Tja,. Når varerne aldrig kommer, så er det jo svært at give mere end 1 stjernetegn.. gode priser osv..men efter at gave fået en bekræftelses mail skete der bare ikke mere..det er så over en måned side... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte tre produkter fra Raz skincare hos ren velvaere shop. Fik dagen efter en mail om at et af produkterne var udsolgt, og blev spurgt om jeg ville bestille noget andet eller få beløbet nedskr... Voir plus
Helt perfekt forløb. Købte fine varer til rigtig gode priser. En vare var i restordre et par dage, men fik straks besked fra kundeservice. De løste også en forespørgsel hurtigt og meget tilfredsstille... Voir plus
Jeg har netop fået behandlingen "fra top til tå" i virksomhedens klinik. Det var en fantastisk oplevelse som alle burde forkæle sig med. Rigtig god og professionel vejledning ift. produkter efter be... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.
Coordonnées de contact
Fanøvej 10D, 8382, Hinnerup
- salg@ren-velvaere.dk
- www.ren-velvaereshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super service…alt ok👍
Produkterne er i top hos “Velvære”
Produkterne er i top hos “Velvære”
Det samme med levering af varer.
Varen jeg købte var til en god pris
Varen jeg købte var til en god pris. Og hurtig levering.
Det billiste sted på nette jeg kunne…
Det billiste sted på nette jeg kunne finde Pukka te.
Billige med mange andre vare også.
Såsom pleje til kroppen osv.
Så ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Alt var i top
Ikke helt godt
Lever desværre ikke op til mine forventninger. En god service er, at man informerer omkring længere leveringstid uden at kunden spørger til det. Jeg sendte en mail til dem, at jeg undrede mig over, at den ikke var afsendt endnu. De beklagede forsinkelsen og ville lige informere om, at en af de varer som jeg har bestilt ikke bliver sendt. Der står ikke på hjemmesiden, at varen var udsolgt. Jeg giver derfor udtryk for, at jeg ønsker varerne men ønsker ikke betale den ekstra fragtomkostninger der så vil være, da varen ikke overstiger 500 kr, for at få gratis fragt. Jeg spørger derfor ind til om denne vare så sendes seperat efterfølgende.. Jeg har ingen svar modtaget endnu, samt heller ingen oplysninger om at pakken er blevet leveret til fragtfirmaet….. Jeg tror ikke jeg vil handle der igen…
Super let bestilling
Super let bestilling, hurtig levering af mine varer, afhentning 2 dage senere
Bestilling, men ingen respons
Har bestilt en vare den 29/1 men har ikke fået nogen ordrebekræftelse. Kan hverken få kontakt med dem pr. telefon eller email. 😬
REN Upålidelig
Jeg har ventet på mine varer i snart 14 dage. Pengene er trukket fra min konto men ingen varer leveret.
Gode tilbud og hurtig levering
Gode tilbud og hurtig levering - handler absolut gerne her igen.
God udvalg
De har et stort udvalg af forskellige ting, med god beskrivelse. Det jeg bestilte ankom super hurtigt
Great product and quick delivery !
God rabat på god kvalitet
handler ikke igen.
Bestilte en pakke i starten af december. har her kort for jul endnu ikke modtaget noget fra dem. har forsøgt at kontakte dem næsten hver dage, men de har blot lukket deres telefon og svarer ikke på mails. Spændende om den kommer.
Anbefalesværdigt firma
Rigtig god service. Fin webshop. Fik bragt en sag med PostNord på plads med det samme. Tak Michael
Jeg har bestilt 3 vare og kun modtaget…
Jeg har bestilt 3 vare og kun modtaget to. Når jeg kontakter dem er der intet svar. Super æv at mangle halvdelen af fødselsdagsgaven og spild af penge.
God priser og hurtig levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg bestilte lidt over middag og dagen efter fik jeg mine varer. Ikke sidste gang jeg bestiller varer her
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Er glad for at de anvender DAO, da pakken så ligger ude foran ens dør.
Hurtigt fragt og kvalitet vare
L’expérience Trustpilot