Var til aftenmenu som bestod af kedelig julebuffet i juni Kedelig æg og tørre rejer Fiskefilet rimelig Flæskesteg m blød svær Kedelig...tror det var mørbrad bøf m sorte løg...ikke brune bløde... Voir plus
Den 1. Juli bestilte jeg bord til 4 personer til tirsdag d. 7. Juli 2026 kl. 13. Vi modtog samme dag en skriftlig (SMS)bekræftelse på reservationen. I dag kører jeg tilfældigt forbi Rungsted K... Voir plus
Wauw wauw… Havde købt 2 deals. Hvilken fantastisk dejlig oplevelse. Virkelig god mad. Alt var hjemmelavet😁😁 Men personalet 🤩. De fortjener virkelig ros. Så søde og imødekommende unge menneske... Voir plus
det er 2 år siden vi sidst fik Mortens And take away-denne gang helt perfekt, 4-5 cm tyk bryststykker, store lår, kartofler, hvide/brune, rødkål, æbler og svesker, masser sovs. Superservice fra Chri... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Perfekt
Super mad god valuta for pengene.og rigtig god venlig betjening. Kommer helt sikkert igen 😊
Ualmindelig dårlig service
Ualmindelig dårlig service. De kunne ikke finde ud af at servere det vi havde bestilt. Vi bestiller 2 stykker smørrebrød hver, de serverer det første stykke, og så går der lang tid, før en uduelig tjener, så kommer og spørger om vi vil have kaffe, hvortil vi svarer at vi sådan set godt kunne tænke os at få de stykker smørrebrød vi havde bestilt. Der går så yderligere en 1/2 times tid hvor der stadig intet sker. Jeg går så ud i køkkenet, og brokker mig over manglende styr på tingene, og en “overtjener” kommer til, og har så en masse undskyldninger om travlhed, og et selvskab, ovenpå, som er os fuldstændigt ligegyldigt vrøvl. Hvis de ikke kan overskue de mange gæster må de jo sige, fra når man vil bestille bord til den pågældende dag. Jeg kommer ikke igen.
Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Sur tjener der burde få sig et andet job.
Lunken tør flæskesteg med meget saltet klat sovs.
Kan ikke anbefales!
Fantastisk service og mad!
Vi afholdt vores guldbryllup i selskabs lokalerne på 1 sal. Vejret var utroligt godt. Fuld sol og 22 grader, så velkomst drink blev indtaget på balkonen ud mod Øresund. ALT var perfekt. Lige fra de første, af alt 31 gæster ankom, kan vi kun rose alt personale (som der var rigtig mange af) for deres måde at være på. Peter, som er chefen på stedet, og vores hoved tjener, Oliver skal have rigtig meget ros. Lokalet er stort og dejligt med masser af lys og luft. Det var jo varmt den dag. Flot pyntede borde. Maden var virkelig fantastisk lækker. Vinene vi fik var også virkelig gode, og der blev fyldt op i glassene hele tiden. ALLe vores gæster har rost alt til os, og alle var ovenud tilfredse med festen. Vi kan anbefale Rungsted kro mange gange, og ville gerne have givet flere stjerner, hvis der var muligt.Tusind tak, vi kommer gerne igen.
HVIS man vil have den perfekte fest, så brug Rungsted kro. Så er man sikker på en stor og uforglemmelig oplevelse.
Ben i hønsesalaten
Ben i hønsesalaten. Responsen var bare; det beklager vi. Det er jo hvad der kan ske når piller sådan en kylling.
Det gjorde mega ondt at bide i.
Jeg kunne have fået den galt i halsen 🙈 ingen afslag i prisen.
Maden var ellers rigtig god, god smag ogpersonalet var flinke
Kan klart anbefale Rungsted kro
Kan klart anbefale Rungsted kro
Super lækker fiskefilet og lækre pandekager med is og ekstra chokolade sovs 😊 af hjertet tak for god mad
Super dejligt personale og den skønneste kro hund Nura 😍selv om hun ikke helt ville nusses af sin hundepasser 😂
Var så hyggeligt og vi ses helt sikkert igen en anden gang
Knus fra Heidi ( privat hundepasser)
Skøn frokostplatte
Skøn frokostplatte
Alt var som det skulle være nok ikke sidste gang jeg kommer der
Et helt utroligt dårligt måltid.
Jeg var - sammen med en ven - på Rungsted Kro i går.
Vi bestilte begge wienerschnitzel, hvilket viste sig at være en en meget dårlig beslutning. Selve schnitzlen var tør. Paneringen smagte gennemtrængende af fritureolie. Sovsen var simpelthen rædselsfuld, men kom heldigvis i en lille skål og jeg smagte lige på den og undgik derfor at hælde den ud over schnitzlen. Kartoflerne bestod af nogle ganske få skiver, der forekom at være en rest af nogle - tiloversblevne - kogte kartofler. De var pandestegte og ‘sejlede’ i fedt. Kun ærterne var rimelige, men de var også sikkert også lige kommet ud af fryseren og varmet op i mikroovnen.
Det er - heldigvis - yderst sjældent, at jeg har fået et så ringe måltid. Nærmest uspiseligt. Jeg levnede da også mere end halvdelen.
Prisen? Ikke mindre end 275 kroner!!! Det havde såmænd været o.k., hvis man så også havde fået en god wienerschnitzel, hvilket vi i k k e gjorde.
Jeg ved ikke, om det gjorde en forskel, at der samtidig var et konfirmationsselskab, men det er alligevel ingen undskyldning. Jeg var på Rungsted Kro for godt otte år siden. Dengang var det udmærket - dog uden på nogen måde at være en “gastronomisk oplevelse”. Derfor gik jeg ud fra, at det ville være et rimeligt måltid, men der tog jeg godt nok fejl.
Den fejl kommer jeg aldrig til at gentage, for jeg sætter aldrig mere mine ben på Rungsted Kro.
Sur kvindelig tjener, burde finde et nyt job
11 mennesker fejrede min mands fødselsdag. Vi bestilte stegt flæsk, som var meget tør. Den kvindelige tjener var fra start til slut sur, og faktisk ubehøvlet af flere omgange. Vi har været der en del gange og indforstået med at maden er af medium kvalitet, men stedets charme opvejer dette. Efter denne oplevelse kommer vi aldrig tilbage, for magen til sur trunte skal man lede længe efter.
Fik stjerneskud
Fik stjerneskud, hvor kun rejerne og majonæsen var til at spise. Fisken var lugtende og rå. Virkede ikke nytilberedt. Det blev oplyst til personalet. De efterfølgende maveproblemer er her 24 timer efter ved at fortage sig. Det er ikke lige der jeg kommer igen.
God mad til fair priser.God venlig…
God mad til fair priser.God venlig betjening, trods travlhed.Elendige stole og dårlig akustik.
Hyggelige lokaler.
Frokost.
Frokost.
Rørt tatar ok.
Pariserbøf elendig med dårlig kvalitet kød.
Skuffende brunch oplevelse
Tre stjerner for et venligt personale og pænt pyntet bord. Mere kan det ikke blive til. Røræg sjasket og småkoldt, bacon havde stået for længe, pandekager kolde, kedeligt brød. Laksen mm var fin, hønsesalaten var ok, men alt i alt en små kedelig oplevelse. For 319 kr kan man godt forvente mere.
Mvh Marianne ove
Risalamande uden ris
Aldrig har jeg fået sådan en dårlig risalamande, ren flødeskum.
Men hyggeligt sted. Betjeningen kunne dog godt være bedre. Virker til man er er mere til besvær end velkommen.
Endnu en gang fantastisk mad og helt…
Endnu en gang fantastisk mad og helt formidabel service.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse.
Skøn mad, acceptabel pris og fremragende service.
Kæmpe anbefaling :)
Fantastisk middag
Fantastisk middag, venlig og god betjening.
Kan varmt anbefales.
god dansk mad,de prøver ikke at være…
god dansk mad,de prøver ikke at være noget de ikke er, de lever op til at være rungsted kro.
man sidder I hyggelige omgivelser, sødt og opmærksomt personale
Maden er rigtig lækker MEN
Maden er rigtig lækker, men der er mangel på rengøring. Fik anvist et bord op ad en væg, vi måtte dog lige fjerne 4 edderkopper fra væggen først. Toiletter er fine, men igen rengøring af lofter og vægge er mangelfuld. Der var edderkoppespind i loftet og langt ned på væggene...ikke særlig lækkert :/
Dejlig frokost idag
Dejlig frokost idag - dejlig fiskefilet (tyk og hvid )
Saftig steg med sprød svær
Der var lidt for lidt sild i skålen til 2
Fin betjening af sød ung dame.