3,5

Moyen

Deze winkel is een aanrader voor elke gitarist.

Dit is een top gitaarwinkel! Ik ben zo blij met de gitaar die ik bij Sacksioni heb gekocht. Niet alleen een goede kwaliteit gitaar maar ook perfect afgesteld. En dat is precies wat scheelt aan de gitaren als ze van de fabriek komen, de afstelling. De eigenaar van de winkel, Harry weet als geen ander hoe een gitaar onder handen te nemen zodat die makkelijk speelt en perfect klinkt. Hoog professioneel. Ik heb alleen de beste ervaring met deze winkel. Goede kwaliteit instrumenten, deskundigheid, prettige sfeer, en een lekker kopje koffie erbij. Ik raad deze winkel zeer aan.

8 mars 2024

Uitzonderlijk kundig. Afloop in tweede instantie ook oké.

De eigenaar heeft uitzonder veel kennis van gitaren, materialen, reparaties, en het is zeer leervol en plezierig om daarnaar te luisteren. Echt de moeite waard.

De afloop was initieel onprettig. Ik heb de redenen ervoor gedeeld met de eigenaar. En uiteindelijk blijkt dat er aan verschillende kanten sprake was van miscommunicatie. Wederzijdse erkenning hiervan zette gelukkig wat recht.

23 février 2024

Reparatie kost bijna het dubbele van genoemd bedrag

Ik bracht mijn gitaar voor reparatie en vroeg wat het ging kosten. Het ging ongeveer € 70 kosten. Toen hij belde dat de gitaar klaar was bleek het € 130 te zijn. Toen ik zei dat ik dat wat slecht ingeschat vond werd hij onaardig. Tien minuten later belden ze op dat er €15 afging omdat ze mijn eigen snaren hadden gebruikt. Waren ze even vergeten. De eerste en de laatste keer dat ik daar geweest ben.

Het verhaal krijgt nog een staartje: De hals zou rechtgemaakt worden en er zou een nieuw zadel op komen, maar was niets gebeurd aan de hals en er zat nog precies hetzelfde zadel op, alleen het zat nu scheef. Daarvoor stond €30 op de bon. Ook stond er toch €15 op de bon voor snaren, terwijl hij de snaren heeft gebruikt die in mijn koffer zaten. Netto heb ik €115 betaalt voor een beetje schoonmaken en een snarenwissel. Volkomen aanfluiting.

2 juin 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit