Restaurant Rimini Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Altid en behagelig oplevelse at komme på Rimini hos Maria og Ricco. Man føler sig velkommen fra det øjeblik man træder ind i Restaurenten, og maden/servicen er i top. Vi har været der utallige gan... Voir plus

Besøgte stedet for første gang nogensinde i år. Betjeningen var svingende alt efter hvem der betjente: En stresset og afmålt tjener, en anden tjener super sød og venlig. Forret: Capaccio... Voir plus

Elsker deres pasta og pizza som er godt lavet og smager helt fantastisk!! Og super sødt, smilene og velkomment personale :)

1. Restaurant
  2. Restaurant italien

Informations provenant de diverses sources externes

italiensk restaurant amager københavn pizza pizzeria pizzaria cafe caffe

Bien

TrustScore 4 sur 5

65 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid en behagelig oplevelse at komme…

Altid en behagelig oplevelse at komme på Rimini hos Maria og Ricco.
Vi har været der utallige gange, og kommer helt sikkert igen igen igen, og har altid været glade og tilfredse når vi forlod Restaurenten.
Anne og Frank

12 février 2026

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, god mad og venlig betjening. Har været der flere gange og som altid en behagelig aften.

31 janvier 2026

Lækkert, billigt og fremragende service🤩

Sikke da en fantastisk service🤩 Det sødeste personale som tog sig god tid til gæsterne.
Maden var fremragende🤩😋 Vi blev overrasket da vi fik regningen, da vi syns at det var alt for billig i forhold til alt det vi fik☺️
Stor anbefaling herfra! Klart et besøg værd🫶👏

30 janvier 2026

Vi havde bestilt bord til kl

Vi havde bestilt bord til kl. 18.30 og ankom præcis til tiden. Første kontakt med en tjener skete dog først ca. 20 minutter efter, vi havde sat os, hvilket allerede gav en lidt sløv start på besøget.

Vi bestilte en forret i form af carpaccio, som desværre var meget kønsløs og uden nævneværdig smag. Til hovedret bestilte vi begge kalvekød med gorgonzolasauce. Kalvekødet var ekstremt sejt – ærligt talt som at tygge i en gammel skosål – og fuldstændig uspiseligt. Da vi gjorde opmærksom på det, forklarede tjeneren blot, at kalvekød kan være svært at lave, hvilket på ingen måde er en acceptabel forklaring.

På grund af oplevelsen valgte vi at forlade restauranten efter forretten. Vi havde også bestilt vin og vand, men der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation eller undskyldning for oplevelsen. Vi endte med at betale fuld pris, trods den meget utilfredsstillende mad og service.

Alt i alt en oplevelse, der var langt under forventningerne, og et sted jeg desværre ikke kan anbefale.

9 janvier 2026

Restaurent Rimini - hold jer væk.

En ærgerlig oplevelse, hvad maden angik: forkert stegt kød i fht. Vores ønsker, kartoflerne var ikke kogte nok, der var ikke sovs som fremgik af menuen ( vi spiste kl 19, og restauranten var ikke velbesøgt, hvilket set i bakspejlet også burde have været et hint om, at vi skulle have fundet på noget andet). Desserten var vandig. Men de søde kvindelige tjenere gjorde hvad de kunne for at rette op på de kedelige madoplevelse, desværre kunne kokken ikke løfte opgaven, ej heller ved ny servering.

Vi kommer der ikke igen. Hilsen 4 tidl. Kunder.

6 décembre 2025

Alt var dårligt

Alt var dårligt. Fra start til slut. Vi fik serveret brød og spurgte servitricen om det var olivenolie, da det så meget ud som rapsolie eller lignende. Vi fik at vide at det var det. Men det var tydeligt at det smagte af noget rigtig dårligt kvalitet, og det var bestemt ikke olivenolie. Vores salt og peber var også tom på bordet. Vi fik så 1 glas husets rødvin. Som tydeligt smagte fortyndet og var varm oveni. Vores forret. Bruschetta og antipasti var virkelig ulækkert. Brødet var en lille kiks, sovset ind i mad olie. Og antipasti’en lignede en blanding opkast mikset sammen med 1 pose rucola. Der var dårlig smag og ingen æstetik. Så fik vi en spaghetti bolognaise og den smagte ikke af noget, den mindede om en fryse ret. Sidst en pizza. Denne kunne spise, men dejen var ikke lavet på italiensk mel typo 0. Men pasta retten efterlod vi. Vi fik også parmesan ind. Dette havde ikke set skyggen af ost. Alt i alt skal man ikke tage på Rimini hvis man ønsker at opleve italiensk mad eller bare et måltid mad. Servitricen var smilende, men det kunne ikke kompensere for et elendigt måltid mad.

6 août 2025

8 personer forret nogle var kolde…det samme var hovedrette, dem der var meget var "udsolgt" sku ikke i orden op til en weekend og så undskylde det med der var travlt. vi kom da de åbnet

8 personer forret nogle var kolde, kom ikke så vi spiste samlet men i etaper, hovedet ret kom heller ikke samlet og nogle var kolde og ikke vær at spise “chefen “var sur og kunne ikke imødekommende 3 retter på menuen, hun undskylde det med der var travlt, skal lige siges at vi kom kl 18 fredag, så tænker at man havde glemt at handle, mellen forret og hovedret gik der 1 1/2 time, der var ikke heller ikke den vin vi ville havde, alt i alt en dyr møj oplevelse som ikke anbefales !!! sjældent har jeg oplevet så dårlige Chef ubehøvlet og ville diskuterer.
Den unge mandlige tjener var super og tja stakkel ham han kunne god se det var urimeligt men kunne intet gøre. Ringet til chefen dagen efter for så igen at.blive svinet til af ham. Tja hvad kan man sige ufaglært besætning der ikke burde have med mad at gøre.

28 mars 2025

Hos Rimini

Hos Rimini, får du altid super service fra et meget smilende personale. Man kan mærke den gode stemning der er.
Maden og pris går hånd i hånd og det er lækre retter de serverer.
Vi besøger gerne Rimini hvis der skal fejres en fødselsdag eller hvis man blot er 2 som ønsker god italienske ret.
Rimini vi ses igen og igen og igen

11 décembre 2024

Fik 2 stk smagsløs spaghetti Bolognese…

Fik 2 stk smagsløs spaghetti Bolognese og som var kold da vi afhentede den. Derudover en Vitello Tonnato hvor kødet var skåret for tykt og sejt og man kunne ikke finde noget tonnato på kødet. Den sparsomme tonnato der var på 20% af kødet var uden smag. Når man ved hvordan de beskrevne retter skal smage så var kvaliteten under al kritik.

7 décembre 2024

Dårlig oplevelse og dårlig mad.

Absolut kun en stjerne. Der kommer vi ikke mere. Kolde seje pizzaer. Pasta der absolut ikke var hjemmelavet og kød fyldt med fedt og brusk. Dårlig betjening af sure tjenere. Øv, det var ikke pengene værd😱. Lørdag den 16. November 2024.

16 novembre 2024

Rimini får 5 stjerner

Min veninde og jeg besluttede os for at vi skulle ud og hygge os og have noget dejligt mad. vi valgte Rimini hvilket vi vil gøre igen. Maden var god, vores bøf med kartofler med trøffelsovs og stegte grøntsager var ikke en skuffelse. bøffen var ligesom vi ville have den. vil bestille også en pastaret med rejer som jeg helt sikkert skal smage igen. Desserten var også god, vi valgte Tiramisu. servicen var top og indretning er super hyggelig.

Glæder mig til at spise der igen
tak for en god madoplevelse

1 novembre 2024

Vi bestilte 2x tomatsuppe som smagte…

Vi bestilte 2x tomatsuppe som smagte ganske fint, men efterfølgende fik vi lasagne og pizza patate m mascapone. 2x kulturdrab, lasagne vanvittig olieret og vandet, nærmest kun bechamelsovs og plader, på pletterne rundt om lasagne tallerknen kunne man se at det også var den det var tilberedt i. Pizza patate var med ualmindeligt store kogte kartofler med skrald på, udover det var der mozzarella på og muligvis den billigeste tulip bacon. Amagerbrogade er generelt ikke stedet hvis man skal have god mad.

14 août 2024

Udsøgt mad men svingende betjening.

Udsøgt mad men svingende betjening.

Vi besøgte restauranten d. 30/6-2024 og bestilte to forskellige retter og alt var tilberedt perfekt og de vidste hvad mediumrare betød 😃

Fik efterfølgende en snak med den ene tjener vedr, cognac så alt i alt en super aften med både god Mad og god betjening og vi var klar til endnu en tur på restauranten onsdag d. 3/7-2024

Her blev vi mødt af en ny tjener som mest af alt virkede ligeglad med der kom nye kunder men vi fik et bord og et menukort. Vi bestilte to forskellige retter mad og samme vin som sidst. Maden blev serveret og tjeneren så vi ikke mere til før han fjernede vores tallerkener, hvilket virkede meget uprofessionelt men der var en grund til det for i samme rum som vi var sad et andet par og det jeg formoder var hans 14-15 årlige datter som var på restauranten alene, både vi og det andet par blev 100% ignoreret og han havde travl med at nurse datteren men mad, is, kindkys, kælen, kram osv. og han var ved hendes bord ikke mindre en 11 gange men vi sad der - hun sad der også da vi gik.
Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt om maden var velsmagende eller om vi manglende noget for os gæster var slet ikke til stede for ham.

Jeg ved ikke hvem der er indehaver af denne restaurant men var det mig havde han haft sin sidste arbejdsdag og havde dette besøg været vores første havde det også været det sidste.

Vi så på de to besøg 3 tjenere, en ung kvinde med stort humør og meget smilende samt den tjener vi havde første dag (mener han havde fuldskæg) to yderst tiltalende personer og så tjeneren fra vores sidste besøg som nok burde stå i en frugtforretningen.

30 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit