Schuttingenzuidnederland Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De samenwerking en communicatie was…

De samenwerking en communicatie was perfect. De uitvoering was snel en vakkundig en voor elke vraag kreeg je direct antwoord. Communicatie is key en de medewerking was top. Qua prijs zijn ze ook voordelig. Al met al een echte aanrader en goede produkten. Bedankt voor alles

2 octobre 2026

Réponse de Schuttingenzuidnederland

Bedankt voor deze fijne recensie, team Schuttingen zuid nederland

Toppers

Allereerst een heel fijn en duidelijk gesprek met Jose gehad over de aanschaf van een beton hout schutting met rotsmotief. Jose zei dat t ook geplaatst kon worden. Dat heb ik ook uiteindelijk laten doen. De prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend. Een heel vriendelijk en professioneel team met Hans heeft deze op de afgesproken datum geplaatst. Ik ben heel blij met de eindresultaat. Bedankt.

29 août 2026

Réponse de Schuttingenzuidnederland

Namens bouwteam Schuttingen Zuid Nederland, bedankt voor je feedback Veysel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed materiaal en een goede plaatsing.

Goed materiaal en een goede plaatsing.

De intake had beter gekund, nu konden we een deel niet plaatsen terwijl er wel een bezoek aan vooraf is gegaan door de heren.

Het deel dat is geplaatst is netjes 👍

25 septembre 2026

Bedankt voor je feedback Jorg, namens bouwteam Schuttingen Zuid Nederland

★★★★★

★★★★★
Zeer tevreden over Schuttingen Zuid Nederland! Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met Hans prettig en snel. Hij is goed bereikbaar, denkt goed mee en is vooraf op locatie komen kijken om de situatie te beoordelen. Daarbij kregen we duidelijk en deskundig advies.

Ook voorafgaand aan de werkzaamheden was er goed contact over het tijdstip waarop de schutting geplaatst zou worden en zijn de voorwaarden nog even duidelijk besproken. Op de afgesproken tijd waren Hans en zijn mannen netjes aanwezig.

De schuttingen zijn professioneel en vakkundig geplaatst en het eindresultaat ziet er fantastisch uit. We zijn erg tevreden over zowel de kwaliteit van het werk als de prettige samenwerking.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige partij voor het plaatsen van een schutting!

1 octobre 2026

Bedankt voor je feedback Maaike, namens bouwteam Schuttingen Zuid Nederland

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

2 Schuttingen laten zetten met poort

2 Schuttingen laten zetten met poort, maar staat helemaal uit positie . Zeer ontvreden over dit bedrijf. Ik heb dit een ander bedrijf moeten laten herstellen omdat Schuttingen Zuid Nederland niets meer laat weten.
Hans is geen vakman!
Nog geen ster waard!

13 juillet 2026

Réponse de Schuttingenzuidnederland

Wij hebben opnieuw jouw gegevens opgevraagd. Zie trustpilot bevestiging hieronder.
Als je een slechte recensie plaatst dan moet je ook bereid zijn je gegevens kenbaar te maken. Je reageert niet op ons verzoek om je gegevens zodat we je kunnen contacten.

Wij kennen geen Robert en kunnen op deze manier niet reageren op een lelijke recensie.

U vroeg om de volledige naam, het e-mailadres, het telefoonnummer en de bestelgegevens van deze recensent. Zij hebben totDinsdag 22 september om 15:00 uur om te reageren.

De recensent heeft niet binnen de gestelde termijn van 3 dagen op uw verzoek gereageerd.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een goede voorlichting…

We hebben een goede voorlichting gekregen over de plaatsing. Witchek (hoop dat ik zijn naam goed schrijf) was een vakman. Snelheid en kwaliteit van werk een 10.
Problemen oplossen deed hij heel snel en in goe overleg.
Al met al een prettige ervaring en resultaat een mooie schutting.

25 août 2026

Bedankt voor de fijne recensie en opdracht! Groet Team Schuttingenzuidnederland

Vakkundige plaatsing

Op 20 augustus schutting laten plaatsen door Hans samen met Kas, schutting is goed geplaatst, van te voren nette offerte ontvangen en cf afspraak alles goed verlopen. Hans is een duidelijke expert w.b.t. plaatsing en samen met Kas zijn het twee aardige vakmensen.

20 août 2026

Dankjewel Kenneth, groet team Schuttingenzuidnederland

Mooie schutting in 1 dag geplaatst

Communicatie vooraf, zowel met Hans (eigenaar) als Jose (kantoor) top. Duidelijke uitleg hoe de schutting het beste geplaatst zou kunnen worden.
Betaling na montage, dus problemen kunnen direct aangepakt.
Zeer net personeel, harde werkers.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat!

18 août 2026

Hartelijk dank, team Schuttingenzuidnederland

Prachtige schutting

Van te voren is alles heel goed uitgelegd aan de telefoon.
De mannen die de schutting kwamen zetten waren mooi op tijd.
Ze hebben prachtwerk afgeleverd.
Harde gezellige werkers.
Een echte aanrader voor iedereen die vakwerk ambieert.

26 juin 2026

Dankjewel Nicole! Team Schuttingenzuidnederland

Schutting

Schutting laten plaatsten. Schots en scheef. Hans Smolders bellofd veel, maar doet niks. Het enige wat hij doet is dreigementen naar je hoofd slingeren. Doe hier geen zaken mee. Deze man is een oplichter ook vanuit zijn verleden. Bedrijf staat op naam van een ander.
Pas op. Ze zijn gevestigd in Oisterwijk..

18 juin 2025

Réponse de Schuttingenzuidnederland

Wij hebben deze recensie gemeld bij Trustpilot als "schadelijk en laster" omdat wij ons niet herkennen als "oplichter". Wij zijn binnen 4 dagen na melding teruggekomen om de schutting te bekijken. Wij werden zeer onvriendelijk behandeld. De schutting staat recht. Met de buurman contact opgenomen: hij is tevreden. Linda de Vries (in werkelijk Roy van der Steen ) heeft het huis begin 2025 verkocht en blijft over ons bedrijf negatieve en schadelijke uitlatingen doen op diverse social media.

Schutting Zuid Nederland - KLANT ONVRIENDELIJK

Wij hebben in 2021 een schutting door Hans te laten zetten. Alles is netjes gezet hoor. Maar vorig jaar, begin januari is één van de palen van de poort gaan verzakken. Steeds een klein beetje, tot de deur niet meer dicht ging. Blijkt dus dat de paal nooit in het beton is gezet.
Ik heb vervolgens in juni 2025 contact met hen opgenomen en gevraagd om dit te repareren. Ik wil er zelfs voor betalen.
Zij reageerden dat ze de paal eruit zouden halen en opnieuw plaatsen en dan in de mortel zetten. Dit zou men 17 juli komen doen.
Eerst, 15 juli, appte Hans nog dat de auto naar de garage moest, dynamo.
Ik maar wachten op bericht. Toen zou het 6 augustus worden, maar dat werd ook gecancelled, was iets persoonlijk tussen gekomen.
13 augustus, Hans zegt als ik in de buurt ben repareer ik, als ik de poort maar open laat. Je raadt het al, geen Hans.
15 t/m 30 augustus is Hans op vakantie.
Ik stuur hem 1 september een bericht wanneer hij wel komt. Geen antwoord helemaal niks.
17 september opnieuw een bericht gestuurd dat ik het zeer onprofessioneel vindt. Krijg bericht terug, zit in het buitenland, is 24 september weer terug.
Vanaf 1 oktober herhaaldelijk een appje gestuurd, antwoord 21 oktober: "ik kom sowieso, kijk ff wanneer ik in de buurt ben"
19 november nog maar een appje gestuurd dat Hans nog steeds niet is geweest.
4 december, nogmaals gevraagd waar hij blijft.
16 december een appje gestuurd : "als je nou gewoon zegt dat je komt".
Geen antwoord.

WAT EEN VRESELIJK ONSPORTIEVE MAN! LEKKER KLANTVRIENDELIJK!

14 janvier 2026
Avis spontané

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

Noté 1 sur 5 étoiles

Aantal dingen mis gegaan.

Afspraak voor inmeten gemaakt. Paar uur na afgesproken tijd gebeld, bleek al gedaan te zijn met hulp van de buren. Tijdens plaatsen paal op regenpijp van schuur geplaatst, welke strak langs de oude schutting liep. Extra kosten moeten maken om deze weer aan te kunnen sluiten.
Hart schuttingdelen zit niet op hart paal, waardoor de afdeklat aan een kant buiten de palen zit.
Staat niet recht.
Punten op mail gezet met vragen waarom. Binnen een uur telefoon, niet met antwoorden maar allerlei niet ter zaken doende argumenten.
Waarom mijn telefoonnr. niet onder de mail stond, terwijl dat zo uit Whatsapp gehaald kon worden.
Dat ik m'n telefoon niet opneem ook al ben ik online, blijkbaar is dat verplicht?
Dat ze helemaal niet houden van mijn manier van communiceren en dan vooral de toon van m'n mail.
Dat ik wel een kantoorbaan zou hebben? Geen idee wat dat er mee te maken heeft.
Dat m'n tuin een rommeltje is. Dus? Als die straks opgeruimd is staat de schutting er nog steeds.
Werd aangeboden om iemand langs te sturen om te kijken en daarvoor extra kosten te maken (onnodig als gelijk goed geplaatst was). Op mijn antwoord dat ik daar in m'n mail helemaal niet om vraag, werd dit aangenomen als dat hoeft dus niet en dat ik dus alleen maar mailde om te zeuren. Door het zeer onprettige gesprek heb ik het daar maar bij gelaten.
Na een week nogmaals gemaild voor antwoorden op m'n vragen. Per mail antwoord dat er toch niemand meer hoefde te komen (waar ik weer niet om vroeg) en dat ik voor antwoorden over twee weken kon bellen. Blijkbaar worden er per mail dus geen inhoudelijke reacties gegeven op vragen. Ik heb absoluut geen behoefte meer aan telefonisch contact na het eerdere zeer vervelende gesprek.
Zolang er op deze manier omgegaan wordt met reageren op op- en aan-merkingen, denk ik ook niet dat er veel zal veranderen.
Jammer, want 't is verder best een mooie schutting tegen een eerlijke prijs, dat dan weer wel.

28 août 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus