Rieck Advokater Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling af advokat Lars Rieck Sørensen, som har hjulpet med en skilsmissesag. Det Lars har formået, kunne mine tidligere advokater ikke lykkes med igennem de seneste år - Lars klarede det p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

bedste advokat man kan ønske sig🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg kan varmt anbefale advokat Kristian Aarsøe Fra første dag har han været utrolig professionel lyttende og dedikeret til min sag. Takket være hans dy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har hermed fået Fulde forældremyndighed, igennem 2,5 år i både Familieretshuset og Familieretten Horsens. Er det mig en stor glæde og dele dette! Sammen med min Advokat, Hassan Ali Younes.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefaling! Jeg har Kristian Aarsøe som advokat i min sag om anmeldelse til politiet. Han har været meget tilgængelig og nærværende og grundig i sagen. Han har en arabisk tolk tilkn... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Avocat spécialisé en droit de la famille
  5. Avocat en droit de l'immigration
  6. Avocat spécialisé en droit immobilier

Écrit par l'entreprise

Vi er din lokale og uvildige advokat, med et værdisæt om kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, med en stærk forankring i lokalsamfundet. Vi har kontor i Aarhus, Hadsten og Valby, og rådgiver således klienter i hele landet. Vi yder rådgivning om både privat- og erhvervsretlige forhold, og har stor erfaring inden bl.a. bolighandler, familieret, dødsbobehandling, inkasso, strafferet, udlændingeret, retssager samt selskabs- og erhvervsret.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Samværssager & køb af ejendom

Jeg er rigtig glad for den ekspertise Reick advokater har givet mig ifm. min samværssag og køb af ejendom.

Dertil vil jeg give et stort ubeskriveligt stort tak til hr. Kristian Aarsøe. Han er årsagen til at min søn ser sin far i dag.

Er du far og kæmper du for dine børn, så vil jeg vælge Reick advokater. Hassan Ali Younas og Kristian Aarsøe er teamet som kan være behjælpelige med lige netop dette.

5 stjerner her fra.

Af hjertet tak.

20 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kristian aarsøe er den mest empatiske…

Kristian aarsøe er den mest empatiske advokat.
Han fik os så godt igennem retssagen, han er der fra start til slut.
Han hjælper med alt, og står altid til rådighed til spørgsmål.
Han er samtidig så menneskelig og virkelig rar.
Vil til enhvertid anbefale Kristian.

7 mai 2025

Forlængelse af opholdstilladelser

Jeg har haft Kristian Aarsøe som advokat på min sag, og er meget tilfreds med hans måde at behandle min sag på,de altid til at få fat på og giver en rigtig god behandling, så vil klart anbefale dem til alle som står og mangler en advokat, da de både er behagelig,nærværende og forstående. Simone som man tit får fat på i telefonen er altid i godt humør og giver en god behandling og giver sig tid til at hører ens bekymringer og frustrationer. De meget professionelle og behagelig.

Tusind tak for jeres hjælp

Hilsen
Mor til 2 der fik sin opholdstilladelse efter længe ventet:)

12 décembre 2024

en dygtig advokat

Jeg har haft Kristian Aarsøe som advokat i en meget stressende periode i mit liv, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for hans hjælp. Kristian er ikke bare super dygtig og professionel, men også et virkelig empatisk og nærværende menneske, der altid lytter og støtter.

Han tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå, og han håndterede min sag med så meget ansvarlighed og omsorg, at jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem.

Han var altid tilgængelig, når jeg havde spørgsmål, og jeg kunne virkelig mærke, at han gjorde alt for at hjælpe mig.

Jeg kan kun varmt anbefale Kristian Aarsøe og Rieck Advokater til alle, der har brug for en advokat, man kan stole på og føle sig tryg ved.
Mvh Shabnam

22 novembre 2024

Kompetente og hjælpsomme

Vi havde en virkelig behagelig oplevelse hos Rieck advokater.
Kristian hjalp os med køb af vores hus, det var virkelig rart at have en med i processen, som kunne hjælpe med at få læst alle papirer igennem og heldigvis opdagede nogen ting, som vi aldrig havde opdaget selv, det kunne have kostet os en formue.
Når Kristian var optaget, kunne vi altid få fat i hans kollega Simone, som var mindst ligeså hjælpsom som Kristian, hun fandt hurtigt en løsning på vores problemstillinger og var nærmest til at få fat i 24/7. Både Kristian og Simone er meget professionelle, hjælpsomme, kompetente og sætter sig 100% ind i sagen.
En kæmpe anbefaling fra de nu lykkelige husejere!

1 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil sige at jeg har fået en rigtige…

Jeg vil sige at jeg har fået en rigtige sød advokat , han hedder kristien , han hjælpsom og han er god til forsvar mig,
i dag skriver jeg om ham, kun fordi han var behaglig mod mig og mod alle,
Jeg takker kristien meget, og jeg var heldig for dig
MVH Amara

25 novembre 2024

Hej Rieck Advokater,

Hej Rieck Advokater,

Jeg vil gerne sige tusind tak til Kristian og Simone for den fantastiske hjælp, vi har fået i vores familiesammenføringssag. Kristian fik super hurtigt arrangeret et møde for os, hvor Simone også var med. Deres teamwork var helt i top, og det var tydeligt, at de begge gik meget op i at få vores sag sendt af sted hurtigt.

Det har virkelig betydet meget for os, hvordan Kristian lynhurtigt fik sat tingene i gang, og Simones evne til at holde styr på alle detaljerne sikrede, at alt gik glat. I dag fik vi den gode nyhed, at opholdstilladelsen er blevet bevilliget, og det er vi så glade for!

Tak for, at I har været så imødekommende og effektive. Jeg vil klart anbefale jer til andre, der har brug for juridisk hjælp.

Tak for I har samlet min familie!

28 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling og tak til Hassan

I forbindelse med en forældreansvarssag har jeg været så heldig at vælge den helt rigtige advokat til at repræsentere mig.

Fra første kontakt er jeg blevet mødt af en utrolig imødekommende, lyttende og beroligende advokat og en meget behagelig person.

Hassan har håndteret min sag som man ellers kun kan drømme om og håbe på.

Han kæmpede for mine døtre og vi fik det udfald vi ønskede.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Hassan og vil råde alle der står i en svær situation til at kontakte ham.

Endnu engang tak Hassan.

8 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har I forbindelse med boligkøb og…

Vi har I forbindelse med boligkøb og testamente brugt Rieck Advokater og advokat Kristian Aarsøe, som har under hele processen været super dygtige, skarp og meget behjælpelige med diverse spørgsmål.

Vi kan 100 % anbefale Kristian og Rieck Advokater til en hver tid.

26 septembre 2024

Kære Rita

Tak for de fine ord.

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med Kristians assistance og den rådgivning du har fået undervejs i processen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Rieck Advokater og…

Jeg har brugt Rieck Advokater og advokat Kristian Aarsøe derfra til min sag om opholdstilladelse.
Jeg kan give dem mine bedste anbefalinger. Sagen blev løst hurtigt og godt.

25 septembre 2024

Réponse de Rieck Advokater

Tusind tak for de fine ord og din anbefaling.

Vi er utrolig glade for, at Kristian har været behjælpelig og du er tilfreds med assistancen.

Det er den bedste advokat nogensinde 😁

Det er den bedste advokat nogensinde 😁
Har ført en lang og opslidende forældremyndighedssag, der er faldet ud til min side...
Har fået rigtig god vejledning og støtte fra både Hassan og Lars. 😁😁
Tusind tak til jer 😁😁😁

16 août 2024

Kære Jeanette

Lars og Hassan er ligeledes glade for det opnåede resultat.

Det har været et lang og sejt træk, som alene er lykkedes på baggrund af et godt samarbejde mellem dig og vores advokater.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft Kristian Aarsøe som…

Jeg har haft Kristian Aarsøe som advokat , og han har været helt igennem fantastisk, nærværende , forstående og altid til at kontakte. Så kan klart anbefale ham og Rieck advokater.

1 juillet 2024

Kære Magd

Tusind tak for din anmeldelse, vi glade for du har haft den oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste advokat Kristian Aarsøe og…

Den bedste advokat Kristian Aarsøe og fuldmægtig Hassan Ali Younas, de er begge ekstrem effektive og imødekommende, kan varmt anbefales herfra.

31 juillet 2024

Kære Azedin

Tusind tak for de fine ord. Vi glade for at både Hassan og Kristian har kunne hjælpe dig.

Anbefaling

Anbefaling!

Jeg har Kristian Aarsøe som advokat i min sag om anmeldelse til politiet.

Han har været meget tilgængelig og nærværende og grundig i sagen.

Han har en arabisk tolk tilknyttet, som jeg har kunne ringe til, når jeg havde spørgsmål til sagen.

Virkelig trygt og behageligt.

Kan kun anbefale dem og Rieck Advokater.

Safinaz

31 juillet 2024

Kære Safinaz

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for, du har haft den oplevelse med os.

Top karakter herfra!

Hassan hjalp med en sag, hvor de havde taget et stort pengesum fra et bil salg som endte lykkeligt med at bil ejeren fik sin penge retur igen.

8 juillet 2024

Réponse de Rieck Advokater

Mange tak for dit indlæg, og vi er glade for at kunne hjælpe med at få pengene tilbage til rette ejer.

Absolut den bedste advokat

Lars kan kun anbefales. Vi brugte Lars da vi købte hus første gang for 10 år siden og igen nu til andet hus køb. Lars er skarp og finder alle detaljer i alle dokumenter og man kan som køber læne sig tilbage og hvad vished over at der er fuldstændig styr på handlen.

25 juin 2024

Réponse de Rieck Advokater

Tusind tak for de flotte ord, og det var en fornøjelse endnu en gang at hjælpe jer med jeres huskøb, som jeg håber I vil nyde i mange år fremover.

hjælp til diverse kontrakter

vi fik hjælp til både huskøb, samejekontrakter og fuldmagter mv.
de har i hele processen været super dygtige og meget behjælpelige med diverse spørgsmål.
vi vil helt klart bruge dem igen!

1 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste advokat for mig EVER!

Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Jonas Quaade fra Rieck advokater.
Jeg fik ham selv anbefalet da jeg stod midt i en uheldig situation med en håndværker der både truede mig, sendte regninger der var langt højere end aftalt og iøvrigt havde afleveret et mangelfuldt og forkert udført arbejde.

Jeg blev sendt uretmæssigt til inkasso, truet med retssag, og endte med at måtte i bygge ankenævnet. En ret voldsom oplevelse for mig.
Det hele strakte sig over mange måneder og var meget skræmmende og super stressende. Jonas var en kæmpe hjælp hele vejen igennem forløbet.
Med sin empati og professionelle tilgang formåede han hele tiden at få pillet tingene fra hinanden og forklaret sagens detaljer for mig på et fordøjeligt ikke “advokat sprog”. Det fjernede min uro og fik mig til at slappe af under hele forløbet.

Han var også kontant og ærlig så jeg hele tiden forstod de mulige konsekvenser ved de forskellige valg og tiltag undervejs.

Jeg følte mig tryg hos Jonas hele vejen igennem, og han får min varmeste anbefaling. Super prof og jeg vil til enhver tid bruge ham igen!

5 décembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus