Jeg har kontaktet firmaet da jeg har en fejl på min varmepumpe da de fysisk befinder sig 4 km fra vores sommerhus. Jeg skrev en mail og en SMS og har intet hørt hele dagen. Vi finder et andet firma
Lisez les avis des autres
I kunne godt oplyse købere om; At der er ca 15- 20 LTR. kondensvand pr døgn, og at man skal checke isoleringen efter monteringen. Oplysning om tilskud, som andre forhandlere MVH. Alex
L'entreprise a répondu
Ærgerlig oplevelse med Græske varmepumper som larmer og går i stykker, kan se de ikke sælger dem mere, men træls at jeg skulle være prøveklud. OPDATERING. Så fik jeg lige en regning på at de har væ... Voir plus
Jeg fik oplyst en pris. Hvor efter jeg spurte om det var alt incl. Dette fik jeg bekræftet. Hvorefter jeg fik en faktura der var 1300.00kr. Højere end aftalt. Henningn Hald Laursen.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de SCAN-AIR - Specialist i varmepumper
Informations provenant de diverses sources externes
• Varmepumpe-r Djursland
Coordonnées de contact
Åkærsvej 1, 8410, Rønde
- info@scan-air.dk
- www.scan-air.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
SERVICE,KVALITET,BESPARENDE
Hurtig betjening med fin service og samtidig dygtige folk til at udføre arbejdet på bedste måde;samtidig god koordination mellem de håndværkere,som skulle udføre arbejdet ;det var dejlig nemt for mig.
Jeg er meget glad for dette varmesystem.
Sublim vejledning og support
Scan Air leverer en seriøs og grundig vejledning. Er altid parat til at rykke ud og undersøger eventuelle forespørgsler til bunds, så man får retvisende løsninger, der virker.
Vi er meget tilfredse med valg af varmepumpe - på baggrund af god vejledning.
Steffen Sørensen
Klare aftaler, god kommunikation, godt resultat :-)
Udført i god håndværksmæssig kvalitet.... og med god humor, når leverandørens nye it-systemer havde børnesygdomme :-)
god service og god til at svare på spørgsmål
Hurtig til at komme med tilbud (som holdt) og overholdt levering
Flinke,hjælpsomme og gode til informere så man forstår det.
Kan anbefale firmaet. Dygtigt og kompetent.
Supergod og hurtig service!
Mine mails blev hurtigt besvaret med udfyldende svar og gode råd. Efter indgået aftale gik der ganske få dage inden varmepumpen blev installeret som aftalt, og den fungerer lige som den skal.
L’expérience Trustpilot