Psykolog Sanne Kristensen. Avis

À propos de l'entreprise

1. Psychothérapeute
  2. Service de santé mentale
  3. Psychologue

Informations provenant de diverses sources externes

Der kan være mange grunde til at henvende sig til en psykolog. Angst, sygdom, depression, traumer etc. Ring på tlf. 2240 6862 for tidsbestilling.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg opsøgte psykologisk klinik

Jeg opsøgte psykologisk klinik - Sanne Emilia Skov, fordi jeg havde brug for støtte til at håndtere alvorlig kritik sygdom i familien. I stedet oplevede jeg, at samtalen i højere grad handlede om hvilken behandling hun mente var bedst for den alvorlige syge med kræft og anbefalede på det kraftigste at skulle afprøve en C-vitaminkur.
Jeg finder det problematisk, at en psykolog anvender en konsultation til at at anbefale en alternativ kræftbehandling fremfor at yde den psykologiske støtte jeg søgte. Jeg mistede faktisk i lang tid efter modet på at opsøge en anden psykolog.

27 octobre 2025

Melder afbud

Modtog kl. 22:30 en besked fra Sanne, hvor hun aflyser vores møde dagen efter...
Jeg havde i forvejen en dårlig maveformmelse da jeg havde været inde og læse anmeldelser på hende, som var slående. Udover det så i den SMS jeg modtager står der 3 andre numrer, som en del af en gruppebesked. Det er helt hul i hovedet og et et brud på persondatasikkerheden, da de numre i realiteten er nogen jeg kan gå ind og få navn og efternavn på. Dette har jeg nu indgivet som klage på datatilsynet.

7 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse

Jeg har været hos Sanne omkring 14 gange. Grunden til, at jeg blev ved med at komme, var, at hun var en af de få psykologer, som ikke konstant kiggede på uret, og hun virkede samtidig varm og omsorgsfuld.

Fagligt set synes jeg dog, at udbyttet har været begrænset. Hun er kommet med enkelte gode input undervejs, men set over alle sessionerne har det været for lidt konkret og for meget snak uden tydelig retning. Jeg havde håbet på flere konkrete værktøjer, hvilket jeg også selv efterspurgte, men det fik jeg desværre ikke.

Ved den sidste konsultation opstod der en ubehagelig situation. Vi kom ind på et emne, som jeg gentagne gange (mindst fem gange) bad hende om ikke at tale om, både fordi jeg ønskede at fokusere på noget andet, og fordi jeg vidste, at vi havde grundlæggende forskellige holdninger til emnet. På trods af dette fortsatte hun med at presse på for at tale om det.

Diskussionen blev mere og mere ophidset, og til sidst sagde hun, at tiden var gået, og at jeg nok burde finde en anden psykolog. Jeg oplevede det som meget skuffende og respektløst, især fordi mine grænser gentagne gange blev ignoreret.

Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse at blive afsluttet på den måde, ikke føle sig hørt og ikke få den faglige hjælp og de konkrete redskaber, jeg havde håbet på. Samlet set oplevede jeg niveauet som lavere, end jeg havde forventet.

27 novembre 2025

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Som andre skriver, melder hun sig syg og vender aldrig tilbage, ligesom hun ikke besvarer ved henvendelse. Det er ikke mærkeligt, at hun har kort ventetid, idet hun aflyser. Find en anden mere professionel psykolog som tager sit arbejde og “kunder” mere seriøst.

3 novembre 2025

UNDGÅ denne person.

Jeg kan bare sige helt kort; at gå ind af døren til hendes praksis er det dummeste jeg nogensinde har gjort i mine 68 leveår.
Hun har gjort ubeskrivelig kæmpe stor skade. FØJ.

20 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mine varmeste anbefalinger…

Jeg har gennem en længere periode gået hos Sanne og det har været en sand fornøjelse. Min oplevelse med Sanne er hun er lyttende, kommer med brugbar feedback og reelle værktøjer jeg kan bruge. Sanne har et hyggeligt sted hvor det er trygt og rart at komme.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Sanne og det forløb jeg har været igennem med hende.

18 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har gået nogle få gange hos Sanne…

Jeg har gået nogle få gange hos Sanne Kristensen.Ved første samtale, var hun forsinket,og skulle først finde computer og kalender m.m.frem.Det gentog sig de følgende gange på samme måde.En irritende start på en samtale.Jeg havde første gang en god fornemmelse ,men det viste sig hurtigt, at det hun bød ind med mest var "gode råd",som jeg ikke bad om.Efter få gange var jeg klar over,at jeg ikke ville få meget ud af,at gå der.Jeg kan ikke sige,at hun er uprofessionel som psykolog,men hendes "stil"kan jeg ikke bruge.Synes dog det er uprofessionelt ,at være forsinket hver gang.

9 juin 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil fraråde alle at opsøge…

Jeg vil fraråde alle at opsøge behandling hos Psykolog Sanne Kristensen.
Jeg har oplevet samme opkrævning af en udeblivelse fra en aftale (som nævnt i en tidligere anmeldelse), hvor psykologen og jeg havde misforstået datoerne.
Men psykologen fastholder at jeg skal betale.
Det skal siges, at jeg ikke ville have benyttet den næste aftale, da jeg oplevede en ekstrem ubehagelig samtale til første konsultation.
Jeg indgik kun en ny aftale, da jeg ikke kunne overskue at sige nej til en ny aftale foran psykologen.
Derfor har jeg rettet henvendelse til Dansk Psykolog Nævn over psykologens udtalelser til mig.

24 mai 2019

Uprofessionelt!

Uprofessionelt!
Først og fremmest skal det nævnes, at når man sidder i venteværelset, kan man høre samtalen og gråden fra personen, der er inde hos psykologen før dig.
Når man selv er i gang med sin samtale, bliver man på et tidspunkt afbrudt af dørtelefonen. Dette er den næste patient, der ankommer til sin samtale (og som nu kan sidde og lytte til din samtale imens).
De 2 gange jeg har været der, har der været forsinkelse. Den ene gang havde psykologen hverken sin computer eller kalender med.
Derudover påstår psykologen nu, at jeg er udeblevet fra en aftale. En aftale jeg aldrig har lavet! Efter længere sms korrespondance, hvor Sanne Kristensen er yderst nedladende og uprofessionel, sender hun mig alligevel en opkrævning. En ukorrekt opkrævning, som jeg føler mig tvunget til at betale.
Jeg vil fraråde alle og enhver, at vælge Sanne Kristensen, hvis man ønsker en seriøs og professionel hjælp/behandling.

7 juin 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus