Plain Vanilla Avis

1 368
TrustScore 4 sur 5

4,1

Säger bara helt magiskt affär🤩Så fint bemötande av underbar personal som var tillgängliga vid frågor❤️2 dagar i sträck bara färjan över för denna fina,underbara affär ❤️10/10

Jag tycker det mesta är bra förutom att jag tycker kvaliteten på tygen har blivit sämre med åren. En annan liten sak. det meddelandet som dyker upp om att registrera sig för att få 10% bör vara tydli... Voir plus

Bästa bästa leveransen igen. Fortfarande så fascinerad över att det inte tar mer än tre dagar från orderläggning till ankomst Spanien. Kläderna satt perfekt som vanligt och nu har jag äntligen en klän... Voir plus

Snygga kläder. Men ussel kundpolicy. Beställde kläder som dom levererade till fel ombud. Det enda dom erbjöd var att vänta till paketet gick retur och därefter skicka på nytt. Meddelade dom att jag... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Fantastiska kläder, skor, smycken och inredning finns i vår personliga och mysiga butik på Ekerö och i vår webshop!

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 368)

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Logo de Plain Vanilla

Réponse de Plain Vanilla

Hej Maria,

Pratade precis med butiken och hörde att de varit i kontakt med dig. Om jag förstod rätt har Airmee tappat bort ditt paket - vi är jätteledsna för det men tyvärr inget vi har kunnat påverka. Vi skickar en ny t-shirt till dig idag med DHL istället och hoppas att paketet når dig innan helgen!

Ha en fin torsdag,
Plain Vanilla

Bristfällig webbsida

Informationen på hemsidan är tyvärr alltför bristfällig. Dålig beskrivning av produkter och storlekar. Önskvärt vore att veta hur lång modellen är och vilken storlek hon bär samt mått på plagg i olika storlekar. Önskar också fler bilder i olika vinklar. Ni som driver PV, ett tips är att kika in på andra webbshoppar för att få tips på hur ni kan förbättra sidan. Trist att det är så "svårshoppat" för utbudet är intressant.

10 mai 2023
Avis spontané
Logo de Plain Vanilla

Réponse de Plain Vanilla

Hej Annika,

Tack för att du tar dig tid att skriva till oss med rekommendationer om hur vi ska förbättra vår webshop. Tråkigt att du upplever att den är så svårshoppad! Du får jättegärna ge några förslag på webshopar som du tycker att vi ska kika på för att bli bättre när det gäller antal bilder och vinklar. Vi försöker bli bättre på information om produkterna men tyvärr är vi lite för underbemannade för att hinna med allting som det är just nu men vi är medvetna om problemet.

Allt gott,
Plain Vanilla

Det här med service på nätet

Det här med service på nätet, det har verkligen det här företaget anammat🤩
Måste ligga i deras natur, att ge service är roligt för alla och de lyckas till 100% enligt mig! De ha en bredd i sitt sortiment, och full koll på vad som ligger i tiden - 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️utan tvekan!

4 mai 2023

Byxorna jag beställde var på rea och…

Byxorna jag beställde var på rea och när de kom hem var de prismärkta med ett ännu lägre pris, på lappen som hängde på byxorna. Det kändes inget vidare att behöva betala mer för plagget än vad som uppgavs på lappen på byxorna.
Jag kontaktade supporten men de ville inte rätta till felet. Synd då det påverkar kundupplevelsen negativt.

18 avril 2023