Ich habe meine Bestellung mit einem Geschenkgutschein und dem Restbetrag per Kreditkarte bezahlt. Nach einer Teilrücksendung hat Profuomo den Gutscheinbetrag wieder auf den Gutschein zurückgebuc... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lees een hele hoop matige reviews voor een (in mijn ervaring) top merk. Beste kwailteit kleding die ik ken, kijken naar beetje casual chic merkloze kleding. Altijd top kwaliteit, en die ene keer da... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn het premium modemerk voor authentieke mannen die vakmanschap waarderen, het hybride-leven omarmd hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
Coordonnées de contact
Hoofdweg 48a, 2908 LC, Capelle aan den IJssel, Pays-Bas
- 0852087417
- customercare@profuomo.com
- www.profuomo.com
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Profuomo : Onvriendelijk en slechte kwaliteit…
Mooi winkel in Antwerpen op de buiten kant, personeel is niks speciaal in klanten service, iemand stond buiten de winkel te roken toen ik en mijn partner binnen liep, hij stond nog steeds buiten te roken, geen glimlach geen hallo absoluut niks, was toevallig de Manager van deze zaak, geen goede indruk of impressie gegeven.
ik had van een andere verkoper wat ik dacht was mooi kwaliteit, 2 truien gekocht, later had ik door dat deze zelfde truien waren echt slechte kwaliteit met haren en bobbels, de wol valt uit elkaar na paar keer dragen, was echt zonder van mijn geld in deze zaak te kopen, toen ik terug ging de Manager was aanwezig en had tegen mij verteld op een heel onvriendelijk manier met echt zo verkeerd blik, dat deze fouten waren mijn schuld en niks verder, geen exchange niks, absoluut niet behulpzaam, echte een asociaal vent !!!
Dus mijn conclusie, mensen spaar u geld in deze nieuwe winkel en koop niks van hun slechte gemaakt kwaliteit.
In Antwerpen zit veel betere mannen winkels dan deze winkel, toevallig ik was geweest bij Boggi Milano & heb daar vaker spullen gekocht, hun kwaliteit is 100 keer beter & hun personeel stuk vriendelijker en professioneel + die zijn goedkoper met hun kleding dan deze slechte Profuomo winkel.
Naar hun antwoord van hoofdkantoor ik was terug geweest en weer verteld door deze zelfde Manager dat hij had geen interesse in mijn review of ervaring, dus ik was verbaasd dat hij weer zo onvriendelijk was, was voor mij genoeg twee keer zo behandeld te worden.
De truien zijn nu in de vuilnisbak en hetzelfde gevoel met dit merk. Zal hier nooit meer terugkomen of geld uitgeven, ben echt boos 😡 heeft iedereen verteld over deze firma en in de toekomst zullen jullie nooit iets positiefs horen van mij !

Unkomplizierte Bearbeitung einer…
Unkomplizierte Bearbeitung einer Reklamation.

Mooi maar matige kwaliteit
Profuomo heeft prachtige producten met een goede pasvorm. Echter moet je goed opletten wat je koopt. Veel kleding is van zeer slechte kwaliteit. Na 3 tot 4 keer dragen is het klaar. Dan ziet het er niet meer uit. Ook als je keurig het wasvoorschrift volgt. De stoffen zijn mooi maar te kwetsbaar.

Overshirt aankoop feest
Overshirt gekocht bij Profuomo Den Haag. Supergoed geholpen door een goede verkoper met veel kennis van zaken.

Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, hele mooie stijl. Een heel bijzonder merk.

Bezorging is NIET klimaatneutraal
Profuomo heeft goede produkten, in de winkels maar ook in de webshop. Voor de webshop maakt Profuomo gebruik van de diensten van Budbee. Budbee probeert binnen de grote agglomeraties milieuneutraal te bezorgen. Het zal wel. Daarbuiten komt gewoon een vette witte dieselbus voorrijden. Milieuneutraal stopt en wordt vervuilende. De reklame die Profuomo voor dit bedrijf maakt grenst aan pure OPLICHTING. Wees wijs, maar stel voorwaarden. En denk ook aan de mensen buiten de "grachtengordel" van de agglomeraties.
Still waiting to get my payment in…
Still waiting to get my payment in return, they just let you wait and do not take your questions seriously. This was my last order at Profuomo.
I am very disappointed in their policy, excepted a mor high class company!
S. Kroos
Helaas te laat met retourneren
Helaas te laat met retourneren, maar ik heb alles netjes en compleet in de verpakking. Ze houden hun poot stijf en willen niks terugnemen. Toch zeer teleurstellend, ik was een trouwe klant. Ik had gehoopt op iets coulance, andere webshops hebben een beter beleid.
Zeer slechte zaak. Ik raad iedereen af hier iets te kopen.
Goede service en kwaliteit
Ik heb tot nu toe een prettige ervaring met de webshop van profuomo. Goede kwaliteit kleding, hun polo shirts en overhemden vallen echt super en zien er nog steeds goed uit.
1x een gaatje gehad na wassen van een polo, profuomo bood aan om de kledingmaker te vergoeden, erg netjes!
Had 6 overhemden besteld om slechts 1…
Had 6 overhemden besteld om slechts 1 te behouden. Retourproces verliep zonder problemen en binnen een week van retourneren mijn geld terug. Kwaliteit van profuomo kleding is vooralsnog altijd naar verwachting en bevalt goed (heb vooral veel overhemden en polos, 1 trui).
Vorig jaar 2 prachtige coltruien…
Vorig jaar 2 prachtige coltruien gekocht van Profuomo.
Onvoorstelbaar maar er vallen spontaan gaatjes in. De ene hebben we 4 maanden weg moeten gooien en nu de 2e. Het ziet er prachtig uit bij aankoop maar de kwaliteit is absoluut slecht.
Geen geld terug gekregen!
Meer dan uitstekende service
Meer dan uitstekende service! Ik had een nieuwe trui bij hen besteld, maar na twee keer dragen zat er een onder beide oksels een scheur in de trui. Binnen een dag kreeg ik een reactie met daarin een voucher voor het aanschaffen van een nieuwe trui. Wat een topservice! Zeker een aanrader, ook de kleding zelf is top!
Waardeloze service.
Waardeloze service.. Heb recent een overhemd gekocht wat enorm veel stof en viezigheid aantrekt. Zoveel dat het gewoon niet te dragen is. Ik heb hier melding van gemaakt maar het werd afgedaan als dat komt doordat de stof donker is, daardoor zie je het beter. Dit is absoluut niet het geval. Ik heb dit nog nooit gehad met al mijn (donkere hemden). Ook na het terugsturen kreeg ik dezelfde reactie en hem gewoon weer teruggestuurd. De kosten die ik gemaakt hebt zouden ze me terugsturen. Maar nooit weer wat van gehoord. Al met al dus een slechte ervaring. Dat terwijl ik altijd een tevreden klant was.. zonde!
Waardeloos en zeer slecht
Waardeloos en zeer slecht. Service na bestelling is 0. Ontvangen bestelling retour gestuurd. Na anderhalve week nog niet door ze ontvangen. Wacht nog op mijn geld (flink bedrag). "Klantenservice" kan niet gebeld worden. Moet via WhatsApp, maar daar komt geen reactie. Ben nu gedwongen tijdrovende vervolgstappen te nemen. Er zijn zoveel webwinkels die wel correcte service hebben. Zeker in dit exclusievere segment. Laatste keer hier! Niet doen!
Profuomo
Product besteld en afgerekend bij Profuomo, krijg ik 2 uur later de melding dat het product er toch niet is en dat ik het aankoopbedrag terug kan verwachten....
en dat duurt dan tot 5 dagen.
Hoe moeilijk is het om een voorraadsysteem aan een webshop te koppelen ?
Ook geen excuses, andere optie... niks.
Slechte service.
Lamswollen trui niet kopen! Krimpt als een malle...
De kleding ziet er in eerste instantie leuk uit, maar koop vooral niet de lamswollen trui...1 keer wassen en hij krimpt van maat L naar een kindermaatje 140. Eindeloos met de klantenservice gemaild maar die komen niet verder dan de opmerking: verkeerd gewassen. Zeer teleurstellend, je zou van zo'n bedrijf meer verwachten zeker in de after sales!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Voor ruim 700 euro aan kleding gekocht waaronder twee truien met rits. (99 euro per stuk).
Nog nooit aangehad, gooi het één keer in de wasmachine, normaal programma zoals ik al jaren al mijn kleding was. Beide truien een gat in.
Appen met de klantenservice, zeggen ze je hebt niet de juiste wasvoorschriften gebruikt we kunnen niks voor je betekenen. 6 dagen na aankoopdatum.
Naar een naaiatelier gegaan om eventueel te laten repareren om te kijken of dit mogelijk is. Die geeft aan het niet te kunnen herstellen zonder dat je er iets van ziet.
200 euro weggegooid zonder één keer aangehad te hebben !!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Zogenaamd kwaliteit product word verkocht met productie fout. Oplossing volgens hun voucher dat 2 maanden geldig is. In andere worden besteed meer geld in onze winkel. Terwijl ik duidelijk aangeef dat ik geen voucher wil.
Waardeloos kwaliteit
Waardeloos kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Slechte klantenservice
Over de kwaliteit van de kleding heb ik niks te klagen.
Echter klantenservice is telefonisch niet bereikbaar (telefoonnummer verschaffen ze niet) en ze reageren slecht via whatsapp.
Zeer frusterend als je ergens mee zit.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.