Qonsult B.V. Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nou vanaf de eerste contact het een goed gevoel gaf om in zee tegaan met qonsult.bv. Toen we als adviseur dhr Dani Gieling kregen klinkte gegelijk,hij wist gegelijk te overtuigen dat het goed zal... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed contact, snel antwoorden op vragen, zelfs na kantoortijden. Minder: er wordt de nadruk gelegd op belastingaftrek, maar je betaald natuurlijk eerst het brutobedrag! Verder vriendelijk, niet opdri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden over dit bedrijf en met name David van Dun! Erg deskundig, prima communicatie en snelle reactie en hulp! Zo wordt een bureaucratisch en soms lastig traject gewoon bijna leuk :-)! Dankzij... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dhr Ralf v.d. Hulst is een prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Geduldig in zijn uitleg. In het algemeen vind ik dat de kosten erg hoog zijn voor bemiddeling. De procedures zijn ook wel ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller financier

Écrit par l'entreprise

Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

477 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Daan heeft me erg goed geholpen en…

Daan heeft me erg goed geholpen en dacht ook goed mee voor mijn hypotheek!

Beste Mees,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat Daan je goed heeft geholpen met je hypotheek en actief met je heeft meegedacht. We vinden persoonlijke begeleiding en het zoeken naar een passende oplossing erg belangrijk, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult. We wensen je veel plezier en succes met je nieuwe woning!

Capabele medewerker.

Heel tevreden met alle ondersteuning van Quinten!

Beste Ben,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ondersteuning van Quinten. We vinden het belangrijk dat onze klanten gedurende het hele traject goed en persoonlijk worden begeleid, dus het is mooi om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We staan uiteraard ook in de toekomst graag voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

gemotiveerd om het goed te doen

De consultant was accuraat, duidelijk en vasthoudend. Zijn informatie was to the point. Ook was hij geduldig

23 septembre 2026

Beste Ben,

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je onze begeleiding als accuraat, duidelijk en geduldig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om helder en doelgericht te adviseren en tegelijkertijd de tijd te nemen om alles goed uit te leggen.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We waarderen je positieve woorden enorm en staan ook in de toekomst graag voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

De contacten met Quinten waren goed

De contacten met Quinten waren goed en duidelijk.
Het mailverkeer was wat rommelig omdat het van verschillende mensen kwam. Hier wordt aan gewerkt

Beste Edward,

Hartelijk dank voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het contact met Quinten goed en duidelijk is verlopen.

We begrijpen je opmerking over het mailverkeer en vinden het jammer dat dit wat rommelig is overgekomen. Zoals je aangeeft, zijn we hier inmiddels mee bezig om dit proces duidelijker en overzichtelijker te maken. Feedback zoals die van jou helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult en we staan uiteraard ook in de toekomst graag voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaring bij het verkrijgen van hypotheek

De gehele procedure voor de verkrijging van een hypotheek liep allemaal heel plezierig en soepel.
Ik ben hierover zeer tevreden.

Beste Edward,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het gehele hypotheektraject plezierig en soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze begeleiding. Dat is precies de ervaring die we onze klanten graag willen bieden.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We wensen je veel plezier met je woning en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor je klaar.

Kundig en snel

Kundig en snel

Beste Jeannette,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als kundig en snel hebt ervaren. Dat is precies waar we naar streven.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Duidelijke uitleg en goede begeleiding…

Duidelijke uitleg en goede begeleiding van begin tot het eind.

21 septembre 2026

Beste Straatman,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de uitleg duidelijk vond en dat je de begeleiding van begin tot eind als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten gedurende het hele traject weten waar ze aan toe zijn.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We wensen je veel succes en staan natuurlijk ook in de toekomst graag voor je klaar als je nog vragen hebt.

Hypotheek was snel geregeld

Hypotheek was snel geregeld. De communicatie verliep ook altijd snel en prettig.

1 septembre 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat de hypotheek snel geregeld was en dat je de communicatie als snel en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten gedurende het hele traject duidelijk en vlot op de hoogte te houden, dus het is mooi om te lezen dat dit zo is overgekomen.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We wensen je veel plezier en geluk met de woning en staan natuurlijk ook in de toekomst graag voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn tweede hypotheek is opgepakt door…

Mijn tweede hypotheek is opgepakt door Robin Retz.
Een doorbijtertje.
Duidelijke communicatie en heldere afspraken.
Wij zijn blij met onze tweede hypotheek en komen hier zeker terug indien nodig.

26 septembre 2026

Beste Franklin,

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Robin. Duidelijke communicatie, heldere afspraken en doorzetten waar nodig vinden we erg belangrijk, dus het is mooi om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

We zijn blij dat we je hebben mogen helpen met je tweede hypotheek en waarderen het enorm dat je in de toekomst opnieuw voor Qonsult zou kiezen.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Onwijs goed geholpen

Onwijs goed geholpen door Harm! Hij heeft goed meegedacht waardoor ik mijn droomhuisje kon kopen! Voor hypotheek advies een echte aanrader!

Beste Lynn,

Hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat Harm je zo goed heeft geholpen en met je heeft meegedacht om de aankoop van je droomhuisje mogelijk te maken. Dat is natuurlijk een prachtig resultaat!

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We wensen je ontzettend veel woonplezier in je nieuwe huis en staan in de toekomst natuurlijk graag weer voor je klaar.

Uitstekend

Goed duidelijk en eerlijk

Beste Gijsbertus,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als duidelijk en eerlijk hebt ervaren. Transparant advies en heldere communicatie vinden we erg belangrijk, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We staan natuurlijk ook in de toekomst graag voor je klaar.

Noté 3 sur 5 étoiles

Nare AI en goed communicatieve en sociale vaardigheden…

Communicatieve en sociale vaardigheden rechtstreeks met de adviseur (Cain) zijn prima.
Automatisch gegenereerde mails zijn irritant, slecht, dienen aangegeven te worden dat deze automatisch zijn gegeneerd. B.v. Ik krijg verzoek om data aan te leveren, na een half uur (sic!) opnieuw een dringend verzoek deze data in te voeren, na een paar uur weer. Wat een ongeduld. Ik krijg een memo dat de nota openstaat, met een dringend verzoek deze te voldoen, terwijl bekend is dat de notaris deze nota over een paar dagen voldoet. Zonder deze adviseur van vlees en bloed was ik allang afgehaakt.

Beste Gradus,

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je de communicatie en begeleiding door Cain als prettig hebt ervaren. Dat compliment geven we uiteraard graag aan hem door.

Tegelijkertijd vinden we het jammer om te horen dat onze automatische communicatie voor irritatie heeft gezorgd. De automatische herinneringen zijn bedoeld om klanten gedurende het traject tijdig te informeren en ervoor te zorgen dat benodigde gegevens niet worden vergeten. We begrijpen echter goed dat meerdere herinneringen kort na elkaar juist als ongeduldig en onpersoonlijk kunnen overkomen.

Ook je opmerking over de betalingsherinnering terwijl de nota via de notaris zou worden voldaan, nemen we mee. In zo'n situatie hoort onze communicatie zo goed mogelijk aan te sluiten op wat er daadwerkelijk speelt.

Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit helpt ons om niet alleen onze persoonlijke begeleiding, maar ook onze automatische communicatie verder te verbeteren.

Great and professional

Great and professional. Daan is very reliable and guided us for the whole mortgage process.

Dear Tez,

Thank you very much for your kind review. We're pleased to hear that you had a great experience with Qonsult and that Daan guided you reliably and professionally throughout the entire mortgage process.

We truly appreciate your trust in Qonsult and wish you all the best. If you ever have any questions in the future, we're always happy to help.

Kind regards,

Owner of Qonsult

Noté 3 sur 5 étoiles

Veel spam, slordigheden en een fout

In het begin liep alles best goed, ondanks de hinderlijke herinnering mails.
Het bedrijf is gericht op efficiëntie en snelheid. Daar is niks mis mee, ook niet dat alles digitaal gaat.
Het is jammer dat de herinneringen niet stop gezet kunnen worden als je weken op een andere partij moet wachten, in dit geval was dat de lease maatschappij die onvriendelijk en weinig behulpzaam was.
Slordigheden:
Nadat we het laatste bankafschrift hadden geüpload, kregen we een bericht dat het dossier compleet was, enkele uren later kregen we een mail of we alsnog het bankafschrift wilden op sturen. Twee keer gemaild en gevraagd om teruggebeld te worden omdat we in de war waren. Volgens mij was dat mailtje een vergissing maar dat werd niet toegegeven.
Een herinneringsmail ontvangen met met het verzoek de offerte te tekenen, terwijl we nog geen offerte hadden.
In de offerte stond een te laag bedrag, ik vind dat toch een fout. Toen we belden zou de oorzaak zijn dat we het bedrag hadden verhoogd, wat de procedure vertraagd zou hebben. Het verzoek om te verhogen was vier weken eerder.
Deze slordigheden zijn korte tijd na elkaar gemaakt. Gaven ons veel stress en verwarring.
Daarboven op zijn we nog vier (4!) keer benaderd met het aanbod onze verzekeringen door te nemen. We hebben de eerste twee keer uitgelegd dat we dat niet wilden en waarom niet. En dan toch maar blijven proberen.
Advies: hou de procedures nogmaals tegen het licht.
Besef wat fouten en slordigheden bij klanten teweeg brengen.
Bel terug ook al is er een fout gemaakt.
Geef fouten en vergissingen toe in plaats van met smoezen te komen.

24 septembre 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

We vinden het erg jammer om te lezen dat er tijdens het traject meerdere momenten zijn geweest die voor stress en verwarring hebben gezorgd. We proberen onze processen zo efficiënt en duidelijk mogelijk in te richten, maar begrijpen uit uw verhaal dat dit in uw situatie niet altijd zo is ervaren. De punten die u noemt rondom de documenten, herinneringen, communicatie en de offerte nemen we dan ook serieus.

Ook begrijpen we uw frustratie over het meerdere keren benaderen voor verzekeringen. Wanneer u duidelijk heeft aangegeven hier geen behoefte aan te hebben, hoort u hier niet herhaaldelijk voor benaderd te worden.

Uw feedback over onze procedures en communicatie nemen we ter harte. We blijven onze werkwijze kritisch bekijken en gebruiken dit soort ervaringen om te zien waar we zaken verder kunnen verbeteren.

Bedankt voor uw open en duidelijke feedback.

Vakkundig

Vakkundig, prettig en geduldig geholpen door Hugo. Hij dacht goed mee en was heel flexibel bij veranderingen enz. Het klantportaal is ook handig, alles kun je terugzien en inzien. Al met al ben ik blij met de diensten van Qonsult.
Klein nadeel vind ik dat ze ook allerlei andere diensten proberen te slijten (verzekeringen, pensioenvoorziening enz) dat had voor mij niet gehoeven.

24 septembre 2026

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je zo prettig, vakkundig en geduldig bent geholpen door Hugo en dat hij goed met je heeft meegedacht. Ook goed om te lezen dat het klantportaal als handig en overzichtelijk is ervaren.

Bedankt ook voor je eerlijke feedback over het aanbieden van onze aanvullende diensten. We begrijpen dat hier niet iedereen behoefte aan heeft en nemen dit zeker mee. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening aansluit bij wat voor de klant relevant en gewenst is.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult en veel plezier met alles wat er voor je ligt!

Klantenservice

Klantenservice

16 septembre 2026

Beste Amar,

Hartelijk dank voor je review en de 4 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze klantenservice. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en prettig worden geholpen, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet weer Qonsult

Mijn ervaring met Qonsult BV voor het opnemen van overwaarde is helaas niet positief.

Wat mij vooraf al opviel bij het lezen van de reviews, is de manier waarop Qonsult reageert op kritische beoordelingen. Bij reviews van drie sterren of minder lijkt de verantwoordelijkheid vrijwel steeds bij de klant te worden gelegd, soms met uitgebreide, bijna standaardmatige antwoorden waarin persoonlijke situaties publiekelijk worden aangehaald. Dat vind ik niet passend.

Ook mijn eigen traject voelde onvoldoende afgestemd op mijn situatie. Al tijdens het eerste gesprek moest ik de financiële verplichting aangaan, terwijl gezien mijn leeftijd vooraf beter onderzocht had kunnen worden welke gevolgen de toetsing op toekomstig pensioeninkomen zou hebben. Pas daarna begon een zeer intensief traject met tientallen mails, aanvullende vragen en steeds nieuwe stukken.

Op advies heb ik €175 betaald voor een online taxatie. Juist de daarbij vastgestelde woningwaarde bleek vervolgens een probleem: deze lag vele malen lager dan de werkelijke waarde van mijn woning. Gezien mijn situatie en het doel – het opnemen van overwaarde – had naar mijn mening vanaf het begin een reguliere taxatie geadviseerd moeten worden. Daarmee was direct een veel realistischer beeld ontstaan van de aanzienlijke overwaarde die al in de woning aanwezig was.

Het traject rondom mijn pensioeninkomen vond ik bijzonder belastend. Ik moest zelfs mijn ex-man benaderen over pensioensplitsing, terwijl dit naar mijn mening al uit de beschikbare pensioeninformatie bleek. Op een gegeven moment voelde het alsof ik voortdurend opnieuw mijn financiële situatie moest bewijzen.

Daar kwam bij dat tijdens het nog lopende traject meerdere keren werd aangedrongen op betaling van de bemiddelingskosten, terwijl was afgesproken deze mee te financieren. Daarbij werd verwezen naar voorwaarden en termijnen. Juist dat pushen om betaling terwijl het dossier nog volop liep, is mij zeer negatief bijgebleven.

Ook het portaal werkte voor mij niet prettig: documenten moesten meerdere keren worden aangeleverd en pas later werd duidelijk waarom bepaalde uploads niet goed werden verwerkt.

Over mijn bemiddelaar persoonlijk heb ik overigens geen klachten; die heeft juist ontzettend veel geduld getoond.

Uiteindelijk is de financiering geregeld, maar niet op een manier waar ik achteraf tevreden over ben. Mijn advies aan Qonsult zou zijn om vóórdat een klant financieel wordt gebonden veel grondiger te beoordelen of leeftijd, pensioeninkomen, woningwaarde en de eisen van banken het traject aanzienlijk ingewikkelder kunnen maken. Bereid een klant daarop vooraf eerlijk voor en kies vanaf het begin voor de instrumenten die bij die situatie passen.

Ik heb vaker een hypotheektraject doorlopen, maar dit heb ik als onnodig rommelig, belastend en pusherig ervaren. Ik zou op basis van deze ervaring niet opnieuw voor Qonsult kiezen. Het zal mij benieuwen welke kant de vinger opgaat met deze review.

14 septembre 2026

Beste mevrouw Meijer,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen zo gedetailleerd met ons te delen. Fijn dat we hier zojuist ook telefonisch over hebben gesproken en elkaar persoonlijk hebben kunnen toelichten hoe de vlag erbij hangt.

Financiële trajecten waarin getoetst moet worden op toekomstig pensioeninkomen en strengere regelgeving rondom woningtaxaties vragen tegenwoordig om zeer veel nauwkeurigheid en documentatie. Geldverstrekkers stellen strengere eisen en vragen helaas vaak door, wat een dossier voor een klant al snel als een intensief en belastend proces kan laten voelen. Dat u dit traject zo heeft ervaren, betreuren wij uiteraard.

Uw feedback over de communicatie rondom de taxatiekeuze, het gebruik van ons klantportaal en de afstemming over de facturatie nemen wij zeer serieus. Het is altijd ons doel om transparant te werken en processtappen zo soepel mogelijk te laten verlopen. We gebruiken uw punten dan ook intern om onze informatievoorziening vooraf en de begeleiding tijdens het traject verder aan te scherpen.

We zijn blij dat de financiering uiteindelijk succesvol is geregeld en dat u de inzet en het geduld van uw persoonlijke adviseur heeft gewaardeerd. Wij danken u nogmaals voor uw openheid en wensen u al het goeds voor de toekomst.

Het team van Qonsult BV

Noté 5 sur 5 étoiles

Vooral de snelle reacties bij onbegrip…

Vooral de snelle reacties bij onbegrip van onze kant werden door ons gewaardeerd!

22 septembre 2026

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze informatie als helder hebt ervaren en dat er goed met je is meegedacht bij het zoeken naar passende financieringsmogelijkheden. Persoonlijk meedenken en duidelijkheid geven over de mogelijkheden vinden we erg belangrijk.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. We staan uiteraard ook in de toekomst graag voor je klaar.

Klantvriendelijk

Dacht mee bij het zoeken naar financierings mogelijkheden. Heldere info

1 juin 2026

Beste Jaap,

Snelle reactie, fijne communicatie

Goed en snel geholpen, en een fijne communicatie!

21 septembre 2026

Beste Ietzen,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen en dat je de communicatie als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en snel te schakelen gedurende het hele traject.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus