Profireno Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met onze Keukenrenovatie. Goed kleuradvies, staat prachtig bij ons keukenblad. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Spullen werden op tijd geleverd. Paul werkt kei en kei hard heel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag hebben ze onze keuken gerenoveerd en we zijn ontzettend tevreden! Alles is super snel, netjes en vakkundig gemonteerd. Ze werkten heel schoon en zorgvuldig en lieten alles netjes achter. Echt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met het ombouwen en renoveren van onze keuken. Goede afspraken en prijs afgesproken en alles gerealiseerd door een goede keuken timmerman. Wij zijn er heel blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat is onze keuken mooi geworden. Duidelijke offerte met scherpe prijs, duidelijk uitgelegd door Brisam met bezoek aan huis. Snelle nette levering van de kastjes door de koerier, En tenslotte een fant... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Beter kan niet denken wij

Beter kan niet denken wij. Keuken in onze nieuwe woning op zich goed maar niet onze stijl. Daarom wilden we geen nieuwe keuken maar een restyling. Eerst kwam Brisam langs die onze wensen snapte en kon vertalen naar kleur en type deurtjes (er blijkt een enorme hoeveelheid mogelijkheden te zijn). Paul de monteur heeft alles in één dag gemonteerd (ook gewone kast veranderd in laden kast dus niet alleen simpel wat deurtjes ophangen). Eind resultaat is geweldig. Harde werker, fijne kerel in huis en vooral super schoon gewerkt, zelfs stofzuigen na afloop nauwelijks nodig. Briljant

7 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe keuken voor zachte prijs

Goed en duidelijk advies vooraf bij het inmeten. De uiteindelijke plaatsing was echt bijzonder professioneel. Paul is een harde en vrolijke werker, denkt mee en levert een perfect resultaat. Wat ook gezegd mag worden is hoe schoon en gestructureerd er gewerkt wordt. Ik zou dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen. Een nieuwe keuken voor fractie van de prijs.

6 septembre 2022

Vakwerk deze keuken renovatie

We hadden al een heel goed gevoel toen Brisam kwam met de stalen. In alle rust alles uitgezocht. Daarna heeft hij alles opgemeten. Gisteren kwam Paul om alles te installeren. Wat een “Vakman”. We hebben echt een compleet nieuwe keuken met een heel andere look.
Echt genieten en zeker een aanrader…
Ans en Jan van Oosterhout

25 août 2022

Zeker 5 sterren.

Via vrienden bij Profireno terecht gekomen. Zij hebben van onze keuken weer een schitterende nieuwe gemaakt. En dat door de oude fronten te vervangen voor nieuwe. Geplaatst door een zeer professionele monteur.
Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en geven Profireno dan ook een dikke 10.
Groeten Fam.Raad.

27 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Keuken met een hele nieuwe uitstraling

Van onze keuken zijn gisteren alle deurtjes/lade frontjes vervangen. De keuken ziet er als nieuw uit en heeft een andere uitstraling gekregen. De offerte werd na het eerste bezoek aan huis snel opgesteld frontjes/deurtjes werden snel geleverd. Dat maak je de laatste jaren niet vaak meer mee. Prijs/kwaliteits verhouding is goed, meerdere offertes opgevraagd maar de offerte van Profireno was het meest gunstig. Wij zijn blij dat wij hebben gekozen voor Profireno en zullen indien nodig zeker weer met hen contact opnemen!
Hartelijk dank, netjes gewerkt, afspraken goed nagekomen!

13 juillet 2022

Professioneel en top bedrijf

Ik heb een hele goede ervaring met Profireno gehad. Ik ben op een snelle en goede wijze geholpen.
Gisteren is onze keuken gerenoveerd binnen een paar uur tijd! Deze lijkt weer als nieuw! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Profireno is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf dat ik iedereen kan aanraden als je iets aan je keuken wil laten doen.
Bedankt Brisam en Paul!

17 juin 2022

prima gedaan

Donderdag is onze keuken gerenoveerd. Prima afspraken en met grote zorg uitgevoerd. De communicatie tijdens het proces was top.

6 juin 2022

Super wij zijn blij

Na het inmeten van de deurtjes kwamen een paar weken later de deurtjes binnen en dit voelde gelijk goed aan alles werd netjes de kamer gelegd omdat ik zelf de deurtjes ging monteren had paul een paar handige tips bedankt paul alles klopte en ziet er weer als nieuw uit ben zeer tevreden bedankt mannen en natuurlijk de vrouw die ze netjes heeft bezorgd top

3 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn bijzonder tevreden over de…

Wij zijn bijzonder tevreden over de geleverde renovatie van onze keuken. Afspraken zijn perfect nagekomen. Deskundig en klantvriendelijkheid zijn sleutelwoorden om samen te vatten waar Profireno voor staat.

3 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Profireno, Wat een klasse bedrijf!!

Gisteren 5 april 2022 de nieuwe keukendeurtjes geplaatst bij mij. Wat een goed werk is er gedaan door Paul. Alles wat scheef hing is netjes weer bijgesteld. Paul werkt heel netjes met veel goed gereedschap. En schoon.... ! Wat is het vlot gegaan. Woensdag gemaild, 's middags gebeld door Brisam... vrijdag zat hij hier om alles netjes ter vertellen. Voorbeelden lagen in zijn koffer. Prijsopgave direct uitgerekend. Wat een snelheid. Nu twee maanden verder geplaatst. Hulde Profireno! Wout Meijer Den Haag

6 avril 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus