Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich habe meine Bestellung mit einem Geschenkgutschein und dem Restbetrag per Kreditkarte bezahlt. Nach einer Teilrücksendung hat Profuomo den Gutscheinbetrag wieder auf den Gutschein zurückgebuc... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Lees een hele hoop matige reviews voor een (in mijn ervaring) top merk. Beste kwailteit kleding die ik ken, kijken naar beetje casual chic merkloze kleding. Altijd top kwaliteit, en die ene keer da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. Tailleur pour hommes

Écrit par l'entreprise

Wij zijn het premium modemerk voor authentieke mannen die vakmanschap waarderen, het hybride-leven omarmd hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Profuomo : Onvriendelijk en slechte kwaliteit…

Mooi winkel in Antwerpen op de buiten kant, personeel is niks speciaal in klanten service, iemand stond buiten de winkel te roken toen ik en mijn partner binnen liep, hij stond nog steeds buiten te roken, geen glimlach geen hallo absoluut niks, was toevallig de Manager van deze zaak, geen goede indruk of impressie gegeven.

ik had van een andere verkoper wat ik dacht was mooi kwaliteit, 2 truien gekocht, later had ik door dat deze zelfde truien waren echt slechte kwaliteit met haren en bobbels, de wol valt uit elkaar na paar keer dragen, was echt zonder van mijn geld in deze zaak te kopen, toen ik terug ging de Manager was aanwezig en had tegen mij verteld op een heel onvriendelijk manier met echt zo verkeerd blik, dat deze fouten waren mijn schuld en niks verder, geen exchange niks, absoluut niet behulpzaam, echte een asociaal vent !!!

Dus mijn conclusie, mensen spaar u geld in deze nieuwe winkel en koop niks van hun slechte gemaakt kwaliteit.

In Antwerpen zit veel betere mannen winkels dan deze winkel, toevallig ik was geweest bij Boggi Milano & heb daar vaker spullen gekocht, hun kwaliteit is 100 keer beter & hun personeel stuk vriendelijker en professioneel + die zijn goedkoper met hun kleding dan deze slechte Profuomo winkel.

Naar hun antwoord van hoofdkantoor ik was terug geweest en weer verteld door deze zelfde Manager dat hij had geen interesse in mijn review of ervaring, dus ik was verbaasd dat hij weer zo onvriendelijk was, was voor mij genoeg twee keer zo behandeld te worden.

De truien zijn nu in de vuilnisbak en hetzelfde gevoel met dit merk. Zal hier nooit meer terugkomen of geld uitgeven, ben echt boos 😡 heeft iedereen verteld over deze firma en in de toekomst zullen jullie nooit iets positiefs horen van mij !

7 juin 2024

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend jammer om te horen dat uw bezoek aan onze winkel in Antwerpen niet naar verwachting is verlopen. We streven er altijd naar om een hoge standaard van klantvriendelijkheid en productkwaliteit te bieden, en het spijt ons te horen dat u dit niet zo heeft ervaren.

Wat betreft de situatie met onze manager en het personeel, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Dit is niet de manier waarop wij onze klanten willen verwelkomen en bedienen. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Het spijt ons ook te horen dat de kwaliteit van de truien niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en het is teleurstellend om te vernemen dat u een andere ervaring heeft gehad. We willen graag met u in contact komen om te kijken of we een passende oplossing kunnen vinden. Wij willen u vragen contact op te nemen met onze customer care door een e-mail te sturen naar customercare@profuomo.com.

We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback zeer serieus. Uw ervaring helpt ons om onze service en kwaliteit te verbeteren. We hopen dat u ons nog een kans wilt geven om het recht te zetten.

Unkomplizierte Bearbeitung einer…

Unkomplizierte Bearbeitung einer Reklamation.

29 mai 2024

Sehr geehrter Kunde,

Vielen Dank für Ihr positives Feedback. Es freut uns sehr zu hören, dass die Bearbeitung Ihrer Reklamation zu Ihrer Zufriedenheit verlaufen ist. Wir sind stets bemüht, unseren Kunden schnell und effizient zu helfen. Sollten Sie in Zukunft noch Fragen oder Anmerkungen haben, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen,

Mooi maar matige kwaliteit

Profuomo heeft prachtige producten met een goede pasvorm. Echter moet je goed opletten wat je koopt. Veel kleding is van zeer slechte kwaliteit. Na 3 tot 4 keer dragen is het klaar. Dan ziet het er niet meer uit. Ook als je keurig het wasvoorschrift volgt. De stoffen zijn mooi maar te kwetsbaar.

15 mars 2024

Beste Klant,

Bedankt voor je review en je geduld. We hebben onlangs dit review platform geclaimd en zien nu pas je bericht. Het spijt ons enorm te horen dat de kwaliteit van de kleding niet aan je verwachtingen heeft voldaan, vooral omdat je tevreden bent over de pasvorm en het uiterlijk. We vinden het heel vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Gelukkig ontvangen we deze klachten zeer zelden, maar we nemen je feedback zeer serieus. Mocht je in de toekomst weer tegen iets dergelijks aanlopen, horen we het graag zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.

Overshirt aankoop feest

Overshirt gekocht bij Profuomo Den Haag. Supergoed geholpen door een goede verkoper met veel kennis van zaken.

16 mars 2024

Beste klant,

We hebben onlangs dit review platform geclaimd en zien nu pas je bericht. Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Den Haag. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit, hele mooie stijl. Een heel bijzonder merk.

21 janvier 2024

Beste Klant,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je de kwaliteit en stijl van onze producten waardeert. Het is geweldig om te weten dat je ons merk als bijzonder ervaart. We hopen je in de toekomst weer te mogen verrassen met onze collecties.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging is NIET klimaatneutraal

Profuomo heeft goede produkten, in de winkels maar ook in de webshop. Voor de webshop maakt Profuomo gebruik van de diensten van Budbee. Budbee probeert binnen de grote agglomeraties milieuneutraal te bezorgen. Het zal wel. Daarbuiten komt gewoon een vette witte dieselbus voorrijden. Milieuneutraal stopt en wordt vervuilende. De reklame die Profuomo voor dit bedrijf maakt grenst aan pure OPLICHTING. Wees wijs, maar stel voorwaarden. En denk ook aan de mensen buiten de "grachtengordel" van de agglomeraties.

28 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Still waiting to get my payment in…

Still waiting to get my payment in return, they just let you wait and do not take your questions seriously. This was my last order at Profuomo.
I am very disappointed in their policy, excepted a mor high class company!
S. Kroos

21 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas te laat met retourneren

Helaas te laat met retourneren, maar ik heb alles netjes en compleet in de verpakking. Ze houden hun poot stijf en willen niks terugnemen. Toch zeer teleurstellend, ik was een trouwe klant. Ik had gehoopt op iets coulance, andere webshops hebben een beter beleid.

Zeer slechte zaak. Ik raad iedereen af hier iets te kopen.

13 octobre 2023

Goede service en kwaliteit

Ik heb tot nu toe een prettige ervaring met de webshop van profuomo. Goede kwaliteit kleding, hun polo shirts en overhemden vallen echt super en zien er nog steeds goed uit.

1x een gaatje gehad na wassen van een polo, profuomo bood aan om de kledingmaker te vergoeden, erg netjes!

30 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Had 6 overhemden besteld om slechts 1…

Had 6 overhemden besteld om slechts 1 te behouden. Retourproces verliep zonder problemen en binnen een week van retourneren mijn geld terug. Kwaliteit van profuomo kleding is vooralsnog altijd naar verwachting en bevalt goed (heb vooral veel overhemden en polos, 1 trui).

26 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vorig jaar 2 prachtige coltruien…

Vorig jaar 2 prachtige coltruien gekocht van Profuomo.
Onvoorstelbaar maar er vallen spontaan gaatjes in. De ene hebben we 4 maanden weg moeten gooien en nu de 2e. Het ziet er prachtig uit bij aankoop maar de kwaliteit is absoluut slecht.
Geen geld terug gekregen!

26 février 2023

Meer dan uitstekende service

Meer dan uitstekende service! Ik had een nieuwe trui bij hen besteld, maar na twee keer dragen zat er een onder beide oksels een scheur in de trui. Binnen een dag kreeg ik een reactie met daarin een voucher voor het aanschaffen van een nieuwe trui. Wat een topservice! Zeker een aanrader, ook de kleding zelf is top!

10 janvier 2023

Waardeloze service.

Waardeloze service.. Heb recent een overhemd gekocht wat enorm veel stof en viezigheid aantrekt. Zoveel dat het gewoon niet te dragen is. Ik heb hier melding van gemaakt maar het werd afgedaan als dat komt doordat de stof donker is, daardoor zie je het beter. Dit is absoluut niet het geval. Ik heb dit nog nooit gehad met al mijn (donkere hemden). Ook na het terugsturen kreeg ik dezelfde reactie en hem gewoon weer teruggestuurd. De kosten die ik gemaakt hebt zouden ze me terugsturen. Maar nooit weer wat van gehoord. Al met al dus een slechte ervaring. Dat terwijl ik altijd een tevreden klant was.. zonde!

21 septembre 2022

Waardeloos en zeer slecht

Waardeloos en zeer slecht. Service na bestelling is 0. Ontvangen bestelling retour gestuurd. Na anderhalve week nog niet door ze ontvangen. Wacht nog op mijn geld (flink bedrag). "Klantenservice" kan niet gebeld worden. Moet via WhatsApp, maar daar komt geen reactie. Ben nu gedwongen tijdrovende vervolgstappen te nemen. Er zijn zoveel webwinkels die wel correcte service hebben. Zeker in dit exclusievere segment. Laatste keer hier! Niet doen!

30 juin 2022

Profuomo

Product besteld en afgerekend bij Profuomo, krijg ik 2 uur later de melding dat het product er toch niet is en dat ik het aankoopbedrag terug kan verwachten....
en dat duurt dan tot 5 dagen.
Hoe moeilijk is het om een voorraadsysteem aan een webshop te koppelen ?

Ook geen excuses, andere optie... niks.
Slechte service.

20 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Lamswollen trui niet kopen! Krimpt als een malle...

De kleding ziet er in eerste instantie leuk uit, maar koop vooral niet de lamswollen trui...1 keer wassen en hij krimpt van maat L naar een kindermaatje 140. Eindeloos met de klantenservice gemaild maar die komen niet verder dan de opmerking: verkeerd gewassen. Zeer teleurstellend, je zou van zo'n bedrijf meer verwachten zeker in de after sales!

8 décembre 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Voor ruim 700 euro aan kleding gekocht waaronder twee truien met rits. (99 euro per stuk).

Nog nooit aangehad, gooi het één keer in de wasmachine, normaal programma zoals ik al jaren al mijn kleding was. Beide truien een gat in.

Appen met de klantenservice, zeggen ze je hebt niet de juiste wasvoorschriften gebruikt we kunnen niks voor je betekenen. 6 dagen na aankoopdatum.

Naar een naaiatelier gegaan om eventueel te laten repareren om te kijken of dit mogelijk is. Die geeft aan het niet te kunnen herstellen zonder dat je er iets van ziet.

200 euro weggegooid zonder één keer aangehad te hebben !!

28 octobre 2021

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Zogenaamd kwaliteit product word verkocht met productie fout. Oplossing volgens hun voucher dat 2 maanden geldig is. In andere worden besteed meer geld in onze winkel. Terwijl ik duidelijk aangeef dat ik geen voucher wil.

15 septembre 2021

Slechte klantenservice

Over de kwaliteit van de kleding heb ik niks te klagen.
Echter klantenservice is telefonisch niet bereikbaar (telefoonnummer verschaffen ze niet) en ze reageren slecht via whatsapp.
Zeer frusterend als je ergens mee zit.

25 mars 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus