Profireno Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met onze Keukenrenovatie. Goed kleuradvies, staat prachtig bij ons keukenblad. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Spullen werden op tijd geleverd. Paul werkt kei en kei hard heel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag hebben ze onze keuken gerenoveerd en we zijn ontzettend tevreden! Alles is super snel, netjes en vakkundig gemonteerd. Ze werkten heel schoon en zorgvuldig en lieten alles netjes achter. Echt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met het ombouwen en renoveren van onze keuken. Goede afspraken en prijs afgesproken en alles gerealiseerd door een goede keuken timmerman. Wij zijn er heel blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat is onze keuken mooi geworden. Duidelijke offerte met scherpe prijs, duidelijk uitgelegd door Brisam met bezoek aan huis. Snelle nette levering van de kastjes door de koerier, En tenslotte een fant... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vakkundig, snel en netjes

De keuze in kleuren was bij Profireno groter als bij andere bedrijven.
De levering van materialen was compleet en op tijd.
Alles door Paul vakkundig en snel gemonteerd, wat een harde werker !
Ook alles netjes opgeruimd en gestofzuigd, fantastisch !
Ik ben heel blij dit bedrijf gekozen te hebben.

28 octobre 2025

Van oud naar nieuw

Toen wij op zoek waren naar een leverancier die onze keukendeurtjes (etc.) kon vervangen zijn wij al heel snel ( met google)uitgekomen op de website van Profireno. Heel praktisch is het dat je door het maken van een foto van de bestaande keuken diverse keuzes voorgelegd krijgt voor het maken van een prijs indicatie.
Binnen korte tijd kregen wij een indicatie welke ons aansprak in de mail en werden wij gebeld door het bedrijf. Omdat het gesprek prima overkwam werd de afspraak voor een inhoudelijk aanbod ter plaatse gemaakt. Daarbij bleek de werkelijke offerte weinig te verschillen van de prijs die wij op de website hadden gekregen!!
Details goed doorgesproken en datum voor de installatie afgesproken. Die was afgelopen donderdag en het moet gezegd worden ; DE OPLEVERING WAS TOP!! In 1 dag van "oud" naar nieuw ! Niets ontbrak en wij zijn blij met de geleverde service. Profireno is beslist een aanrader.

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is een aanrader

Dit bedrijf is een aanrader! Goed advies, snelle levering en de montage van de keukenpanelen was snel en probleemloos.
En bovendien voor een scherpe prijs!
De kwaliteit was boven verwachting.

15 septembre 2025

Een jaar later...

Ook een jaar later, nog steeds zeer tevreden, vanaf offerte, levering, montage.
Door eerdere ervaringen met andere bedrijven, een aangepaste verwachtingen mbt planning, maar ik weet nog dat we zeer aangenaam verrast waren dat alles gewoon stip volgens planning liep. Nette offerte, levering was top, zeer keurige montage, hardwerkende mensen. Gewoon ouderwets goed!
Je kan met gerust hart je keuken aan deze mensen overlaten. Ze weten wat ze doen.

31 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mocht je van plan zijn om je keuken te…

Mocht je van plan zijn om je keuken te laten renoveren
….. stopt dan maar met zoeken. Zonde van de tijd, want als je echte kwaliteit zoekt, ga dan direct naar
Profireno! Daar zul je zeker geen spijt van krijgen.
Het bedrijf is top, geleid door twee specialisten op hun
gebied, Brisam zorgt voor al de voorbereidende werkzaamheden en het financiële gebeuren en Paul
heeft de gave om van elke keuken een paleisje te maken (in recordtijd). Beide heren bedankt! We zijn
heel blij met onze nieuwe keuken

30 juin 2025

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Gisterochtend kwam de koerier met de materialen en vrij snel daarna de monteur. Allen zeer vriendelijk.
De montage, ondanks dat het niet echt standaard was omdat we een hele oude keuken hebben, verliep snel. Alles werd netjes achter gelaten. Helaas ontbraken de greepjes maar deze werden zeer snel na geleverd. Om 15.00 uur werd het werk netjes opgeleverd!

23 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima advies en keuken is weer als nieuw

Brisam is eerst bij ons langsgeweest en heeft een goed gegeven advies gegeven en direct een prijsopgave gedaan. Na acceptatie zijn de de fronten na ruim een maand gebracht door een keurig en zeer vriendelijk koeriersbedrijf en een week later zijn ze zeer vakkundig en netjes door Paul geplaatst. Vakman!! Er waren wat kleine issues, maar die zijn keurig en snel opgelost door Brisam. De communicatie met hem is echt perfect. Ook hij is een Vakman!! We zijn erg blij met onze vernieuwde keuken. Dank!

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede afspraken gemaakt en…

Zeer goede afspraken gemaakt en perfecte services.
Tot de dag van afleveren klopte alles als een bus. Ook het voorgesprek met Brisam is belangrijk en zeer prettig. geeft tips waar het nodig is. Zij houden zich super goed aan hun afspraken. Paul heeft het gemonteerd. Wat een Vakman is dat. Super bedankt!

12 mai 2025

Mega goed bedrijf !

Dit bedrijf is gewoon top !

Brisam geeft een eerlijke mening,denkt mee en is vriendelijk in de omgang ! Hij heeft mij van begin tot einde te woord gestaan en Paul de timmerman is van top tot teen een echt vakman !
Ik raad iedereen dit bedrijf aan !

5 mai 2025

Top bedrijf!

Top bedrijf. Van offerte tot oplevering is alles 100% transparant. Keuken naar volle tevredenheid gerenoveerd, Communicatie met Bisram uitstekend. Omdat ik regelmatig in het buitenland verblijf werden de werkzaamheden zonder moeite hierop aangepast. Tijdig bericht van levering materialen. Zelfs tot aan tijdslot bezorging. Ook extra werkzaamheden flexibel op geanticipeerd. Paul de monteur is een vakman. Mijn vraag over een slecht koelende koel vriescombinatie had Paul een deskundig antwoord. De etna (al 15 jaar oud) heeft scharnieren die niet goed aansluiten op het frame. Zijn advies een nieuwe koel/vries aan te schaffen, geen seconde spijt van. Koelt perfect en groente / vlees blijft veel langer houdbaar. Aanrader!

17 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf! Keuken als nieuw!

Profireno heeft onze 20 jaar oude keuken gerenoveerd door vervanging van alle deurtjes en ladefronten. Daarnaast al het kitwerk vervangen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en alle positieve reviews over Profireno zijn bevestigd. De contacten met Brisam verlopen vlot en plezierig en Paul is echt een vakman die perfect werk aflevert. De prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon goed. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

10 avril 2025

Top👍

Snel, duidelijk, meedenkend, goede communicatie, komen afspraken na, korte lijntjes, en Paul was een hele goede monteur die netjes en goed werk afleverde
En erg vriendelijk was.
Wij zijn zeer tevreden

9 avril 2025

Eigenaar is zeer vriendelijk

Eigenaar is zeer vriendelijk. Eerst langsgekomen voor een voorgesprek. We werden op ons gemak gesteld en er werd totaal niet gepusht om bij hun de opdracht af te nemen. Dat is juist zo fijn. We konden er goed over nadenken. Door de goeie indruk en rust gingen we over tot koop van de keuken. Eerst offerte gehad. Heel overzichtelijk! Materialen werden netjes en op tijd geleverd. Dit wordt ook op tijd doorgegeven. Vriendelijke en professionele timmerman! Ontzettend mooi werk geleverd en het materiaal is van goeie kwaliteit! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en raden Profireno ook zeker aan!

20 mars 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus