Paul James Knitwear Avis 3 946

4. Fabricant de tricots
  5. Magasin de vêtements pour hommes
  6. Magasin de vêtements pour femmes

À propos de Paul James Knitwear

Based in Leicestershire, England, Paul James is a heritage British knitwear brand founded in 1976. We specialise in natural fibre knitwear, ethically made in our family-owned factories in Leicester and India.

We use only 100% natural fibres, working with the world's finest yarn suppliers to create high-quality knitwear that is made to last. Evolved over thousands of years, our yarns are nature's performance fabrics.

Our fibres are skin-friendly, breathable, offer outstanding wicking and thermoregulating properties, are sustainable, beautiful in colour and handle, and, most importantly, provide incredible comfort for our customers.

By working directly with suppliers and manufacturing in our own factories, we can offer fairly priced, premium quality knitwear.

Explore our range of beautifully crafted knitwear, available in a variety of yarns, including Peruvian merino wool, Italian extra fine merino wool, British lambswool, Scottish cashmere and Indian cotton, in styles for men, women and your home.

4,7

4 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Le délais de livraison efficace

Le délais de livraison est bien, la qualité du produit est bon, la description et images sont comme le site web

24 mars 2026
Logo de Paul James Knitwear

Réponse de Paul James Knitwear

Hi Israel, thank you for your positive review. We are delighted to hear that you were happy with the delivery time and the product's quality, and that the description and images on our website matched your expectations.

Produits faits en Europe

Produits faits en Europe, de bonne qualité, à un prix restant concurrentiel par rapport à des produits de certaines autres marques dont les habits sont faits en Asie.

24 novembre 2023

Ce sont des voleurs

Ce sont des voleurs, je n'ai jamais reçu mon colis et lorsque je les ai contacté ils m'ont répondu qu'ils ne feraient rien. C'est une honte. Je vais déposer une plainte pour escroquerie

1 février 2023
Afficher les avis dans toutes les langues. (3 946 avis)