Michael og Lydia er et super godt team. De er både dygtige og søde. FLOT ARBEJDE og dejligt, at de altid også sørger for, det ikke gør ondt :) Hamida i receptionen er altid sød og smilende.
Lisez les avis des autres
Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlægen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I løbet af 20 minutter. Har aldrig mødt så behagelig og en dygtig tandlæge som ham! En... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik en akut tid i påsken, da min egen tandlæge havde lukket i påsken. Jeg blev mødt af en meget sød receptionist - Karin. Selv tandlægebehandlingen var ligeledes af en sød og professionel tandlæge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det sødeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlæger 🤎 Jeg har slem tandlægeskræk, og jeg har altid følt mig i enormt trygge hænder hos PLUS1. De håndterer angst super godt, og e... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Dentiste
- Dentiste cosmétique
- Cabinet dentaire
- Hygiéniste dentaire
- Urgences dentaires
- Service de blanchiment des dents
À propos de PLUS1 Tandlægeklinik
Rødovre
Rødovre Centrum, Lægecentret nr. 193
2610 Rødovre
Tandlægeskræk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk. Vi sætter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsøger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortæller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.
Hvis du lider af tandlægeskræk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.
Åbningstider
Vi har på hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lørdage.
Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
So88
Personale er venlig, forståelig , dygtige .
Personale udføre første klasse arbejde .

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Nem indtjekning og god behandling
Nem indtjekning, behagelig atmosfære i venteværelset. Professionel, men alligevel afslappet tilgang til min sag. God dialog. Nem tidsbestilling og advisering.

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
5 stjerner til Plus1,- og Rosa!
Hvad gjorde det til en god oplevelse? Selvfølgelig er det et samlet indtryk man får, fra man kommer ind af døren til man går ud, - og det er yderst behageligt! Vigtigst af alt er så klart tandlægen. Rosa er den bedste tandlæge jeg har haft i mine 71 leveår. Hvis jeg kunne give Rosa 100 stjerner ville hun få dem!

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Super glad for min tandlæge i Plus1 i…
Super glad for min tandlæge i Plus1 i fields. God atmosfære og forståelse for min tandlægeskræk som er minimeret efter jeg bruger Plus 1 😉

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Vanvittig god forklaring under…
Vanvittig god forklaring under arbejdsprocessen.
Gode råd, tips og tricks til tandpleje efterfølgende!!

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Lisbeth er grundig og dygtig
Lisbeth er grundig og dygtig, imødekommende og ordentlig!

Tryghed
Meget venlig og omsorgsfuld behandling, så man føler sig tryg og i gode hænder.
Receptionen meget venlig og hjælpsom
♥️

Altid søde
Altid søde, altid effektive! Har været her nogle gange og har været rigtig glad for den behandling jeg har modtaget

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Jeg har tandlægeskræk i meget høj grad
Jeg har tandlægeskræk i meget høj grad. Aldrig har jeg haft en bedre tandlæge. Omsorgsfuld, forstående og søger for hele tiden at informere mig hvad hun gør. Jeg føler mig set og hørt. Det gør at jeg de sidste mange år er kommet til mine kontroller, som giver mig en større livskvalitet. Jeg kan kun anbefale Plus1.

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
Venlig opmærksom kompetent det er de…
Venlig opmærksom kompetent det er de bedste ord til at beskrive oplevelsen hos plus 1( og jeg har betydelig tandlæge angst)

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
I rigtige gode hænder med Izabela
Jeg var inde hos Izabela til tandrensing.
Jeg havde nogle misfarvinger, som jeg troede var umulige at fjerne, men det lykkedes hende at fjerne det hele, og jeg er så glad for det.
Jeg plejer også tit af få ondt i hoved og tandkød efter en tandrensning, men ikke efter Izabelas behandling.
Hendes hænder er virkelig guld værd!

Réponse de PLUS1 Tandlægeklinik
jeg er nok jeres værste patient
jeg er nok jeres værste patient - nervøs og kan ikke finde ud af at gabe ordentligt op. jeres rolige omgivelser hjælper meget.
Jesper er super god :)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.