Rijschool Abetoy Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bilal is een ontzettend rustige en geduldige rijinstructeur, waardoor je niet snel gestrest raakt. Hij legt alles duidelijk uit, wat enorm helpt. Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden over mijn rijlessen bij Rijschool Abetoy! Ik begon met lessen bij Yasser en ging later verder bij Bilal. Allebei waren ze heel geduldig en zorgden ervoor dat ik me relaxed voelde achter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan me geen betere rijschool wensen! Binnen een weekje alle lessen en beide examens gedaan (motor) met succes. Yasser is een top instructeur, legt alles heel fijn en duidelijk uit en geeft je ni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na te hebben overgestapt van rijschool gelijk gerustgesteld door Yassir en Bilal. Rijlessen waren leuk met humor, maar ook zeker serieus. Er was een duidelijk streef niveau om het examen te halen. Bil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de coaching
  2. Auto-école
  3. École de conduite
  4. Moto-école

Écrit par l'entreprise

Betrouwbare en flexibele auto en motor rijschool in Amsterdam en omstreken

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super goede rijschool

Super goede rijschool. Yasser is een hele fijne instructeur en een goede leraar. Hij heeft mij vertrouwen gegeven.

27 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste rijinstructeur van NL!!!

Beste rijinstructeur van NL!!!
Geslaagd in 1 keer in minder dan 8 lessen per examen.
Zeer geduldige instructeur en laat je niet meer rijden als dat nodig is.
Bespaar GELD en TIJD door hier te lessen.

22 septembre 2022

Geweldige rijschool!

Onlangs voor mij motorrijbewijs gegaan bij deze rijschool. En ik ben enorm tevreden over hoe alles is gegaan. De instructeur was altijd heel duidelijk en kon alles goed en geduldig uitleggen. Ik kreeg erg goede feedback waar ik na het toepassen bij de volgende les meteen vooruitgang kon zien. Door de lessen heen zag ik een stijgende lijn in mij progressie en dit allemaal te danken aan de instructeur die mij ten alle tijden in de goeie richting gestuurd heeft. Hij is iemand die echt ze best doet voor zijn klanten. Overal een top ervaring!!

19 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De beste rijschool die er is!!

De beste rijschool die er is!!
Ik ben Bilal mega dankbaar voor de lessen en het vertrouwen krijgen over de auto.
Echt oprecht alle lessen waren een feestje.
Super bedankt voor alles.

5 septembre 2022

Top ervaring!!

Top ervaring gehad! Yasser Abetoy heeft veel ervaring en weet heel goed over te brengen wat er van je verwacht wordt op de weg. Een instructeur met top tier people skills. Ik raad iedereen in Amsterdam en omstreken hier zijn motorrijbewijs te halen! Thanks Yasser (bijna naamgenoot, haha)

29 août 2022

In 1 keer geslaagd!!!

Ik zou rijschool Abetoy aan iedereen aanbevelen, Yasser is altijd geduldig en vriendelijk en kan echt goed les geven!

9 août 2022

Abetoy is de allerbeste!

Rijschool Abetoy, en Yasser in het bijzonder, is vriendelijk, betrouwbaar, geduldig en beschikt over talent om écht les en uitleg te geven. Ik ben altijd met een heel fijn gevoel de auto in- en uitgestapt en voelde mij altijd heel erg op mijn gemak. Ik raad Rijschool Abetoy absoluut aan aan iedereen die graag een rijbewijs wilt halen!

21 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

het was heel veel leren voor mij omdat…

het was heel veel leren voor mij omdat ik ook mijn auto rijbewijs niet had dus totaal geen weg kennis maar yasser heeft me er door heen gebracht en vandaag ben ik geslaagd en mag ik gaan rijden.
tnx yasser het was me zeker en ervaring.

8 juin 2022

In 1 Keer!

De les was zo duidelijk en zat zo goed in elkaar, dat ik op het examen niet voor verrassingen kwam te staan!

2 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede rijschool met een top rij…

Goede rijschool met een top rij instructeur
Flexibele heel vriendelijk en duidelijk

Legt alles goed en duidelijk uit neemt ook de tijd voor je en ben bij alles in 1 x geslaagd dus een top rijschool

2 juin 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus