1. Magasin de design et de décor intérieur

At Pip Studio in Amsterdam, our enthusiastic team works hard every day to create our unique collections. We find inspiration everywhere we look: from precious family memories to amazing adventures and from lost treasures discovered in dusty attics to travels to far-away lands. We create all our products with respect for tradition, a love for new techniques and great attention to detail. Our products are true eye-catchers: classic with a playful twist. Our collections always form part of a greater whole, so you can mix and match pieces as you see fit. With Pip Studio's products, every day is special. Wherever you are, whenever you want. If you know where to look, you can find cause for celebration every single day. The better you look, the more you will discover in our creations: surprising details, layered designs and special finishes. Anke van der Endt founded Pip Studio in 2007 on the Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. Pip is Anke's nickname from when she was young and it quickly became the name of her new brand. In fewer than fifteen years, Pip Studio has grown into a global brand with more than 2,000 sales points in over forty countries.

4,1

Bien

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Site mensonger sur délais et service client, arnaque

J'ai commandé un pied de lampe le 25 avril, avec une livraison indiquée en 2-3 jours. Nous sommes le 14 mai et je n'ai toujours aucune nouvelle. Service client injoignable : numéro de téléphone inactif et emails sans réponses. Site non fiable, fuyez.

14 mai 2025
Logo de Pip Studio

Réponse : Pip Studio

Hi Marie,

We are sorry to see you had to wait such a long time for your order. Because the first parcel appeared to be lost a second lamp foot was sent which you have received by now.

Love

Pip

Afficher les avis dans toutes les langues. (375 avis)