Informations provenant de diverses sources externes
We at Rossopomodoro bring the authentic taste of southern Italy to Denmark. We select the very best of Neapolitan local produce for the most authentic pizza and pasta outside of Italy today. Our menu offers traditional local cuisine but with a premium,...
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Middelmådig oplevelse i deres Kajen Restaurant
Det er en nå oplevelse hos deres Kajen Resturant. Det er middelmådig mad. Bestilte Carbonara og en Pomodoro e Buretta. Carbonaraen var okay men var meget sovset og blev lidt overdøvet til tider af hele sort pepperkorn (kunne godt have været kværnet). Pomodoroen var også fin nok, men ikke en wow oplevelse. Det er okay, men ikke mere end det når vi taler deres priser. Service var fin nok, men vi bestilte ikke andet at drikke end vand og de kom og tog en halvfyldt flaske og erstattede den med en ny som vi ikke bad om. Det betød vi endte med at betale for en ekstra vand vi ikke betalte for (for begge flasker vand blev det 60 kr).
Vi har rejst en del i Italien og kan…
Vi har rejst en del i Italien og kan hurtigt genkende god Italiensk smag, og efter vores opfattelse rammer Rosso Pomodoro indenfor skiven, vi spiser på toppen af Illum, for der har de en skøn terrasse man kan nyde sin mad i solen.
Rossopomodoro på Fisketorvet i…
Rossopomodoro på Fisketorvet i København. Frygteligt sted!!
Tjeneren starter med at spørge om vi vil starte med vand, som bliver lagt op til at skulle være på husets regning. Men det endte vi med at betale for. Vores datter fik en penne med tomatsovs, som STANK af askebæger 🚬🤮 - vores søns pastaret var slet ikke frisk. Halvdelen var brænd varm og den anden del kold. Som om det var blevet opvarmet i mikrobølgeovn.. I menukortet stod der, at børnene kunne vælge mellem pommes eller is. Dette skulle vi så også betale ekstra for! - for jeres egen skyld, brug pengene et andet sted. Det var dyrt og ulækkert!!
Trist og dyrt mad
Bestilte Tris di bruschette…… var en trist og kedelig ret
Jeg bestilte Rigatone Carbonara, var ikke cremet og lækker med klistret og smagte kun af sort peber…..
De to voksen pizza var ok, til børnepizza kunne må få is til som menu…… ja 1 lille iskugle…..skuffende
Ikke mindst at de tager 120.00 kr for to små kander postevand….. de burde skamme sig
Vi spiste pasta / pizza og salat
Vi spiste pasta / pizza og salat, hvoraf den ene pizza var glutenfri.
Helt igennem lækker mad.
Hyggeligt sted, sød betjening.
Vi blev spurgt ved ankomst om vi ville have vand til bordet, det ville vi gerne, den søde tjener kom med 3 kander (vi var 6 personer) men det kostede så også 120,- altså 40,- for en kande vand 😂
Vi valgte så ingen tip 🫰 no ekstra 🪙
husk afstemme hvad og hvor meget.
PYT - det var lækker mad og vi vil meget gerne komme igen.
👍
Amazing Pizza and pasta
Amazing Pizzad, great redvine and awesome service. Especially Jorge made the evening one to remember.
Best pizza in Copenhagen.
BTW. Their pasta with ragu is one to remember.
Fisketorvet
Fisketorvet: Vi tog frokosttilbuddet en pizza margarita og en pasta cabonara god mad til prisen og servicen var rigtig god. Havde pizzaen haft sprød bund var det til 5 stjerner.
This was a horrible experience
This was a horrible experience. Worst staff with the moat horrible man for a manager I have ever seen. Shouting at staff, shouting at clients - I would not recommend this place at all in Copenhagen. Please don’t support rude managers and waiters that treat each other like that - and their clients. Please look into your management - a very bad experience in such a luxurious department store. This restaurant should not have a place in this store or in this society, if they cannot treat people with respect. Shame on you.
Very rude manager
The worst treatment ever by a restaurant manager.
He is one of the rudest people I have ever met.
He is an embarrassment to this establishment and shame on Ilum for allowing this to happen under their roof.
Lille børneportion til en voksen mand
På Fisketorvet bestilte min søn linguine putanesca og fik en mikroskopisk portion. Han er 28 år, ikke tre år. Alle rundt om os fik tilbudt parmesan, men ikke han. Det kunne da have mættet lidt. Det var en pine at se ham prøve at strække sin portion til at vare lige så længe som min. Jeg klagede, men fik at vide, at det var en 'normal portion'. Mindre end en normal børneportion, vil jeg sige. Elendig service og ikke pengene værd. Godt at Ikea ligger tæt på, så han kunne få sig en vegetarisk hotdog bagefter. En middagsinvitation fra mig, der endte trist og skuffende. Der bliver ingen gentagelse på Rossopomodoro. Jeg er rasende.
Bad service
Rude staff at cash register, slow service. The pizza was uncut and when the Waiter brought it back to cut it he came back with the pizzas in the same uncut State. The waiter was very confused and forgot some of our order.
En virkelig god italiensk madoplevelse
Virkelig en god italiensk madoplevelse hos Rossopomodoro i Illum til DinnerDays. 5 stjerner til 3 perfekte retter og 5 stjerner til personalet for en rigtig god service.
Rossopomodoro i Illum var så skuffende…
Rossopomodoro i Illum var så skuffende og pivringe. Skammelig dårlig mad til overpriser.
This is what pizza is supposed to taste…
This is what pizza is supposed to taste like. I have been trying to find something in Denmark for years that tatses like authentic Italian style pizza. If you go for lunch you can get a pizza margharita for 99kr. I highly recommend.
Dårligste Panini nogensinde
På Fisketorvet foodmarket fik jeh den seriøst dårligste salsicchia paninier nogensinde hos RossoPomodoro. Halvlun, seje grøbtsanger og smagløs. Er du på Kajen og overvejer en sandwich er Føtex deli ligaer over hvad RossoPomodoro.
Skuffende mad og efterfølgende sygdom
Den ene stjerne er for det hyggelige område. Min kæreste og jeg sad udenfor, hvor, selvom det regnede, faktisk var hyggeligt med varmelamper og halv-okay udsigt over noget af gågaden. Dog kunne man ikke se meget andet end ind i bygningen overfor (hvilket selvfølgelig ikke er deres skyld, men grundet beliggenheden).
Personalet kunne ikke snakke dansk, men virkede undskyldende da der var lang ventetid. Ventetiden startede allerede da vi måtte stå længe og vente på at manageren henviste os til en medarbejder der kunne finde et bord til os. Derefter gik der utroligt længe før der kom nogen for at tage imod vores bestilling. Da vi endelig fik bestilt vores mad, var ventetiden ikke ovre endnu, da der gik lang tid før maden kom.
Nu til maden...:(
Vores mad ankommer (min kæreste havde bestilt en diavola pizza uden mozzarella og jeg havde bestilt en spagetti cabonara) og vi er rigtig hurtigt skuffede. Med størrelsen på min portion skulle man tro man sidder i et fly. Jeg har givet 190kr på en portion med størrelse som appetizer. Da jeg smager på den, smager den faktisk rigtig godt, dog bliver cremen utrolig hurtigt kvalmende og jeg havde ikke lyst til at spise mere efter jeg havde spist knap halvdelen. Min kærestes pizza havde ingen bund. Tomatsaucen var gået igennem og den var ikke til at spise som en pizza skal spises. Han måtte rulle dem sammen som pandekager for at det kunne lade sig gøre, derudover var den ubærlig stærk. Jeg elsker stærk mad og kommer ofte ekstra chili osv. på min mad, men én mundfuld af hans pizza fik min mund til at brænde.
Det værste ved maden er faktisk at jeg nu ligger syg med dårlig mave og opkast efter jeg har spist deres mad. Jeg kan intet spise uden at det ryger op igen.
Stedet kan IKKE anbefales og vi kommer IKKE igen.
Blandet fornøjelse
Vi spiste pizza og cæsarsalat på Kajen. En blandet fornøjelse, da cæsarsalaten var meget kedelig med en trist kylling og en gennemtrængende smag af ansjoser. Vi giver 2 stjerner for en god pizza og hurtig betjening. Prisniveauet er dog alt for højt. Vi kommer nok ikke igen.
Dårlig madhåndtering med diarré som følge.
Sidder og skriver en anmeldelse på toilettet, hvor jeg er endt efter en frokost med risotto med Kongerejer.
Det eneste mad jeg har spist i dag, så er ret sikker på at diarréen stammer fra dårlig hygiejne på rossopomodoro som ligger i illums tagetage. Skønt sted. Hyggeligt at sidde udenfor. Vores tallerkener blev fjernet inden vi havde spist færdigt, og regningen afleveret kort efter uden vi havde spurgt om den.
Vi ventede 45 min på pastaretter
Vi ventede 45 min på pastaretter, kødet var uspiseligt og pastaen havde de ik rørt i under kogningen, så den var klumpet sammen og nogle steder slet ik kogt færdig.
Træk og laaaaang ventetid
Et ret støjende lokale med en voldsom træk fra ventilationen. Vi tog mere og mere tøj på, mens vi måtte vente over 60 minutter på en cæsarsalat, en ruculasalat og et brød med buratta, skinke og trøffel ( brødet var afbrændt og næsten umuligt at skære over). Cæsarsalaten var bestilt uden ansjoser. De var der heller ikke, men de havde været der. Alt smagte af ansjoser. Kommer IKKE igen.