PHP Tandartsen Avis

1. Santé & médecine

Informations provenant de diverses sources externes

In onze praktijk staan tandheelkundige zorg, persoonlijk contact met de patiënt en goede communicatie hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om de persoon achter de patiënt te (leren) kennen en de persoonlijke wens mee te nemen in een eventueel behandelplan.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mijn ervaring met deze praktijkTeleurgesteld over dubbele declaratie was…

Mijn ervaring met deze praktijk was teleurstellend. Er is volgens mij twee keer een declaratie bij mijn zorgverzekeraar ingediend, terwijl ik slechts één keer voor een controle ben geweest. Dit heeft voor onnodige verwarring gezorgd. Ik verwacht van een zorgverlener een zorgvuldige administratie en een snelle oplossing wanneer er mogelijk een fout is gemaakt. Ik hoop dat dit wordt onderzocht en verbeterd.

2 juillet 2026

I would put zero if i could

I would put zero if i could. I noticed the reviews are very old so I think things changed at this dentist. I felt like i was mugged of 53 euros. The dentist was late by 30 minutes. I had to wait three weeks for the appointment. Then i sat in the chair she looked at my mouth very quickly and said she wont treat me. THen she said that cost 53 euros. So she only wants clients that cost her no time because they have perfect teeth but still she charges them 53 euro for 5 minutes?

25 janvier 2024

Professioneel

Altijd erg tevreden over zowel de tandarts, de assistenten en de mondhygiënist van PHP tandartsen. Ze zijn altijd vriendelijk en gaan heel voorzichtig te werk. Ik was altijd bang om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik naar PHP tandartsen ben gewisseld is dit gevoel gelukkig verdwenen. Ik heb zelfs mijn verstandskiezen door de tandarts laten trekken, zonder er ook maar iets van te voelen. Aanrader!

7 février 2022

Geweldige mondhygienist

Voor de tweede maal naar mondhygienist Farhad Rasuli geweest en ik kan deze professional van harte aanbevelen! Hiervoor bij twee andere praktijken geweest maar dit is de eerste keer dat mijn gebit door de goede deskundige behandeling en adviezen binnen 3 maanden klachten- en ontstekingsvrij ben. Farhad luistert goed en vertelt tijdens de behandeling wat hij doet. Daarna krijg je adviezen voor thuis mee. Verder is Farhad vriendelijk en je voelt je op je gemak. Farhad zit op de eerste etage van de praktijk dus je moet wel een trap op maar wellicht is er ook een ruimte op de begane grond. Voor mij is het geen probleem maar als het voor u wel zo is dan misschien even van tevoren aangeven.

26 février 2021

Kies afgebroken, top geholpen

Groot deel van mijn kies was afgebroken tijdens een lunch op het werk. Gebeld met PHP Tandartsen en ik kon direct komen. Binnen een uur mijn kies keurig hersteld, ook de rekening viel mij enorm mee (veel minder dan wat ik gewend ben bij mijn oude tandarts). Ga er nu ook heen voor mijn reguliere controles, erg praktisch en lekker dicht bij mijn werk.

29 mars 2018