Restaurant Laguna Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Vi var 4 personer som fik mad. Den var ok, dog er jeres champignon sovs ikke tilfredsstillende, da det bare er en brun sovs med lidt champignon i. Derefter fik vi is og jeres softice er virkelig dårli... Voir plus

Super venligt personale og god betjening. Middagssalaterne er uinspirerende og ikke godt nok til prisen. Det glas Brut jeg drak var desværre "flad" En opfordring til jeres søndagsbuffet som... Voir plus

Vi var 5 personer til ala carte her til aften. Og det var en dejlig og lækker madoplevelse. Maden var i top, lækre friske råvarer, gode værter og tjenerne var super søde og imødekommende. Trods de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeres personale er super flinke og spørgende, ventetiden på maden var meget kort. Vi bestilte to club sandwich og er meget sultne da vi lige er anløbet med vores båd, maden var rigtig god og pomfritte... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Restaurant scandinave

Écrit par l'entreprise

Hos Restaurant Laguna er det vores ønske at give hver gæst, stor som lille, en rigtig dejlig oplevelse i hyggelige uformelle omgivelser, hvor gavmildhed og hjerterum står som helt centrale kerneværdier. Derfor vil I opleve en venlig og engageret betjening og dygtige kokke. Vi er stolte af vores restaurant med sin unikke beliggenhed og atmosfære. Vores gæster kan både finde et stille hjørne for to og nyde del af et større selskab. Vi byder på dejlig mad og gode vine, serviceminded personale og ikke mindst den smukkeste udsigt til Storebæltsbroen.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

45 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har i dag haft en dårlig oplevelse på…

Har i dag haft en dårlig oplevelse på restaurant Laguna derfor giver jeg ⭐️ . Vi er 9 personer . 5 bestiller plankebøf , hvorpå der er anbragt kartoffelmos i skål som smagte så syrligt at alle 5 var nervøse for at det var dårligt . Besked fra tjeneren sådag skal det smage. Pommesfrits til et barn på 2 år var så stegte/tørre total uspiselige , en ny portion pommes frits kom da alle var færdige med at spise. Et lille glas lunkent vand fra vandhane til 2 årig =12 kr.skulle være isvand☹️.Den smule grøntsager som var på tallerknen var stort set rå. 3 personer fik bøf med kartofler som var helt runkne og gummiagtige . Ventetiden alt for lang for lidt personale . Ikke et sted jeg har lyst til at betale over 2000kr for mad igen .

30 juin 2019

Hej Lizette og Tommy

Jeg forstår udemærket godt jeres frustration og må beklage jeres oplevelse hernede.

Jeg er ved at vende situationen med personale om hvordan det kunne have gået så galt.
Jeg kan dog berolige jer med at kartoffelmosen ikke har fejlet noget da denne bliver lavet frisk hver dag. Men vil vende den med køkken.

Jeg vil gerne have lov til at kompensere for aftenen.

Smil og service.

Servicen her overgår det jeg har oplevet alle andre steder. Fantastisk styret og havde jeg en restaurant, ville jeg ansætte dem.

10 novembre 2017

Hej Jens,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, en fornøjelse at læse og en større fornøjelse at servicere dem :D

God mad

God mad, god og høflig betjening.
Dejlig store potioner

23 octobre 2017

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse :D

Overraskende god mad

Vi fik plankebøf og plankelaks og det var perfekt lavet/stegt.
En dejlig oplevelse og en udsigt udover det sædvanlige.
Det er ikke sidste gang vi besøger dette dejlige sted med de søde servitricer.

15 février 2017

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse :)
De skal altid være velkommen :D