Plain Vanilla Avis

1 368

4,1

Säger bara helt magiskt affär🤩Så fint bemötande av underbar personal som var tillgängliga vid frågor❤️2 dagar i sträck bara färjan över för denna fina,underbara affär ❤️10/10

Jag tycker det mesta är bra förutom att jag tycker kvaliteten på tygen har blivit sämre med åren. En annan liten sak. det meddelandet som dyker upp om att registrera sig för att få 10% bör vara tydli... Voir plus

Bästa bästa leveransen igen. Fortfarande så fascinerad över att det inte tar mer än tre dagar från orderläggning till ankomst Spanien. Kläderna satt perfekt som vanligt och nu har jag äntligen en klän... Voir plus

Snygga kläder. Men ussel kundpolicy. Beställde kläder som dom levererade till fel ombud. Det enda dom erbjöd var att vänta till paketet gick retur och därefter skicka på nytt. Meddelade dom att jag... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Fantastiska kläder, skor, smycken och inredning finns i vår personliga och mysiga butik på Ekerö och i vår webshop!

Bien

1 k avis

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

(1 368)

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Första gången jag beställde och…

Första gången jag beställde och returnerade så dröjde det jättelänge innan jag fick pengarna tillbaka, fick ringa om det! Nu har jag beställt igen och vill returnera igen då finns ingen följesedel i paketet, så får nu maila om det så det är struligt

2 avril 2024

Grymt bra service!

Grymt bra service!!
Snabb leverans och väldigt trevligt kundbemötande ! Kommer handla mer där!

29 janvier 2024

Bra kundservice

Bra kundservice, som alltid. Vi har gjort flera beställningar för vissa produkter, och de är alltid en hit. Produkterna ser alltid bra ut. Jag har gett den här butiksinformationen till många människor och har människor från andra stater som vill ha en av mina produkter.

29 janvier 2024

Efter ca 40 mail och otaliga samtal har…

Efter ca 40 mail och otaliga samtal har kreditering fortfarande inte skett för ett leverans jag aldrig erhöll (fel i lagerstatus tydligen!) köpet gjordes 26/9 2023... Evigt bollande mellan plain vanilla och Klarna

22 janvier 2024