Over Aaen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Kan anbefales - Superfine omgivelser - rent og hyggeligt. Smilende og venlig betjening. Maden kom hurtigt og var af høj kvalitet. Hvis vi var blevet spurgt til om maden smagte samt om vi ønskede desse... Voir plus

Endnu et besøg Over Åen var en positiv oplevelse. Tro mod stedets ånd valgte vi en tapas-menu (6 stk. kr. 259-) og kunne igen konstatere, at køkkenet kan sit kram. Der var absolut ikke en finger at... Voir plus

Vi havde bestilt julebord til vores julefrokost, og glædede os til dette da vi havde hørt godt om "over Åen". Stedet, drinks og personale fejlede intet. Sød betjening. Men maden den var go... Voir plus

1. Restaurant
  2. aussi dans
  3. Restaurant brasserie
  4. Restaurant de tapas
  5. Service à emporter
  6. Service de traiteur
  7. Steak house

Écrit par l'entreprise

Besøg Over Aaen, et unikt sted med byens bedste udsigt. Hvad enten det er frokost eller middag er atmosfæren unik med et større udvalg af drikkevare. Alt fra tapas, gode frokostretter, samt større udvalg af pasta, burger og steaks Nyd også Cocktails, milkshakes, et godt glas rosevin og mange andre kolde drikke på terasserne under varmelamper. Restaurant Over Aaen i Kolding er en del af lokalmiljøets charmerende gågade og byens hyggelige mødested, når man skal tage en pause midt i dagens shoppetur, mens man nyder en god frokost. Restaurant Over Aaen Est. 2004

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

112 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det ringeste måltid nogensinde

Jeg skulle være gået på McDonald's - det havde været en bedre kulinarisk oplevelse.
Fik et stjerneskud - det var en fejl.
Fritureoverstegt fisk fra frost (dvs ikke frisk). Slatten laks og 10 rejer. Sur dressing og to rå asparges og en teskefuld ubestemmelig rogn/kaviar. På knækbrødstørt rugbrød som menukortet kaldte ristet. Det var det ikke .... Det var gammelt og tørt (lidt som undertegnede ....)
Umanerligt ringe.

Vi var tre der delte et charcuteribræt som forret - det var pesto fra et glas og pålæg fra et supermarked. Og så bar det præg af, at det var tilbredt tidligere og så opbevaret i køleskab,.
Umanerligt ringe.

Og tjenerne var også ringe. De kom med vores hovedretter inden vi var færdige med forretten - så de stillede såmænd hovedretterne på vores bord. Så kunne vi spise dem, når vi var færdige med forretten - men så var de jo heller ikke skoldhede, tværtimod. Rystende uprofessionelt.

Ikke underligt at restauranten var nærmest tom på en fredag aften (ovenikøbet den første i måneden)

Kan ikke anbefales - jeg vil faktisk frarråde et besøg

4 septembre 2026

Mega god oplevelse!

Jeg var på restaurant over åen med min kæreste på hans fødselsdag. Det var virkelig en dejlig oplevelse. Der var 2 ekstremt søde tjener piger og servicen var bare i top. De tog sig virkelig tid til at sikre at alt var lige som det skulle være. Derudover fik vi to Ribeye og 2 isbowls, hvilket var rigtigt godt! Kæmpe anbefaling herfra! Jeg kommer helt klart igen.

26 août 2026

Jeg fik brunch buffet i weekenden…

Jeg fik brunch buffet i weekenden sammen med min lille familie. Deres brunch buffet er den bedste jeg har prøvet, en masse lækkert forskelligt! Der var altid fyldt og hvis ikke kom det hurtigt igen. Servicen var i top, sikke nogle søde piger.
Vi kommer helt sikkert igen

29 août 2026

Dårlig service

Dårlig service, en frokost platte og et stjerneskud serveret uden brød… rykkede efter brødet og en halv time senere kom rugbrød og franskbrød i to brød kurve den ene med serviet under brødet den anden direkte i kurven!?’så maden var blevet kold i ventetiden. Vinen blev sat på bordet uden at åbne flasken og skænke i glassene. Bordet ved siden af rejste sig og gik da de ikke var blevet betjent efter 45 minutter…
Tjeneren undskyldte med der var travlt men der var 8 borde fyldt og det ene bord fik ingen service… så held og Lykke til aften eller en dag hvor bordene udenfor er fyldt!

22 août 2026

Kommer ikke igen

Har fået luksus brunch kold mad det der skulle være varmt var koldt
Selvom jeg havde gavekort skulle men betale ekstra så ialt blev det 438 for 2 det er ikke pengene værd der kommer vi ikke igen

5 juillet 2026

Virkelig dårlig mad og service

Vi havde bestilt bord til 13 mennesker da vores datter blev færdig udlært.

Vi ankommer og er blevet sat ved 2 borde med ryggen til hinanden, jeg siger at vi gerne vil sidde sammen men dette er ikke muligt selv om man kan vende det ene bord på 2 min uden at være i vejen for nogen andre! Virkelig dårlit service at man ikke informere kunden om dette når man bestiller bord, vi kommer fra Roskilde og Silkeborg og ingen fik talt ordentligt sammen inden vi alle kørte i hver sin retning.

Vi bestiller mad og det var det mest dårlige mad man kan ønske sig.
Bla. Stjerneskud til 185kr hvilket er en normal pris på noget godt, blev serveret på et stykke tørt rugbrød, 2 tørre fisk fra frost, 10 rejer og et stykke laks plus 50 dråber Dressing.

Glas, vandkaraffel og bestik var beskidt og nusset.

Sodavand blev udskiftet et par gange og stadig uden brus, det mente den unge pige at varmen måske var skyld i.
Vandet var lunken fra hanen.

Alt i alt et sted vi aldrig hverken anbefaler eller sætter vores ben igen.

Virker som et sted der er ved at dreje nøglen om.

Skal vi finde noget positivt så var det beliggenheden men det er vist også det.

Trist fejring af vores datter!!!

25 juin 2026

Ikke en restaurant, måske et værtshus.

Vi ville have en pariser bøf men det kunne de kun lave til kl. 16.00 så måtte vi væge noget andet. Så vi valgte en okse mørbrad den næst dyreste menu på kortet og der til skulle vi så betale ekstra for sovs.
Vi bestilte en øl til og fik en dåse + et meget beskidt glas, som pigen bag baren så prøvede at gøre rent med damp fra kaffemaskine. De andre øl glas var vel lige så beskidte.
Bøffen var ok stegt men smagen var lidt flad, og sovsen var kold. Og vi fik 6 små bløde stegte kartofler til. Grønsagerne var stegte for lidt de var hårde.
Alt i alt ikke 350 kr. værd. Måske fødevare styrelsen skulle kigge forbi igen.

24 mai 2026

Hold nu k@ft

Hold nu k@ft. Brunchbuffet, nok nærmere rent kaos. I ringer til os og siger, at vores plads er blevet rykket, fordi I har overbooket. Vi siger til jer, at vi specifikt ville sidde nede, da vi har en baby. Vi går så med til at sidde ovenpå. Ved den uorganiserede buffet nedenunder står der nok 30 mennesker og kæmper om maden. I siger, det stilner af om 10 minutter. Men kaosset fortsætter, og vi beslutter at sige nej tak, og at vi finder et andet sted. I siger, det bliver 39 kroner for det enkelte glas te, vi havde fået. Vi siger så, at det GODT NOK er et amatør-move, når I har lavet totalt kludder i den i forvejen. Vi vælger at betale de skide 39 kroner. Personalet består af en flok 20-årige, som ikke har styr på showet, med en dårlig attitude og ingen respekt for folks tid. Hvor er der en voksen i denne butik? Helt ærligt, få styr på biksen. Vi vender tilbage når i har flere positive anmeldelser end dårlige 🤮

10 mai 2026

Vi fik “mad ud af huset” fra Over Aaen…

Vi fik “mad ud af huset” fra Over Aaen til en fødselsdag . De var søde, at lave “Spanien rundt” til os, selvom den ikke længere er på menuen. Der var så meget forskelligt, og det var virkelig lækkert! Vores gæster roste maden meget - de var også begejstrede.

18 avril 2026

Vi kørte fra Aalborg for at hygge med…

Vi kørte fra Aalborg for at hygge med brunch. Det var en virkelig dårlig oplevelse. Kl 11 var buffeten helt rippet - halvdelen stod med tomme fade, og der “kommer ikke mere”, sagde tjeneren.
Vi valgte så stjerneskud i stedet for……. “Desværre det har vi ikke råvarer til”.
Det endte med at vi bestilte kartoffelmad og pariserbøf.
Den dårligste oplevelse længe…. De skal ikke tjene på os en anden gang.
Lene K.S

19 avril 2026

Vi var fire gæster der alle bestilte…

Vi var fire gæster der alle bestilte stjerneskud til 185 kr pr kuvert. Vi forventede noget lækkert til prisen. Fik to friturestegte fiskefilet tydeligt fra frost og lidt rejer /laks på tørt rugbrød. Som en sagde ..vi kunne have fået tilsvarende bedre på den lokale grillbar.
Øv dertil fik vi vin.. heller ikke god til prisen
Vi kommer ikke igen

16 avril 2026

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi havde købt 2x luksus brunch. Vi var 4 personer afsted. Da vi skulle betale med vores gavekort måtte vi betale 333 kr ekstra. Hvad det dækkede fik vi ikke at vide. Der eneste vi fik ved siden af var 1 cappuccino og den måtte jeg betale 55 kr ekstra for Elendig service . Så over 800 kr for engang brunch. Så hvad dækker en luksus brunch så. Det står der ingen steder. Det hele er jo sat op som en buffet. Desuden var det meste af de lune retter kolde .brødet var meget tør. Flere ting måtte vi gætte os til hvad det var.

11 avril 2026

Vi fik burger… bøffen var alt for rød

Vi fik burger… bøffen var alt for rød. Vi fik en ny som heller ikke var stegt nok…
Tjeneren spurgte igen om det var bedre, hvilket han tydeligvis kunne se på tallerknerne (kødet lå tilbage)
Vi fik lidt rabat og gik sultne derfra🥴🥴🥴

6 avril 2026

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Personalet var uhøfligt og uinteresseret, og servicen tog alt for lang tid. Maden var kold og smagte ikke godt. Jeg kommer bestemt ikke tilbage og kan ikke anbefale dette sted til andre.

5 avril 2026