Snel geleverd. Nadeel is wel dat je voor zoveel m2 krijgt en dit in 1x moet opmaken. Als je planten vergeet te behandelen, heb je een probleem... Ook is het niet gemakkelijk 50m2 eerlijk te verdelen... Voir plus
Prima product. Lijkt te werken. Stuk minder vliegjes. Alleen DHL moet beter bezorgen. Pakje kon gewoon in de brievenbus maar ze leveren het desondanks af op een ophaalpunt.
In ons huis zaten al een tijdje veel vliegjes. . Toen we doorhadden dat het rouwvliegjes waren pakket van pokon aangeschaft. Nu 4 dagen later zie ik geen vliegjes meer, de gele stickerkaarten zitten... Voir plus
Het groene flesje met de gele dop. Bij bijna iedereen thuis vind je wel zo’n flesje. Niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929! Herman Pieter Bendien ontwikkelde toen namelijk samen met toenmalige Rijkstuinbouw consulent ir. Bloemsma de eerste Pokon formule. Wist je dat het eerste Pokon product de plantenvoeding Pokon poedervorm was? Dit brengt ons ook gelijk naar het ontstaan van de naam Pokon. Pokon poedervorm heeft namelijk de scheikundige samenstelling P2O5-K2O-N2. Zie je het al staan?
Dynamostraat 22-24, 3903 LK , Veenendaal, Pays-Bas
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De bestelling kwam op het afgesproken moment, snel en netjes geleverd.

Réponse : Pokon
Ook is het niet gemakkelijk 50m2 eerlijk te verdelen onder gieters van 10 liter.

Réponse : Pokon
zeer vlot geleverd ondanks dat ik in een feestweekend besteld heb!

Réponse : Pokon
Het bedrijf is misschien wel goed maar het product dat ik gekocht heb voldoet niet aan mijn verwachtingen

Réponse : Pokon
Ik heb nog geen ervaring met het product giisteren ontvangen. Moet zeggen dat de instructies duidelijk zijn. Ik ga ermee aan de slag. Dank voor het snelle opsturen. Vr. Groet

Réponse : Pokon
Het product heeft perfect gewerkt. Geen vliegen meer en veronderstel dat de larven e.d. ook vernietigd zijn.

Réponse : Pokon
Eerste zending was niet goed dicht en hebben een nieuwe gestuurd.Top

Réponse : Pokon
Heb nu voor de derde keer besteld en de laatste keer behandeld op 28 maart 2026. Ik heb nog steeds last van rouwvliegjes! Gedaan wat op de beschrijving stond en de aarde vochtig gehouden dus niet heel nat en vangplaatjes geplaatst om de cyclus te doorbreken maar nog geen resultaat!