Snabb leverans. Skulle dock vilja ha en funktion på hemsidan där man kan markera en vara som "favorit" då det är en del produkter att kolla igenom. Detta skulle hjälpa så att man kan gå tillbaka till... Voir plus
God respons på frågor om förtydliganden och ger gärna mer information om materialet som säljs. Blixtsnabb hantering av köp och leveranser, och riktigt bra priser för det material man köper! Konta... Voir plus
Köpte en unik bergkristall som jag tittat på under en tid. När stenen blev mycket nedsatt prismässigt under Black friday blev jag väldigt glad. En riktigt fin bjässe som snabbt och säkert levererades... Voir plus
Väl fungerande webshop, snabb hantering och leverans, fantastiska stenar. Har handlat från Riddgem många gånger, både från webshopen och på stenmarknader; alltid nöjd!
Riddgem.se Diamanter & ädelstenar på nätet! Vi har specialiserat oss på slipade Diamanter och Ädelstenar. Men vi har även mycket annat som mineraler, råsten, tillbehör med mera. Alla produkter som ni finner på vår hemsida finns i lager för omgående leverans. Om ni letar på webben kommer ni också se att i internationell jämförelse är våra priser mycket bra. Om vår försäljning av ädelstenar Alla stenar vi säljer är naturliga och ej syntetiska. Våra leverantörer finns i alla världsdelar. Vi är noga med att leverera det vi utlovar och vår målsättning är att våra kunder skall uppskatta oss och vara fullt nöjd med inköpet. Ni som kund är vår främsta tillgång. Vi strävar också efter att på så sätt bli rekommenderade av våra befintliga kunder till nya kunder. Denna ambition ger oss incitamentet till fortlöpande förbättring av vår service och kvalitet. Nytt och succesivt uppbyggt vinter/vår 2026 är många nya funktioner. Här kan särskilt nämnas följande: Spara Favoriter, Ångra Köp, Riddgem Assistant (AI) och inte minst installerbara Appar för både mobil och desktop (massor av nya tillägg och funktioner).
Box 470, 11674, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients

Réponse de Riddgem
Jag beställer och jag får fina varor och mycket snabb leverans! Finns inget att klaga på.
Stort tack 🙏🏼 💚

Réponse de Riddgem
Alltid bra och snabba att skicka iväg . Varit kund länge och när jag stannat kvar betyder att det är bra.

Réponse de Riddgem
Stenar enligt hemsidan, ibland även finare än jag tyckt ut från fotot.
Bra packad och snabbt skickad.
Jag har handlat flera gånger än jag borde, men måste tvångsmässigt kolla hemsidan.

Réponse de Riddgem
Bra sortiment, härlig rea, supersnabb leverans. Väldigt nöjd återkommande kund.

Réponse de Riddgem
Jag tycker att ni fungerar bra och har humana priser!

Réponse de Riddgem
The collection and sending the material on time.