Παραπλανει υποσχεται cashback απο υποτιθεμενη αγορα σε site αφου εχεις ενεργοποιημενο το plugin τους αυτοι παιρνουν προμηθεια απο τα μαγαζια αλλα η καταγραφη αγορα σου δεν γινεται η και εαν γινει κ... Voir plus

Minimalna wypłata = 50zł. Prawie tam byłem, ale po roku skasowali mi 20zł z mojego pierwszego cashbacku, więc teraz można tak ciułać do us*anej śmierci. Bez sensu zupełnie, strata czasu

Strasznie dużo kruczków w regulaminie i sposobie naliczania cashbacku sprawia, że zebranie 50zł cashbacku w ciągu 365dni staje się niemożliwe - nawet jeśli kupujemy ciągle w sieci. Korzystanie z serwi... Voir plus

Jedna gwiazdka to za dużo! Gdy mają wypłacić cashback gdzie suma jest większa zaczyna się problem! W odpowiedzi dostaniesz, że coś poszło nie tak! Jak odpuścisz to przywlaszczają sobie te pieniądze.... Voir plus

1. Service de remise en espèces

Picodi.com is an innovative global platform offering a wide array of discount codes, promotions, and deals, designed to enhance your shopping experience. By partnering with a diverse range of brands and online stores, we provide users with an opportunity to save money while purchasing their favourite products and services. Our user-friendly website is regularly updated with the latest offers, ensuring that you always get the best deals. Whether you're shopping for fashion, electronics, travel, or more, Picodi.com is your go-to destination for fantastic savings. Join our community and start shopping smarter today!

1,3

Mauvais

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Oszuści

Oszuści, po uzbieraniu minimum, nie zrealizowali zlecenia wypłaty, które miało trwać max 3 dni. Od tego czasu minęło już prawie 2 tygodnie. Na zapytania, "support" odpowiada sztampowymi wiadomościami kopiuj-wklej. Omijać oszustów szerokim łukiem!

13 octobre 2023

Brak cachbacków i OKROPNIE NIEKOMPETENTNA OBSŁUGA

Zgłosiłam w osobnych zgłoszeniach, że brakuje mi cashbacku za 4 aukcje allegro. Wysłalam potwierdzenia, że cachback był aktywowany (te informacje są na koncie) + wszystkie informacje dotyczące zamówień, kwot a nawet czasu zamówienia i maila z którego były robione zakupy (jakby to nie było oczywiste ze wszystko na allegro było z tego samego maila i zgłaszam brak cashbacku na tym samym koncie). W skrócie wszystko co mogłam i o co prosili cierpliwie wysyłałam. Mailowo obsługa robi dosłownie wszystko, aby zniechęcić mnie do dalszego prowadzenia tych zgłoszeń. Co chwile coś innego chcą (mogli napisać od razu prosto czego chcą, ale wiadomo, chodzi o to żeby odpuścić), nie odpisują sami w odpowiednich wątkach, mieszają wszystko, a na koniec oczekują, że prócz informacji wyśle im screeny potwierdzeń zamówień z powyższymi danymi które już podałam i napisali, ze sprawdzili (XD) W KAŻDYM ZGŁOSZENIU OSOBNO, mimo, że nie odpisywali na każde pojedyncze zgłoszenie. Nie mam więc możliwości odpowiedzieć w wątkach, w których nie odpisali, a sami tego wymagają xD żałosne, odradzam najmocniej jak tylko można. Stracony czas, nerwy i kasa. Niesłowność i cwaniackie zachowania tych ludzi jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Jest dużo więcej innych wtyczek, które nie żerują na ludziach w ten sposób. A do obsługi: powinniście państwo być z siebie dumni, firma zaoszczędziła dzięki wam te parę złotówek, a wasze WYSOKIE ambicje zostały pewnie osiągnięte :) życzę dalszych ogromnych sukcesów na polu zawodowym. Mam nadzieję, że dostaniecie premię za osiągi! :)

17 octobre 2023

Scam

Scam, they use you and after you get enough cashback to claim it they just disable your account. They try every reason to not pay, they are just big scammers.

14 octobre 2023

Suffering without end

I have made purchases that have not been recognized by Picodi, I sent them an email and told them that I had active cashback but the money was not credited.
5 days later they told me to send them the details of the order, and the id/date/cost, I forwarded them the confirmation email from the store where I made the order which has all the information and they sent me a reply again that the details are not distinct!
I forwarded emails and they tell me they are not clearly visible!
5 days now they have been bothering me with this issue!

5 octobre 2023

This website is a scam

This website is a scam. They won't distribute any cashback using random reasons to decline the cashback.
I have done everything correctly and cashback got declined. Reason given by picodi: absolutely nothing.

27 septembre 2023

Keine Auszahlung, Kein Service, Kein Cashback. Grauenvoll Website

Man kann es sich vollumfänglich sparen darüber Käufe zu tätigen um Cashback zu bekommen.

Bei einer Auszahlung machen die einem nur Probleme und wollen dann nicht auszahlen.
Es spricht dort scheinbar wirklich keiner Deutsch und ein Support Ticket wird dort langsam bis gar nicht bearbeitet. Der Brei der da dann zurück kommt ist dann nur schwer verständlich in Google-Übersetzer Deutsch. Service ist hier ein Fremdwort.

Man sollte sich lieber an bekannte Plattformen, wie TopCashback, Shoop und Payback, wenden.

26 septembre 2023

it's a scam

it's a scam, looking to install extensions on your browser to read different sensitive data.
also, when coming to cashback withdrawals, they look for stupid reasons not to pay you. forget about it.

25 septembre 2023

Spokojný zákazník

Rada nakupujem v módnych e-shopoch a pri tejto príležitosti dobre padne,že je takáto možnosť vrátenia určitej čiastky peňazí späť na môj účet.

25 août 2023