Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Klant is zeker geen koning! Heel slechte communicatie over herstel/vervangen en prijzen. Onvriendelijk personeel achter de balie. Meermaals geprobeerd om opnieuw bij hun te gaan voor herstel en... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom Wij zijn een familiebedrijf van de derde generatie en dat voelt de klant meer dan ooit, bij ons bent u geen nummer.Iedereen wordt op een gemoedelijke maar correcte manier ontvangen.Bij ons staat de klant centraal. Garage Scheerens heeft ...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Klant is zeker geen koning

Klant is zeker geen koning! Heel slechte communicatie over herstel/vervangen
en prijzen. Onvriendelijk personeel achter de balie.
Meermaals geprobeerd om opnieuw bij hun te gaan voor herstel en/of onderhoud, omdat mijn wagen bij garage Scheerens is aangekocht maar telkens hetzelfde liedje.

Concurrentie is klantvriendelijker en duidelijker in communicatie qua prijzen en zelfs veel goedkoper.

Dat is mijn ervaring bij peugeot garage Scheerens.

14 juin 2024

Scheerens Citroën geen aanrader

De eerste auto, die ik in België gekocht heb met Scheerens garage en was ik echt verbaasd, hoe slecht service was. Op auto van stock deals, die in principe onmiddellijk beschikbaar was, moest ik 4 weken wachten. Ze zijn “vergeten om te vermelden “, dat er belangrijk document ontbreekt. Gedurende dit periode was ik nooit opgebeld, was nooit op de hoogte gebracht van de stand van de zaken. Moest altijd zelf bellen. Ik vermoed, dat zulke behandeling was omdat mijne auto niet de duurste auto was. Mijn verhaal is nog niet gedaan.
Slechte punten, is mijn vierde auto en eerste en laatste met Scheerens. Geen aanrader.

21 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte service en eerlijke prijzen

Perfecte service en eerlijke prijzen. Goede raad. Ga altijd met gelijk welke auto op tijd voor onderhoud… dan heb je nooit problemen. Is reeds mijn vijfde wagen die ik daar koop + een camionette. Altijd perfect en correcte bediening.

5 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Arrogant personeel dat nooit excuses…

Arrogant personeel dat nooit excuses aanbiedt, zelfs als de reparatiefout van hun kant komt! Ze laten je vijf keer terugkomen met verschillende uitleg! Tweedehands auto = oplichterij.
Zoek een andere garage voor uw welzijn!!

28 novembre 2023

26 jaar geleden...

26 jaar geleden...
Aankoop Peugeot 806 1996, bedrijfswagen,
na 3 jaar versnellingsbak revisie moeten steken tijdens periode waarborg. Een gevoel van wantrouwen bekroop me omwille dat ik rond de
68.000 BF, zijnde rond de 1700 euro MOEST betalen, dit tijdens de waarborgperiode!!!
Bij afhalen wagen met directe betaling had garage Scheerens mijn peugeot 806 gans in de hoek van hun loods geplaatst met 20 tal andere voertuigen ervoor. Jammer genoeg is daardoor het vertrouwen duchtig geschonden, ik was reeds jaren klant met rode peugeot 205. Deze handelingen van deze garage Scheerens zijn echter onaanvaardbaar, het is in nood dat je je vrienden kent!!!

22 mars 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Verwarming/airco was stuk

Verwarming/airco was stuk, na een controle uitgevoerd door garage scheerens bleek mijn compressor stuk. Een gevoel van wantrouwen bekroop me, zeker omdat ik tijdens het rijden wel degelijk een koude stroom kon voelen. Na een 2de opinie in een andere garage bleek het ‘maar’ de sturing (ofzoiets) te zijn. 194€ ipv 900€. Jaren tevreden geweest. Maar jammer genoeg is het vertrouwen duchtig geschonden

2 octobre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nog toe heel tevreden

Tot nog toe heel tevreden, zowel van de ontvangst als alles erna, dient erbij gezegd dat dit ergens normaal is want de wagen is nog geen jaar oud, dus er zijn nog geen diensten of updates gebeurd. Een enkele opmerking: gezien de GPS in de wagens heden ten dage niet te vergelijken zijn met een standaard GPS rijst de vraag bij vele gebruikers of het niet mogelijk is om periodiek een cursus namiddag in te richten voor nieuwe gebruikers. De meesten gebruiken niet eens de helft van de mogelijkheden en zijn al lang blij als ze hun bestemming kunnen instellen, nog niet gesproken van zij die hun oude losse GPS verder gebruiken. Een groep cursus, desnoods tegen een betaling zou al heel wat misttevredenheid wegnemen. Altijd bereid tot dialoog, Grtz

7 décembre 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus