L'entreprise a répondu
Meget børnevenlig frisørsalon med et super fint legeområde, der indbyder til en tryg oplevelse for de mindste. Fik min 4 årige søn klippet flot af Nasim uden problemer, hvilket ellers hidtil har væ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hver gang jeg trænger til en omgang selvforkælelse, ser jeg frem til at besøge Salon Nasim Stemningen derinde er altid så varm, positiv, og alle frisørerne smiler og hilser en med det samme, at m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nasim Hair Salon er, hvor kvalitet og luksus danner rammen om en god oplevelse. Vi tilbyder det absolut bedste behandlinger og produkter til vores kunder. Vi ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig og afslappende oplevelse. Vi tilbyder herreklip, dameklip, børneklip, hårfarvning, striber, hårkur, keratin behandling og meget mere.
Godthåbsvej 47, st., 2000, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
💖💖💖 Besøgte Salon Nasim onsdag d. 01.04.26. for første gang ⭐ Jeg er vild med Deres søde og venlige imødekommenhed fra første færd 👍 Blev klippet af den dygtigste og mest omhyggelige frisør, som nøjagtig vidste, hvordan jeg ville have mit hår klippet ❣️ Stylet på den bedste måde 💚 Rimelige priser 🥰 What's not to like 💖💖💖

Réponse : Salon Nasim
Fik min 4 årige søn klippet flot af Nasim uden problemer, hvilket ellers hidtil har været tæt på umuligt pga. utryghed. En meget stolt og lettet dreng forlod salonen i højt humør.
Vi kommer uden tvivl igen!

Réponse : Salon Nasim
Jeg er også en kunde der har fået studset mit korte hår siden Nasim åbnede sin Salon. Selv om jeg ikke tænker sønderligt meget på mit udseende, er det faktisk en skøn oplevelse at træde ind af døren... Og så bagefter at se godt ud, når man går ud af døren igen.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet og dets frisører.

Réponse : Salon Nasim
Min søn på 14 måneder blev klippet her i går, og må bare sige at det klart er her vi kommer igen. Der var en masse legetøj, rosiner, slikkepinde og så havde vores søde frisør tålmodighed og viste vores søn alle redskaber hun brugte undervejs, som gjorde ham mere tryg.
Vi forsøgte at få ham klippet hos en anden frisør for nogle måneder tilbage, og han måtte give op fordi han bevægede sig for meget og frisøren havde ingen tålmodighed (eller erfaring med børneklip virkede det som - selvom de reklamerede med det)
Er så glad for at jeg valgte Salon Nasim.
Kæmpe anbefaling til børneklip.

Réponse : Salon Nasim
Jeg har klippet mig her i 3 år – det samme har min mand og vores tre sønner. Vi er altid lige tilfredse! Vi bor i en bygning, hvor tre af vores naboer også går til denne fantastiske salon. Jeg kan varmt anbefale den!

Réponse : Salon Nasim
Fik lavet permanente krøller i maj måned, og var super tilfreds, i dag havde jeg bestilt vask, klip og føn, hos Nasim. Jeg blev spurgt, om jeg ville klippes af en anden, det var ok. Jeg skulle kun have klippet længder og lige rettet lidt til, men ønskede at få det tørret op i mine krøller. Efter ca. 15 min, der indbefattede både vask og klip, skulle det tørres. Igen gjorde jeg opmærksom på, at jeg ønskede det tørret op i krøllerne. Ca. 5 min senere, var jeg “færdig” og sad tilbage med vådt hår, der hang ned om ørerne. Jeg fik fortalt, at jeg ønskede at få tørret håret helt og igen i krøller. Da jeg var færdig sad jeg tilbage en noget, der lignede en høstak. Jeg blev spurgt, om jeg var tilfreds, det var jeg bestemt ikke, men ville selv vaske og tørre det, når jeg kom hjem. Da jeg skulle betale gjorde jeg igen opmærksom på, at jeg ikke var tilfreds, og fik også en mindre rabat. Desværre nok ikke en salon, jeg genbesøger.

Réponse : Salon Nasim
Tror det er en af de eneste gange i mit liv, hvor jeg rent faktisk er gået glad og tilfreds ud fra en frisørsalon. Efter en længere hår rejse efter kemoterapi og medicin der påvirker håret har det været skrøbeligt med konsekvenserne af frisør besøg, der ikke kunne håndtere det.
Kæmpe ros for et stykke arbejde, der afspejler præcis det jeg ønskede mig. TAK🙏🏾

Réponse : Salon Nasim
Jeg har haft rigtig mange gode oplevesler hos Salon Nasim. De udfylder altid mine ønsker og går altid glad derfra :)

Réponse : Salon Nasim
Jeg besøgte NASIM HAIR SALON i dag, og jeg er virkelig glad for resultatet.
De var fantastisk til at rådgive mig og opfylde mine ønsker.😍
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og jeg er mega tilfreds med mit nye look, og jeg kan varmt anbefale NASIM HAIR frisør til alle, der ønsker en professionel behandling og et flot resultat!🤩
Det er uden tvivl min go-to frisør fremover!🤍

Réponse : Salon Nasim
Min datter på 2 år skulle klippes for første gang, og salonen sørgede for, at det blev den bedste oplevelse med god imødekommenhed, masser af underholdende legetøj og god stemning. Vi gik derfra meget glade :-)

Réponse : Salon Nasim
Jeg blev for anden gang i dag klippet hos Nasim, som selvfølgelig leverede et perfekt klip, længden blev perfekt og jeg kan kun sige det samme for siderne og baghovedet, jeg ville klart anbefale at blive klippet hos Nasim.🤌🏼

Réponse : Salon Nasim
Virkelig dygtige og servicemindede.
Den bedste frisøroplevelse, jeg nogensinde har haft.
Jeg fik præcis det, jeg havde i tankerne, og kunne ikke være mere tilfreds!
De er SÅ søde og dygtige 🫶🏽

Réponse : Salon Nasim
Jeg har været hos Nasim i 3 år nu, og har ikke været andet end tilfreds. Jeg gik fra helt mørkt hår, til blond. Da jeg prøvede en anden salon, ødelagde frisøren farven fuldstændig, og jeg vendte med det samme tilbage til Nasim hvor hun fik reddet det. De er desuden super serviceminded og lader dig ikke gå medmindre det ser perfekt ud. Selv hvis du ikke ser noget mangler inderst ved dit hår, fikser de det. Ønsker du at få farvet håret mener jeg bestemt at du skal prøve det hos Salon Nasim!

Réponse : Salon Nasim
Enormt god behandling samt dygtigt personale, kan helt klart anbefale dem,
også hvis man har krøllet hår. Fik farvet håret lige den farve jeg ønskede og nogle flotte bryn. Nasim blev der lidt over en time efter lukke tid for at sikre sig jeg var glad for resultatet.

Réponse : Salon Nasim
Jeg har fundet det rette sted til mit hår 😊

Réponse : Salon Nasim
Syntes det er misvisende og flabet at slette en anmeldelse bare fordi den ikke er positiv, i snyder jeres kunder den samme måde i snyd mig på.
Hårklipningen virkede hastet og endte slet ikke med at se ud som hvad jeg ville have, dog kom jeg ikke med et billede som inspiration, men stadigvæk havde jeg regnet med mere.
Jeg fik også lavet permanente krøller, og nu fortryder jeg. krøllerne er meget mindre end det jeg viste på billedet. Og ovenpå det, er krøllerne ujævne. Jeg er ked af, at det har kostet mig så meget for noget jeg ikke spurgte efter.

Réponse : Salon Nasim
Yesterday I got a haircut and just want to say THANK YOU!!! ❤️ It's been the best haircut I've ever had! 🤗 Definitely the best hair salon experience!!

Réponse : Salon Nasim
Enorm dygtig frisør. Nasim og andre personale er mega kloge i deres arbejde, de er meget sociale og jeg får tryghed hos dem. Nogle gange kigger jeg på spejlet på arbejde få lyst til at blive klippet så hurtigt så muligt, jeg tager min mobil og ringer til Nasim uden at blive stresset. Fordi jeg ved det godt, at Nasim planlægger den bedste plan for håret, både for at klippe og at farve det.

Réponse : Salon Nasim
Dydtige frisøre og altid god service til tiden

Réponse : Salon Nasim
Jeg oplevede mange frisørsaloner,men din frisørsalon er den bedste.
Nasim er professionel og venlig,og jeg elseker salonen miljo.