Rebo Support ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en besigtigelse af Rebo og fik efterfølgende en pris. Han sagde han var usikker på arbejdet og sagde at hvis det kostede mindre end forventet ville han fakturere efter aktuelt forbrugt. Han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde brug for hjælp til opsætning af lamper, TV plus diverse andet ifbm indflytning i ny lejlighed i betonbyggeri. Vi fik en aftale i hus med Rebo Support. Rebo Support kom som aftalt og udførte e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ualmindelig hurtig fremrykning da strøm gik på vores hus pga en stikledning. Lokaliserede hurtigt hvor i jorden at brud på kablet var. Med egen entreprenør fik de ordnet kablet med brud under cykel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

René rykkede straks ud, efter vi havde ringet pga. fejl på stikledning. Super professionel og vel udført arbejde. Fejlen blev lokaliseret og repareret. Mine varmeste anbefaling herfra til kabelfejl.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'installation électrique
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques

Écrit par l'entreprise

Vi udfører elarbejde for private og erhverv, bla. ejendomsservice, elbil ladestanderne, byggepladsinstallationer, udskiftninger af eltavler og hpfi relæer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Uprofessionel og nedladende…

Uprofessionel og nedladende kundekommunikation

Jeg afviste et tilbud på installation af elbiloplader, da jeg valgte en anden løsning, som økonomisk gav bedre mening for mig. Det burde være helt uproblematisk.

Desværre blev jeg efterfølgende mødt af en unødvendig og nedladende tone fra Rebo Support ApS, hvor det blev insinueret, at jeg “åbenbart ikke har styr på” forskellen mellem køb og leje. Det er efter min opfattelse både uprofessionelt og respektløst over for en kunde, der blot træffer et andet valg.

Jeg har fuld forståelse for, at løsninger og priser ikke er direkte sammenlignelige, men det ændrer ikke på, at man som kunde bør mødes med saglighed og ordentlig kommunikation – også når man siger nej tak.

Af den grund kan jeg desværre ikke anbefale virksomheden.

28 décembre 2025
Avis spontané

Réponse de Rebo Support ApS

Tak for din anmeldelse – den sætter vi pris på.

Jeg har gennemgået dine øvrige anmeldelser på Trustpilot, og kan se, at flere af dem også beskriver negative oplevelser. Det er naturligvis beklageligt, hvis du generelt har haft dårlige erfaringer som kunde.

Vedrørende din kritik af vores kundeservice har jeg nedenfor gengivet vores korrespondance, så andre kunder kan danne deres egen vurdering på et oplyst grundlag:

René Boll Jensen •
Rebo Support ApS •
11.25
Hej. Hvad er årsagen til afvisningen af tilbuddet ?

Filip Manley Marcher •
Klient •
11.26
OK levere on installere ladeboks for 0kr og så lejer jeg den for 169kr + forbrug. Har svært ved at se i kan være med der desværre.

René Boll Jensen •
Rebo Support ApS •
11.29
Det er heller ikke samme grundlag du sammenligner priserne på, Du køber denne løsning fra Easee. Du lejer OK løsningen, men det har du åbenbart ikke styr på.

21 juillet 2025

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds
Hurtig og effektiv , blev udført samme dag vi havde talt sammen.

7 juillet 2025

Rigtig fint stykke arbejde

Vi fik installeret en ladeboks, og hele forløbet gik som det skulle. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden, og vi er meget tilfredse med resultatet.

7 juillet 2025
Avis spontané

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde som andelsforening entreret…

Vi havde som andelsforening entreret med Rebo Support i forbindelse med etablering af el-infrastruktur og opsætning af ladestandere. Samarbejdet har fungeret rigtig godt og vi kan fint anbefale Rebo til andre. Det er næppe sidste gang vi trækker på deres faglighed.

7 mai 2025

Réponse de Rebo Support ApS

Mange tak for anmeldelsen. Vi gør vores bedste, og er altid klar til at besvare spørgsmål.

Hurtig og effektivt arbejde

17 mars 2025

Super god service

Super god service, kom hurtigt og til aftalt tid, oplyst pris holdt, behagelig og godt udført arbejde, anbefalinger herfra👍🏻

10 mars 2025

Réponse de Rebo Support ApS

Mange tak for anmeldelsen, den sætter vi pris på.

Hurtig og grundig

Hurtig og grundig med at få rettet op på en el-rapport ved salg

28 février 2025

Réponse de Rebo Support ApS

Tak for anmeldelsen, det er vi glad for at høre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus