespreid over een aantal maanden. ik zat niet fout, het parool had een fout gemaakt.
nu werd er glashard gesteld dat er bij mij waarschijnlijk niet genoeg geld op mijn rekening heeft gestaan. toen ik pareerde dat dit niet het geval was, lag het vast aan mijn bank.
ik probeerde het mailtje van de klantenservice voor te lezen maar werd steeds door de dame van de klantenservice onderbroken dat ze zo een gesprek niet ging voeren omdat ik haar steeds onderbrak (ik probeerde het mailtje voor te lezen). overigens was dit het vierde gesprek, de drie anderen waren nog erger.
contact met de klantenservice was waarlijk bizar.
met een bezwaard hart, want er schrijven enkele zeer goede journalisten voor de krant, neem ik afscheid.
het vijfde gesprek was ook bijzonder:
het blijkt nu ook dat ik mijn abonnement niet op kan zeggen omdat ik een jaarabonnement heb. toen ik vroeg waar die clausule stond werd mij gezegd dat ik dat na kon lezen in het mailtje dat mij bij afsluiting abonnement heb ontvangen. dit mailtje heb ik niet meer ik vroeg of ik het opnieuw kon krijgen, dit moet eerst naar het backoffice. op mijn vraag of ik hierover een mail kon krijgen was het antwoord dat er alleen maar automatisch gegenereerde mails kunnen worden gestuurd. en deze persoon was dan tenminste vriendelijk.
op mijn vraag of de persoon eigenlijk zelf kranten las was het antwoord ik probeer af en toe op de app te kijken.
dpg en parool, schaam je. ten minste een beetje.
een normaal gesprek met de klantenservice schijnt niet mogelijk te zijn.
heel jammer.
twee sterren is omdat er een paar erg goede journalisten voor de krant schrijven. maar de clickbait ellende met van moof en dergelijke maakt het ook niet meer echt prettig.
dus tot mijn jaarabonnement is afgelopen zit ik vast aan een krant waar ik ooit van hield. die liefde is echt wel bekoeld, zo jammer. zo zo jammer.
Klantenservice onbereikbaar
Heb een zaterdag + digitaal abonnement. Na een poging om dit te combineren met een digitaal abonnement op een andere krant van dezelfde uitgever (DPG Media) heb ik geen toegang meer tot de digitale editie van Het Parool. Klantenservice - nu al 1 uur in de wacht - en ik ben nummer 1 in de wachtrij - slaapt de klantenservice misschien?
Het Parool is een Amsterdamse krant die…
Het Parool is een Amsterdamse krant die subjectief verslag doet vanuit Amsterdams perspectief en geen oor heeft voor het beleven van de werkelijkheid buiten de stadsgrenzen. Eigenlijk een beetje zielig.
niet meer te lezen op tablet
Sinds afgelopen maandag is de krant niet meer te lezen op de tablet, klantenservice vertelde mij dat deze optie in de app er uit is gehaald, kon een ander digitaal abonnement afsluiten dat vele maken duurder is. Ik heb 3 jaar met plezier de krant op mijn tablet gelezen, ben bijna 70 en moet het nu zelf maar uitzoeken. Inmiddels abonnement opgezegd, het is niet anders.
De strips zijn heel leuk
Abonnement
Bij DPGmedia/Het Parool geldt een afgesloten abonnement van 3 jaar niet echt voor 36 maanden, maar korter. Even opletten dus bij het afsluiten bij dit krantenconcern uit België! Ik sloot af per 1-2-2020, had zeer vele niet bezorgingen en liet de ettelijke vakantieperioden verrekenen met de abonnementsperiode. Dat wordt bij Het Parool dus kennelijk allemaal niet bijgehouden en verrekend. Goed informeren bij dit concern is noodzakelijk!
Wel geld incasseren, niet meer bezorgen
Wel geld incasseren, niet bezorgen, klantenservice onbereikbaar. Krant op zich is prima, maar belabberd bedrijf.
Klantenservice is telefonisch niet…
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Er is alleen een ROBOT, een digitale melder, waar je niet meteen 5 data kunt opgeven at de krant niet geleverd wordt, maar slechts één datum! Er word dus ook geen oplossing geboden. Vervolgens krijg ik eindelijk wel iemand aan de lijn, pas als ik bij de robot inspreek 'abonnement opzeggen'. Kennelijk is de klant niet interessant, maar pas als ze het abonnement dreigen op te zeggen, worden ze opeens doorgeschakeld. Als je een krant besteld, moet deze dagelijks komen. En als deze niet komt, zorg dan tenminste voor telefonisch, persoonlijke bereikbaarheid!!!!! Geen wonder dat mensen stoppen met de papieren krant.
Opzeggingen worden niet verwerkt/onterechte aanmaningen
Absoluut niets aan te merken op de krant zelf, maar de klantenservice en financiële administratie zijn echt dramatisch! Niet eerder met zo'n incapabele en klantonvriendelijke organisatie te maken gehad. Sluit nooit een abonnement af, want je komt er nooit meer vanaf! Ondanks tijdige opzegging en alle betalingen te hebben voldaan en meerdere verzoeken om de administratie correct bij te werken, negeren ze schriftelijke bewijsstukken (nota bene hun eigen e-mails met opzegbevestigingen) en blijven ze betalingsherinneringen sturen en dreigen met aanmaningen. Wanneer je schriftelijk aangeeft dat je hebt opgezegd (met schriftelijk bewijs van opzegging), beweren ze alsnog dat er niet is opgezegd. Bizar en om te huilen!
Het Parool is niet objectief
Het Parool is gewoon het reclameblaadje van GroenLinks, elke keer weer datzelfde woke/diversiteits en inclusiviteits gejank en natuurlijk de obsessie van Het Parool voor de auto. Vandaar deze ene ster.
Het Parool wordt een ochtend krant !
Het Parool wordt een ochtend krant !
Wat een feest, net weer voor 1 jaar vooruitbetaald, heb sinds het nieuwe jaar reeds 1 krant in de bus gehad,
Maandag geen krant !
Dinsdag geen krant !
onmogelijk iemand aan de telefoon te krijgen, de ene spraakrobot computer na de ander
de klachten on line ingelegd inmiddels zeker 30 minuten aan deze onzin besteed
Parool betaal gewoon je ex klanten hun geld terug en sluit de tent !
Super slechte klanten service
Super slechte klanten service. Kranten worden niet bezorgd en je krijgt niemand aan de telefoon. Alleen bandjes die je alle kanten opsturen, behalve de goede. Postcode onbekend zeggen ze dan??
De nieuwe hoofdredactrice heeft Het Parool verpest.
Het Parool WAS een "gezellige" Amsterdamse krant met redelijk neutrale en onafhankelijke journalistiek.
Met het aantreden van de nieuwe hoofdredactrice is de krant de roeptoeter van D66 geworden met bijvoorbeeld in verkiezingstijd advertenties voor D66 op de voorpagina, terwijl er anders nooit advertenties op de voorpagina staan. Het Parool heeft daarmee haar onafhankelijkheid verloren.
Ik zeg na jaren mijn abonnement op. Echt jammer.
Een ervaring rijker met een…
Een ervaring rijker met een Klantenservice. Het Parool dus. Hoe het niet moet in deze tijd dat men nieuwe abonnementen wilt verkopen. Onbeschoft en kortaf. Niet even bellen en uitleggen en tot een oplossing komen. Helaas heb ik een abonnement genomen en zit hier aan vast. Maar let op wat je afsluit. Of nee sluit liever niets af bij Het Parool...
Parool blijft spammen ondanks steeds aangeven van niet gediend hiervan te zijn.
Afgelopen zomer een tijdelijk abonnement afgesloten. Bij het afsluiten kon je aangeven dat je geen interesse had in commerciële aanbiedingen na afloop van het abonnement. Helaas lijkt het Parool dat niet te snappen. Ik blijf ongevraagd post krijgen en telefoontjes. Ondanks dat ik elke keer zeg dat ik geen contact met ze wil hebben. Schijnbaar is luisteren naar klanten niet hun specialiteit.
Propaganda, trap er niet in.
"Van vermoeidheid tot blauw paarse plekken op de tenen, zo slaat corona toe". Dit is de druppel. De angstcultuur oprekken tot het uiterste. Het parool is gewoon een staatspropaganda kanaal, van het laagste soort. Onbegrijpelijk dat dit allemaal kan in Nederland. Mensen, geloof deze rotzooi niet. Dit is eurocommunisme ten top...
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.