Super 2-retters fredagsmenu
Super 2-retters fredagsmenu. Og dygtig professionel betjening
Aucune trace de demande d’avis
Super 2-retters fredagsmenu. Og dygtig professionel betjening
jeg synes det virkelig godt mad og go betjening
bookede en julefrokost til hele firmaet inkl påhæng. Betalte væsentlig mere end hos de sammenlignlige tilbud i Horsens, så forventningen var høj. De havde billeder af flotte drinks, lækker julemad og der var lagt op til fest, fordi de sagde der var fuldt booket.
1. der var kun os og et andet selskab på 10 mennesker, helt tomme lokaler... :/
2. Forretten var fin, men hovedretten var varmet op fra dagen før, og den confiterede and var kommet i friture til et uspiseligt resultat, kartofler var kolde.. virkelig ringe hovedret.
Ria a'la mande var var så saltet og udkogt den var uspiselig.
3.toiletterne var så klamme og beskidte, at det virkelig var en uhygienisk forestilling
4. De på billedet, viste drinks, kunne ik laves. der var kun mojito mix fra fad med sirup, virkelig en skuffende oplevelse til 75 kr. pr stk.
Efterfølgende kontaktede vi ejeren, som var direkte flabet og virkelig dårlig til at modtage kritikken. Vi har betalt vores regning, men kommer der aldrig igen, og kan ikke anbefale at afholde noget som helst på det sted!
Fik en burger hvor bøffen var decideret rå- aflevere den til tjeneren. Får en ny tilbage ( da min kæreste for længst var færdig med sin mad) den er ligeså rå som den anden?? Vi snakker blodsaft der vælter ud. Ingen beklager og vi må betale fuld pris for min kærestes ringe salat og for drikke. Sidste gang jeg kommer der. Lars
Rigtig dårlig service, jeg har ventet et år på at få lavet en ring, med en sten jeg bragte med hjem fra Australien. De hår formået at bytte rundt på min søsters og min sten. Plus at ødelægge hendes. Nævnte jeg der er gået et år siden vi bestilte den??!