RammeShoppen.dk Avis

1 418
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering. Varen levede helt op til forventningerne på baggrund af beskrivelse/billede på hjemmesiden. Desværre havde rammen, jeg købte, en 4 cm ridse i glasset, men valgte at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit køb, passepartoutpap skåret som jeg har bestilt. Super god hjemmeside, hvor man kan regulere i størrelsen efter behov. Hurtig levering. Ingen problemer her Tak for det Hilsen Lis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 418)

74 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Forventningerne indfriet fuldt ud,- vi…

Forventningerne indfriet fuldt ud,- vi er meget tilfredse især synes vi prisen er yderst tilfredsstillende i ft. andre leverandører.
Mvh Carsten Jeppesen

6 mars 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Carsten :-) tusind tak for de pæne ord, de betyder virkelig meget for os.

Fik hvad jeg bestilte

Fik hvad jeg bestilte. Mine pass partour er så fine.

5 mars 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Cathrine :-) tusind tak.

Tilfredsstillende service

Rammerne var udsolgt ved bestilling, hvilket vi var bekendt med. Rammeshoppen besvarede lynhurtig vores mail, når vi efterspurgte en dato for forsendelse.
Efterfølgende meget hurtig levering. Rammerne er i god kvalitet og virker meget stabile.

24 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Emilie :-) de betyder meget for os.

28 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Else-Marie :-) vi sætter en stor ære i hurtig levering så det er dejligt at høre det bliver værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et acryl frontglas i…

Bestilte et acryl frontglas i specialmål til en ramme som erstatning for det originale frontglas, der havde fået en revne. Det kom noget forsinket, men det var OK, da man havde gjort opmærksom på længere leveringstid for specialrammer grundet flytning til ny lokation. Frontglasset passede imidlertid perfekt i rammen, så nu ser det hele fint ud igen. Kvaliteten er bare i orden og ovenikøbet til en absolut rimelig pris.

27 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Kurt :-) ikke mindst for forståelsen for den forlængede leveringstid pga vores flyning.

Super god service

Super god service, hurtig til at svare på spørgsmål og klar med rammen, da jeg afhentede den. Rammen var super fin og til en god pris.

19 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Charlotte :-) de betyder meget for os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds kunde

Nem bestilling, hurtig levering, fin kvalitet, gode priser.

22 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Connie :-) tusind tak.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fine rammer til god pris

Fine rammer til god pris. God kundeservice. Hurtig levering.

23 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Rasmus :-) tusind tak.

Super tilfreds

Fin fejlfri levering og venligt kompetent svar på mit spørgsmål da jeg ringede.👍

18 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Lonnie :-) dejligt at høre og din ros betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og kommukation selv da der…

God service og kommukation selv da der var lidt længere ventetid

1 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Theis :-) ikke mindst for tålmodigheden omkring vores flytning, der gav lidt udfordringer for vores ellers hurtige leveringstid.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kvaliteten af rammen er fin…

Kvaliteten af rammen er der intet at udsætte på.

Desværre kom leveringen til at tage lang tid grundet virksomhedens flytning.

14 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Hej Tine. Vi kan kun beklage den forlængede leveringstid i forbindelse med flytning til vores nye domicil. Desværre vil bare få dage, hvor vi ikke kan producere medføre en ophobning af rigtig mange ordrer som vores folk på værkstedet og lageret efterfølgende har knoklet for at få ud hurtigst muligt. Vi sætter en stor ære i vores normalt meget hurtige leveringstid og er rigtig kede af når det ikke kan overholdes så vi håber meget at de kunder det har berørt vil bære over med os denne ene gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendigt tyndt materiale

Elendigt tyndt materiale, som ikke kan holde sin egen vægt

12 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Hej Thomas, kan se det er den massive egetræsramme i str. 90 x 120 cm du har bestilt og hverken profilen, bagbeklædningen eller glasset er tyndt og det er ikke en ramme vi normalt får reklamationer på. Da du skriver det ikke kan holde sin egen vægt tænker jeg det måske er ophængene du mener og de plejer bestemt sagtens at kunne bære den. Hvis der er et problem med dem eller med rammen håber vi du vil sende en mail til os med fotos så vi kan løse problemet, hvilket vi altid gør med reklamationer som vi selvfølgelig tager alvorligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde brug for forskellige…

Havde brug for forskellige passepartout. De er i mange størrelser, så nemt at finde dem, jeg skulle bruge. Hurtig levering og godt pakket ind, så de ikke kom til skade under levering. Eneste problem er, at nu mangler jeg flere 🫣

6 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord :-) din ros betyder meget for os og vi hjælper dig bestemt gerne med nogle flere ;-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus