Levering niets over te zeggen, Helaas is de klanterservice ver te zoeken als je een vraag hebt. Al ruim 2 maanden bezig voor een factuur. Terwijl dit gewoon automatisch verzonden kan worden bi... Voir plus
Lisez les avis des autres
In eerste instantie had ik drie items bij Pokemonkel besteld. Helaas waren twee van deze items verkeerd geleverd. Diezelfde avond nog contact gehad met Pim, die mij een verzendlabel toestuurde om d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We maken dagelijks enorm veel verzamelaars blij met prachtige producten! check onze site.
Coordonnées de contact
De Biezenkamp, 308, 3831JA, Leusden, Pays-Bas
- info@pokemonkel.nl
- www.pokemonkel.nl
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Slechte klantenservice
Levering niets over te zeggen,
Terwijl dit gewoon automatisch verzonden kan worden bij elke bestelling. Beetje jammer.
- Mail geen reactie
- Telefoonnummer Werkt niet
Super service
Mijn zoon had kaarten besteld maar niet helemaal goed gelezen. Hij was dus een beetje teleurgesteld over een kaart die hij ontving. Ik kreeg direct een reactie op mijn mail met uitleg en het geld van de kaart werd teruggestort op zijn rekening. Was helemaal niet nodig want mijn zoo had zelf niet goed gekeken.
Niks ontvangen, voor nu 1 ster.
Ik heb tot nu toe nog niks mogen ontvangen. Het is in eerste instantie de schuld van Postnl maar ik vind het mailverkeer een beetje moeizaam. Het is retour gekomen en dus afgelopen woensdag een tweede keer naar mij verstuurd, alleen heb ik hiervan geen enkele track and trace of update gehad. Het begint een beetje spannend te worden.
Bij concrete info of oplossing zal ik de 1 ster aanpassen.
uitgebreide keuze mogelijkheid voor…
uitgebreide keuze mogelijkheid voor pokemon kaarten tegen een prima prijs, mooie en duidelijke site, goeie levering, netjes en beschermd verpakt, goede kwaliteit kaarten en waar voor het geld
Bestelling nooit aangekomen, geld weg!
Al een paar keer hier besteld nooit problemen gehad maar ik heb 26 februari bij dit bedrijf besteld en mijn pakketje tot op heden niet ontvangen.Meerdere keren contact gezocht via de aangegeven mail op de website en ook via whatsapp maar geen respons.Hier bestel ik nooit meer!
Bestelling goed aangekomen .kaarten…
Bestelling goed aangekomen .kaarten waren in top kwaliteit en belijning kan niks anders zeggen top winkel !!!!
Highly recommend MonkelTCG
Ik heb al 3 keer bij MonkelTCG besteld. De kaarten waren goed verpakt en onbeschadigd ( NM ). Ik had slechts één klein probleem, maar ze reageerden snel de volgende dag per mail en stuurden het ontbrekende product dezelfde dag nog op.
De volgende dag ontving ik het pakket.
Ik ga dan zeker nog meer bestellingen plaatsen in de toekomst. Dit is vooral een mooie online winkel om singles te bestellen.
Ordered 3 times from MonkelTCG. Well packed and 0 damge on the ordered NM cards. Only had 1 small problem, but they replied fast the next day and send the 1 missing product the same day.
Next day i received the package.
Highly recommend this store.
Heel snelle verzorging en goede prijs .
Heel snelle verzorging en goede prijs .
Het kwam goed en netjes in gepakt en de kaarten zijn helemaal niet beschadigd. Top kwaliteit.
Geen contact te krijgen met dit bedrijf
Onlangs een bestelling geplaatst op de website, Snelle verzending en goed verpakt. Helaas geen reactie op hun mail. Ik heb 4 mails verstuurd voor het ontvangen van een factuur van mijn bestelling. Helaas nooit reactie op gekregen.
Ook het telefoonnummer op hun site is op geen mogelijkheid te bereiken, ook niet via whatsapp chat.
Kortom: Bestel hier allen als je van te voren weet dat je geen support nodig hebt, want die krijg je niet. Items worden wél gewoon optijd geleverd en komen goed verpakt binnen.
Perfect
Perfect. Flink wat singels gekocht. Altijd eerlijke prijs en top conditie. Snel geleverd ook
Ik mis twee first edition swinubs
Ik mis twee first edition swinubs, waarvan ik een als niet first edition heb gekregen. mijn bestelling nummer was #173565 en zou graag met de eigenaar tot een goede oplossing komen.
Ik kan een foto sturen als het nodig is.
Snel verzonden en goed verpakt!
Hele fijne ervaring met deze TCG-shop
Hele fijne ervaring met deze TCG-shop. Via Instagram DM contact gehad en daar de Evolving Skies booster box gekocht. Ze reageren snel, denken mee en zijn enorm klantvriendelijk. Alles werd netjes en veilig verpakt en de box was in perfecte staat. Je merkt echt dat ze waarde hechten aan hun klanten. Zeker een aanrader en ik kom hier absoluut terug
(Un)sealed tin
Ik had een sealed tin gekocht, vervolgens bij aankomst was deze NIET gesealed maar zat er slechts een laag plakband omheen. Vervolgens heb ik de pakjes geopend als check waarin er in sommige pakjes geen reverse/holo zat! Erg jammer dat het op deze manier moet..
Goed
Alle kaarten zijn goed verpakt. Er ging iets mis met de bestelling en er is snel op geantwoord en opgelost.
Goede service, goede prijzen, bij mijn 2de bestelling miste ik een product maar dit was snel opgelost.
Beschuldigd dat ik onwaarheden zou verkondigen
Pim beweert dat ik onwaarheden verkondigd na dat ik hem confronteer met een doos waar het op lijkt als of die dicht geplakt met plakband na een video word ik verwijderd en e-mail krijg ik geen reactie meer. Koopt van alles en iedereen op maar zonder te weten wat en verkoopt dit weer verder. Had een betere reactie verwacht maar dit bevestigd voor mij genoeg.
It took a while, but got things solved
First there was a delay in the shipment but I was not notified. After sending an email regarding the shipment there was a fast response that it was delayed but coming asap. It indeed arrived soon after. Cards were fine, but one card was missing. I wrote an email the same day, but no response this time. I waited about 1,5 weeks and wrote a second email. No response. Now I finally got a response to my email and the card arrived a day later. Issue solved :-)

Réponse : MonkelTCG
Teleurstellende aankoop - Valse voorstelling van 'Near Mint' wel vriendelijke klantenservice
Ik ben zeer ontevreden over mijn recente bestelling. De kaarten werden verkocht als 'Near Mint', maar wat ik ontving, was allesbehalve dat. Elke kaart vertoonde duidelijke beschadigingen en had vreselijke centrering.
Als je zoveel geld uitgeeft (bijna 450 euro) aan verzamelkaarten, verwacht je in ieder geval dat er secuur met de bestelling om wordt gegaan en dat de staat eerlijk wordt weergegeven.
Bovendien was de bestelling onvolledig: ik had een kaart twee keer besteld, maar ontving slechts één exemplaar.
Dit is een onacceptabele service en een valse voorstelling van de productkwaliteit.
UPDATE: fijne en vriendelijke klantenservice. Er wordt in oplossingen meegedacht. Als de kwaliteit van de kaarten en de secuurheid bij het inpakken ook zo zou zijn dan 5 sterren. Helaas nu dus 3.

Réponse : MonkelTCG
Ontbrekende items en geen contact te krijgen
Meerdere kaarten besteld maar helaas ontbrak er 1 kaart in de ontvangen zending. Direct contact opgenomen maar geen reactie. Inmiddels een maand verder en meermaals geprobeerd contact op te nemen maar geen reactie. Erg teleurstellend dit
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.