Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget børnevenlig frisørsalon med et super fint legeområde, der indbyder til en tryg oplevelse for de mindste. Fik min 4 årige søn klippet flot af Nasim uden problemer, hvilket ellers hidtil har væ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hver gang jeg trænger til en omgang selvforkælelse, ser jeg frem til at besøge Salon Nasim Stemningen derinde er altid så varm, positiv, og alle frisørerne smiler og hilser en med det samme, at m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Salon de coiffure

Écrit par l'entreprise

Nasim Hair Salon er, hvor kvalitet og luksus danner rammen om en god oplevelse. Vi tilbyder det absolut bedste behandlinger og produkter til vores kunder. Vi ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig og afslappende oplevelse. Vi tilbyder herreklip, dameklip, børneklip, hårfarvning, striber, hårkur, keratin behandling og meget mere.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

💖💖💖 Besøgte Salon Nasim onsdag d

💖💖💖 Besøgte Salon Nasim onsdag d. 01.04.26. for første gang ⭐ Jeg er vild med Deres søde og venlige imødekommenhed fra første færd 👍 Blev klippet af den dygtigste og mest omhyggelige frisør, som nøjagtig vidste, hvordan jeg ville have mit hår klippet ❣️ Stylet på den bedste måde 💚 Rimelige priser 🥰 What's not to like 💖💖💖

1 avril 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse
Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os – især når det var dit første besøg.

Vi sætter en stor ære i at lytte til vores kunder og skabe præcis det look, de ønsker, så det betyder rigtig meget, at du følte dig godt forstået og tilfreds med resultatet

Vi håber at se dig igen snart i salonen

Børnevenlig frisør

Fik min 4 årige søn klippet flot af Nasim uden problemer, hvilket ellers hidtil har været tæt på umuligt pga. utryghed. En meget stolt og lettet dreng forlod salonen i højt humør.
Vi kommer uden tvivl igen!

22 décembre 2025

Réponse : Salon Nasim

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at jeres søn havde en god oplevelse hos os, og at han følte sig tryg og godt tilpas. Vi ved, hvor vigtigt det er, at især de mindste føler sig i gode hænder – og derfor betyder det meget for os at høre, at både han og I gik glade herfra.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en venlig og skøn oplevelse

Jeg er også en kunde der har fået studset mit korte hår siden Nasim åbnede sin Salon. Selv om jeg ikke tænker sønderligt meget på mit udseende, er det faktisk en skøn oplevelse at træde ind af døren... Og så bagefter at se godt ud, når man går ud af døren igen.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet og dets frisører.

13 août 2025

Kære Jacob,
Tusind tak for din varme og hjertevarmende anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Salon Nasim – både med klipningen og atmosfæren i salonen.
Det glæder os især, at du føler dig godt tilpas og ser godt ud, når du går herfra – det er lige præcis den følelse, vi ønsker at give alle vores kunder.
Tak fordi du har været med siden begyndelsen – vi sætter stor pris på din tillid og støtte.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Perfekt børneklip salon

Min søn på 14 måneder blev klippet her i går, og må bare sige at det klart er her vi kommer igen. Der var en masse legetøj, rosiner, slikkepinde og så havde vores søde frisør tålmodighed og viste vores søn alle redskaber hun brugte undervejs, som gjorde ham mere tryg.
Vi forsøgte at få ham klippet hos en anden frisør for nogle måneder tilbage, og han måtte give op fordi han bevægede sig for meget og frisøren havde ingen tålmodighed (eller erfaring med børneklip virkede det som - selvom de reklamerede med det)
Er så glad for at jeg valgte Salon Nasim.
Kæmpe anbefaling til børneklip.

6 août 2025

Kære Mia,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os virkelig at høre, at din søn følte sig tryg og godt tilpas under klipningen, og at de små detaljer som legetøj og snacks gjorde en forskel. Vi ved, at børneklip kræver ekstra tålmodighed, og det betyder meget for os at skabe en god oplevelse for både børn og forældre.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang.

Jeg har klippet mig her i 3 år

Jeg har klippet mig her i 3 år – det samme har min mand og vores tre sønner. Vi er altid lige tilfredse! Vi bor i en bygning, hvor tre af vores naboer også går til denne fantastiske salon. Jeg kan varmt anbefale den!

26 juin 2025

Kære Helde,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for din loyalitet gennem hele 3 år! Det glæder os utroligt meget at høre, at både du, din mand og jeres sønner altid er tilfredse – og at jeres naboer også har fundet vej til salonen. Det betyder virkelig meget for os med jeres tillid og anbefaling.
Vi ser frem til mange flere hyggelige besøg!
Nasim og teamet hos Nasim Hair Salon

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke som forventet

Fik lavet permanente krøller i maj måned, og var super tilfreds, i dag havde jeg bestilt vask, klip og føn, hos Nasim. Jeg blev spurgt, om jeg ville klippes af en anden, det var ok. Jeg skulle kun have klippet længder og lige rettet lidt til, men ønskede at få det tørret op i mine krøller. Efter ca. 15 min, der indbefattede både vask og klip, skulle det tørres. Igen gjorde jeg opmærksom på, at jeg ønskede det tørret op i krøllerne. Ca. 5 min senere, var jeg “færdig” og sad tilbage med vådt hår, der hang ned om ørerne. Jeg fik fortalt, at jeg ønskede at få tørret håret helt og igen i krøller. Da jeg var færdig sad jeg tilbage en noget, der lignede en høstak. Jeg blev spurgt, om jeg var tilfreds, det var jeg bestemt ikke, men ville selv vaske og tørre det, når jeg kom hjem. Da jeg skulle betale gjorde jeg igen opmærksom på, at jeg ikke var tilfreds, og fik også en mindre rabat. Desværre nok ikke en salon, jeg genbesøger.

27 juin 2025

Kære Marianne,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger, og at kommunikationen undervejs ikke har været tydelig nok. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Din feedback er vigtig, og vi tager den til os, så vi kan gøre det bedre fremover.
Nasim og teamet hos Nasim Hair Salon

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe ros for godt arbejde

Tror det er en af de eneste gange i mit liv, hvor jeg rent faktisk er gået glad og tilfreds ud fra en frisørsalon. Efter en længere hår rejse efter kemoterapi og medicin der påvirker håret har det været skrøbeligt med konsekvenserne af frisør besøg, der ikke kunne håndtere det.
Kæmpe ros for et stykke arbejde, der afspejler præcis det jeg ønskede mig. TAK🙏🏾

25 avril 2025

Réponse : Salon Nasim

Tusind tak for dine utroligt varme og rørende ord. Det betyder alverden for os at høre, at du følte dig tryg, set og glad efter dit besøg hos os – især efter den rejse, du har været igennem. Vi er beærede over at have fået lov til at tage del i din proces, og det glæder os dybt at høre, at resultatet levede op til dine ønsker. Du er altid hjertelig velkommen hos os
Med varme hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft rigtig mange gode…

Jeg har haft rigtig mange gode oplevesler hos Salon Nasim. De udfylder altid mine ønsker og går altid glad derfra :)

26 mars 2025

Kære Carina,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid føler dig godt behandlet og går glad herfra. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Fantastisk oplevelse hos NASIM HAIR SALON

Jeg besøgte NASIM HAIR SALON i dag, og jeg er virkelig glad for resultatet.
De var fantastisk til at rådgive mig og opfylde mine ønsker.😍
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og jeg er mega tilfreds med mit nye look, og jeg kan varmt anbefale NASIM HAIR frisør til alle, der ønsker en professionel behandling og et flot resultat!🤩
Det er uden tvivl min go-to frisør fremover!🤍

17 janvier 2025

Réponse : Salon Nasim

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord! 🥰 Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit nye look og din oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen – du er altid hjertelig velkommen! 🌸

Super børnevenlig

Min datter på 2 år skulle klippes for første gang, og salonen sørgede for, at det blev den bedste oplevelse med god imødekommenhed, masser af underholdende legetøj og god stemning. Vi gik derfra meget glade :-)

15 novembre 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at din datter fik en god oplevelse, og at det blev en hyggelig og sjov dag for jer begge. Det betyder meget for os at skabe en tryg og behagelig atmosfære – især for de små, når det er første gang.

Vi håber at se jer igen snart, og vi er altid klar med smil og legetøj til næste besøg!

Nasim Hair Salon

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev for anden gang i dag klippet…

Jeg blev for anden gang i dag klippet hos Nasim, som selvfølgelig leverede et perfekt klip, længden blev perfekt og jeg kan kun sige det samme for siderne og baghovedet, jeg ville klart anbefale at blive klippet hos Nasim.🤌🏼

19 octobre 2024

Hej Sven
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med dit klip hos Nasim. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen i salonen igen.

PERFEKT

Virkelig dygtige og servicemindede.
Den bedste frisøroplevelse, jeg nogensinde har haft.
Jeg fik præcis det, jeg havde i tankerne, og kunne ikke være mere tilfreds!
De er SÅ søde og dygtige 🫶🏽

18 juin 2024

Kære Samia.

Tusind tak for din strålende anmeldelse! Vi er overvældede af glæde over at høre, at du har haft den bedste frisøroplevelse hos os. At høre, at vi har levet op til dine forventninger og har realiseret det look, du havde i tankerne, er præcis, hvad vi stræber efter hver dag.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores søde og dygtige team. Din tilfredshed og dit smil er vores største belønning. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at give dig og alle vores kunder enestående oplevelser.

Kun gode oplevelser

Jeg har været hos Nasim i 3 år nu, og har ikke været andet end tilfreds. Jeg gik fra helt mørkt hår, til blond. Da jeg prøvede en anden salon, ødelagde frisøren farven fuldstændig, og jeg vendte med det samme tilbage til Nasim hvor hun fik reddet det. De er desuden super serviceminded og lader dig ikke gå medmindre det ser perfekt ud. Selv hvis du ikke ser noget mangler inderst ved dit hår, fikser de det. Ønsker du at få farvet håret mener jeg bestemt at du skal prøve det hos Salon Nasim!

3 mai 2024

Réponse : Salon Nasim

Tusind tak for din strålende anmeldelse og for din fortsatte tillid til Salon Nasim gennem de sidste tre år. Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med de transformationer, vi har hjulpet dig med, især dit skift fra mørkt til blondt hår. Det er vores største prioritet at sikre, at hver enkelt kunde forlader salonen med et smil og en frisure, de er fuldt ud tilfredse med.
Tak fordi du anbefaler vores farvebehandlinger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart til endnu en oplevelse, der lever op til dine forventninger.

dygtige

Enormt god behandling samt dygtigt personale, kan helt klart anbefale dem,
også hvis man har krøllet hår. Fik farvet håret lige den farve jeg ønskede og nogle flotte bryn. Nasim blev der lidt over en time efter lukke tid for at sikre sig jeg var glad for resultatet.

1 mai 2024

Kære Yasmina Fig,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord om vores salon og personale. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både hårfarven og dine bryn. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders individuelle behov - uanset hårtype!
Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Salon Nasim.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fundet det rette sted til mit…

Jeg har fundet det rette sted til mit hår 😊

16 avril 2024

Kære Zayra,

Tusind tak for din korte, men meget værdsatte anmeldelse. Det glæder os utroligt meget at høre, at du føler, du har fundet det rette sted til dit hår hos os.
Vi ser frem til at fortsætte med at tage hånd om dit hår og sørge for, at du altid går fra salonen med et stort smil.

Noté 1 sur 5 étoiles

utroligt

Syntes det er misvisende og flabet at slette en anmeldelse bare fordi den ikke er positiv, i snyder jeres kunder den samme måde i snyd mig på.
Hårklipningen virkede hastet og endte slet ikke med at se ud som hvad jeg ville have, dog kom jeg ikke med et billede som inspiration, men stadigvæk havde jeg regnet med mere.
Jeg fik også lavet permanente krøller, og nu fortryder jeg. krøllerne er meget mindre end det jeg viste på billedet. Og ovenpå det, er krøllerne ujævne. Jeg er ked af, at det har kostet mig så meget for noget jeg ikke spurgte efter.

17 janvier 2024

Kære kunde,

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores beklagelse over, at din oplevelse hos Salon Nasim ikke har levet op til dine forventninger. Vi tager din feedback meget seriøst, da det er vores mål at sikre, at alle vores kunder forlader salonen med en følelse af tilfredshed og glæde over deres behandling.

Vi vil gerne understrege, at Salon Nasim ikke har mulighed for at fjerne anmeldelser på Trustpilot. Trustpilot's politikker og procedurer for anmeldelser er uafhængige af de virksomheder, der anmeldes på platformen. Vores intention er aldrig at snyde eller vildlede vores kunder, og vi beklager, hvis fjernelsen af din anmeldelse har givet anledning til en sådan opfattelse.

For at sikre kvaliteten af vores service, tager vi altid billeder af alle kunder, der får foretaget keratinbehandling eller permanente krøller. Dette hjælper os med at dokumentere processen og det endelige resultat. Hvis du har bekymringer vedrørende din behandling, er du velkommen til at kontakte os og sende din booking-ID eller billedet, som vi har taget, så vi kan verificere din oplevelse hos os.

Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os direkte, eller opløse dine kontaktinformationer, så vi kan drøfte, hvordan vi bedst kan imødekomme dine forventninger og eventuelt tilbyde en løsning. Din tilfredshed er yderst vigtig for os, og vi er klar til at finde en vej frem, der føles rigtig for dig.

Tak for din feedback, og vi håber at høre fra dig snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yesterday I got a haircut and just want…

Yesterday I got a haircut and just want to say THANK YOU!!! ❤️ It's been the best haircut I've ever had! 🤗 Definitely the best hair salon experience!!

30 novembre 2023

Réponse : Salon Nasim

Dear Jojo P, we are thrilled to hear about your wonderful experience! Thank you so much for your kind words and for choosing us for your haircut. It's fantastic to know it was the best haircut you've ever had. We look forward to welcoming you back soon for another great salon experience!

Enorm dygtig frisør

Enorm dygtig frisør. Nasim og andre personale er mega kloge i deres arbejde, de er meget sociale og jeg får tryghed hos dem. Nogle gange kigger jeg på spejlet på arbejde få lyst til at blive klippet så hurtigt så muligt, jeg tager min mobil og ringer til Nasim uden at blive stresset. Fordi jeg ved det godt, at Nasim planlægger den bedste plan for håret, både for at klippe og at farve det.

14 novembre 2023

Kære Kaziwa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er begejstrede over at høre, at du finder vores frisør, Nasim, samt resten af vores personale dygtige til deres arbejde. Det er vores højeste prioritet at skabe en social og tryg atmosfære for alle vores kunder.
Vi ser frem til at fortsætte med at tage os godt af dit hår og sikre, at du forlader vores salon med et smil hver gang.
På gensyn meget snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dydtige frisøre og altid god service…

Dydtige frisøre og altid god service til tiden

14 novembre 2023

Kære Peter,
Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores dygtige frisører og vores forpligtelse til altid at levere god service til tiden. Det er vigtigt for os, at hver kundeoplevelse er af højeste kvalitet, og din tilbagemelding bekræfter, at vi er på rette vej.

Vi glæder os til at fortsætte med at tilbyde dig fremragende service og ser frem til dit næste besøg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste frisørsalon i københavn.

Jeg oplevede mange frisørsaloner,men din frisørsalon er den bedste.
Nasim er professionel og venlig,og jeg elseker salonen miljo.

13 novembre 2023

Kære Moein,
Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er beærede over at høre, at du betragter os som den bedste frisørsalon i København. Det er altid vores mål at levere professionel service i en venlig atmosfære, og det glæder os at vide, at Nasim har levet op til disse standarder.
På gensyn snart!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus