Pizza Huset - Gothersgade 21, København Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Kanon service, fik smagsprøver ad libitum, og skide god stemning, derinde. Maden var mere end forventet. Kan anbefale sommer sandwich. Kanon🌟🌟

1. Pizzeria

Écrit par l'entreprise

Traditionelt italiensk pizzeria i hjertet af København siden 1985.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedste sted

Hej
Det er den bedste oplevelse jeg nogen sinde har haft med et pizzaria/sandwich bar. De var så søde med smagsprøver og god stemning. Meget meget rar og lækker smagsoplevelse.

18 novembre 2025

Bedste oplevelse nogensinde

Dette er den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft på en restaurant.

Flinkeste medarbejdere.
Gode priser.
Fantastisk mad.

Waow en oplevelse.

18 novembre 2025

Vi var idag inde og købe sandwish til…

Vi var idag inde og købe sandwish til frokost, vi spiser tit fra jer og maden har ALTID levet op til forventningerne. Men idag gjorde de desværre ikke, brødet er skåret inde af inde i midten af brødet så alt påløg lægger som en “klump” i midten og så en masse brød uden om og en tynd top ovenpå. + vi gjorde meget ud af at sige der ikke skulle tomater i, som der så kom alligvel i den ene så den måtte smides ud begrund af allergi.

4 juin 2025

Tør pizza og tør salat.

Tør pizza og tør salat.. Føj kommer ik der mere.. Ik penge værd 🤮😞

23 juillet 2024
Logo de Pizza Huset - Gothersgade 21, København

Réponse de Pizza Huset - Gothersgade 21, København

Hej Tina

Mange tak for dun anmeldelse.

Vi er kede af at høre du ikke har været tilfreds med din pizza og salat.

Vi undrer dog os over, at du nævner salat, da vi i Pizza Huset på Gothersgade i København ikke servere salater, hvorfor vi derfor håber du vil fjerne din anmeldelse fra vores side, hvis du ved en fejl har forvekslet os med et andet pizzeria.

Venlig hilsen
Pizza Huset

Fantastisk pizza på Gothersgade

Absolut bedste pizza i København. Og så er det mega billigt når man tænker på beliggenhed og kvalitet. Dejligt at få en ordentlig pizza med smag og rigtige råvarer.

Kan klart anbefales😀

6 novembre 2023

Vi bestilte 50 pizzaer som natmad til…

Vi bestilte 50 pizzaer som natmad til vores bryllup. Selvom der var pride og skybrud og ingen taxaer til at kører, blev pizzaerne leveret at 4 fantastiske pizzabude. Pizzaerne var fantastiske og alle vores gæster var glade. Kæmpe anbefaling herfra!!!

19 août 2023

Maden er altid lækker. Men…

Maden er altid lækker.
Men deres langhåret danske personalemand, har en yderst uforskammet opførsel over for alle der kom i butikken på de 20 minutter vi ventet.
Synd at jeg altid har set stedet værende med rart, venligt og meget glad - det laver han en kæmpe ændring på. Desuden glemte han at vaske fingre inden han rørte ved maden. Og talte grimt til en anden kunde grundet en fejlbestilling. Talte også grimt til mig grundet han havde tastet forkert ind..

God mad, og ud med svenskergarn.

25 juin 2022

Super dårligt mad

Super dårligt mad, ingen smag, totalt nærrigt. Glemt det halve..man får ik det man bestiller, ellers ved de ik selv hvordan man laver det

28 février 2022

Lad være med at bestille en pizza her

Bestilte en ret simpel pizza -der bliver sagt ca. 10 min. til den er færdig. Ca 15 min efter, spørger jeg igen om den snart er færdig, ellers vil jeg gerne have mine penge tilbage. Svaret bliver: “ja, den er klar inden i morgen” og så får jeg endelig mine penge tilbage.
Useriøst sted, lad være med at handle der medmindre det er det sidste der er åbent!!!

10 septembre 2021
Logo de Pizza Huset - Gothersgade 21, København

Réponse de Pizza Huset - Gothersgade 21, København

Hej Marcus,

Jeg er ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse hos os.

Vores pizzabagere skal naturligvis kunne fortælle et tidsestimat på, hvornår man som gæst kan kunne forvente at ens mad er færdig, og naturligvis ikke lave sjov med det, hvis dette ikke er tilfældet.
Dette har vi netop haft et møde om omkring.

Jeg håber meget på, at du vil give os en chance til i den nærmeste tid.

Venlig hilsen
Pizza Huset