Glarmester Per Lang Avis 12

TrustScore 4 sur 5

3,8

Informations provenant de diverses sources externes

Vores professionelle medarbejdere kan løse alle former for glarmesteropgaver. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

12 avis

Den mest behagelige betjening og…

Den mest behagelige betjening og vejledning indenfor rammer og glas til indramning af billeder.
Mødt af en frisk og glad pige som hedder Alice,som var på pletten med det samme,og ikke mindst smilende og meget behagelig af snakke med.
Arbejdet var som jeg regnede med det skulle være,ikke en finger af sætte der.
Meget glad for den gode vejledning som skinnede igennem 😊
Kan varmt anbefale glarmester per lang.
Hvis 🫵 er i tvivl om kvaliteten af et stykke arbejde indenfor indramning og det bare skal sidde lige i skabet,så er jernbane alles per lang glarmester der jeg ville tage hen igen.

9 février 2024

En super glarmester!

En super glarmester!
Jeg lader altid mine billeder blive indrammet her, fordi jeg oplever at de leverer den bedste service og kvalitet på indramningen. Udvalget af rammer og passepartout er stort og findes i mange farver. Er jeg usikker op hvad jeg skal vælge, oplever jeg at blive imødekommet med gode råd og vejledning.
Kan kun anbefales!

12 juillet 2022

Når man betaler 1600 for en indramning…

Når man betaler 1600 for en indramning mener jeg godt at man som minimum kan forvente et stykke bobleplastic om sit billede.
Står nu med en skadet ramme... hvad enten det er sket inden de pakkede det ind eller som følge af mangelfuld indpakning.
Kommer aldrig til hverken at bruge dem igen eller anbefale dem.

3 avril 2022

Fantastisk stykke arbejde.

Nogle af mine stærkeste og største minder, præstationer og erkendelser er nu samlet i den perfekte shadow box.🙂
Tusind tak til Malene Fritzbøger fra Glarmester Per Lang for et fantastisk stykke arbejde 🙌💪🏻

13 juillet 2020

Dårlig service

Dårlig service, ingen information, træt at at skulle betale til forskellige private mobilepay numre hver gang der skal afregnes..... det burde være en seriøs forretning når der er flere afdelinger. Desværre ik tilfældet.

3 octobre 2019

Fantastisk service og arbejde!!

FANTASTISK oplevelse da to mænd kom ned i det Fitness World center jeg arbejder i og leverede den bedste service vi kunne have håbet på!! Vi har haft utallige håndværkere og glarmestre, som smider rundt med deres værktøj, redbull dåser, gamle madpakker, der roder og er uhøflige og ligeglade! De to mænd spurgte pænt om støvsugeren for ikke at efterlade det område som en svinesti og afleverede den pænt tilbage, pudsede spejlene inden de gik og var overordnet bare så rigtig søde og imødekommende mænd, som gjorde et verdensklasse job!! TAK!!!’n

26 juin 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit