Op zich een efficiënt proces. Ik had een premieverhoging verwacht gezien een chronische ziekte. De toelichting vond ik eerlijk gezegd nog al oppervlakkig en geen input vragend van de behandelend speci... Voir plus

L'entreprise a répondu
Ik doe al tientallen jaren naar volle tevredenheid op een heel prettige manier zaken met Scildon voor mijn cliënten. Het grote voordeel van Scildon t.o.v. andere verzekeraars is dat ze heel makkelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Website: Waarschuwen zelf dat hun site niet goed werkt op smartphones (en dus ook niet op chromebooks). Rammelt functioneel aan alle kanten. Privacy: In afgelopen 20 jaar is zonder mijn toestemm... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Wij maken het simpel met aantrekkelijke voorwaarden, betrouwbare producten en persoonlijke service. Of je nu je gezin wilt beschermen, vermogen wilt opbouwen of dromen voor later wilt realiseren: wij helpen je met oplossingen die écht bij jou passen.
Écrit par l'entreprise
Laapersveld 68, 1213 VB, Hilversum, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Open architectuur vwb fondsen.
Prettige mensen.
Offertesoftware heeft nog bugs daarom geen 5 sterren. Snelheid verwerking mutaties moet ook omhoog.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Snelle service en oplossingsgericht. Daarnaast meedenken met casus.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Duidelijk communicatie en geen moeilijke woorden

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Korte lijnen, goed bereikbaar, deskundig accountmanagement en collega's, Verder goede producten tegen aantrekkelijke premie. Snelle verwerking van aanvragen. Duurzaamheid hoog in het vaandel.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Scildon is een gespecialiseerde levensverzekeraar met veel kennis op het gebied van verschillende lijfrenteregimes en fiscaliteiten, ook voor ondernemers. De medewerkers zijn altijd bereid om je met kennis van zaken op een persoonlijke manier te helpen.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Goede responsetijd, weten van wanten. Wij werken al jaren graag samen en krijgen veel persoonlijke aandacht, niet alleen met complexe vragen. Maar zij maken iets vaker mee dan wij en dat betekent veel voor onze cliënten en voor de belasting van onze agenda. Absolute aanraders

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Ik ben altijd heel erg positief over Scildon, krijg altijd een goed advies, ze zijn altijd heel erg behulpzaam en goede producten.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Scildon is telefonisch zeer goed bereikbaar en medewerkers zijn zeer ter zake kundig. Daarnaast zijn de tarieven zeer concurrerend.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Scildon is zeer goed bereikbaar, heeft alleen zeer deskundige medewerkers in dienst en werkt snel en foutloos.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Dit is geen cliché: Camiel is goed bereikbaar, hij denkt oplossingsgericht mee en hij is zeer deskundig. Wij ervaren het als een plezierige samenwerking.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Uitstekende verzekeraar met betrokken medewerkers, die vlot en kundig reageren en meedenken met ons en onze relaties. Aanvraagprocessen verlopen eenvoudig en zijn goed te volgen. Als doorlooptijden wat langer zijn door drukte, volstaat een telefoontje om - indien nodig - verwerking te bespoedigen.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
De communicatie was duidelijk en er werd flexibel gereageerd toen ik bepaalde gegevens niet op de reguliere manier kon aanleveren

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Zeer slecht Wij wachten al sinds medio januari op de uitbetaling van onze verzekering en krijgen iedere keer een ander verhaal aan de telefoon. gemaakte afspraken worden niet nagekomen, e-mails worden niet beantwoord. Wij zien ons intussen genoodzaakt onze rechtsbijstandverzekering te gaan inschakelen.
Totaal gebrek aan service, onkundig personeel aan de telefoon en onprofessionele afhandeling van zaken.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Duidelijke en vriendelijke correspondentie en fijn persoonlijk contact. Dit geeft de indruk dat Scildon een betrouwbare partner is en geeft mij het vertrouwen om bij hen te beleggen.

Réponse de Scildon - ORV, Vermogen en Pensioen opbouwen
Prima service: snel antwoord op vragen in mijn emails. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de verschillende stappen bij het openen van mijn beleggingsrekening.