Racegear

Det har været en fornøjelse at købe min Camelbak mule hos Racegear. Dog er der enormt lang svartid ved senere brug for service i form af reklamation eller andet behov for service.

Har handlet der flere gange og alle gange fået fantastisk rådgivning om deres produkter. Helt klart 5 stjerner herfra!

Jeg har købt race pro 22 fra Inov-8. Super inovativ detalje med drikkeblærens placering, på mig sidder mavebæltet dog lidt højt, men det er absolut en fed rygsæk. Dette sammenholdt med levering inden... Voir plus

Racegear er en lille butik, som faktisk har ting, der ikke sådan lige er til at finde i DK. Hvis man er på udkig efter et passioneret udvalg af adventure-race ting, så bør racegear være det første... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Informations provenant de diverses sources externes

Racegear.dk - Løberygsæk, pandelampe, kortholder! Udstyr til adventure, multisport, mountainbike finder du hos Racegear.dk.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super rådgivning!

24 septembre 2013

Gode produkter men langsom service

Købte en rygsæk som efterfølgende knækkede en snor, hvilket dog var min egen skyld.
Konktaktede efterfølgende racegear.dk og de lovede at ville sende en ny, hvilket jeg var indstillet på at betale for. Rykkede i flere omgange over et par måneder men uden held og mistede til sidst tålmodigheden.

Dertil kommer at de sendte mig en anden model der var anderledes en den der var afbilledet i shoppen (manglede nogle ekstra snore)

Alt i alt en shop jeg ikke gider spilde min tid på. Der er rigeligt med steder man kan købe sit udstyr.

28 novembre 2012

Super Service

Bestilte en løberygsæk. Fik bekræftelse samme dag og modtog den 2 dage efter.

Super hurtig og god service!

29 mars 2012

Hurtig levering

Det bestilte udstyr blev leveret meget hurtigt og kvaliteten er god (kortholder MTB fra MIRY)

18 janvier 2012

Helt i top

Racegear har et lille men meget velvalgt udvalg af løbegrej. Servicen er i top og levering superhurtig.

9 janvier 2012

Lynhurtig levering

Jeg købte to væskebælter, som jeg stod og manglede til mine lange løbeture.
Pronto levering af en vare der svarede til mine forventninger.
Jesper Bundgaard

26 août 2011

Service i topklasse

Har handlet på siden flere gange. Rigtig god beskrivelse af varerne på siden, så det er bare at vælge hvad man vil have. Kvalitetsvarer der er nøje udvalgt til adventure race og lign. Super hurtig levering.

11 avril 2011