20/03 Jammer dat in elke review-reactie de firma spreekt van een passende oplossing en/of t doen van een aanbod. NOU NIETS VAN DIT ALLES WORDT WAARGEMAAKT Oscar als t je echt ernst is dat i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oscar z'n boek heeft mij aangenaam verast. Er zijn maar weinig dieetboeken die zo'n wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er valt simpelweg niet mee in discussie te gaan; volg de aanleidingen precies... Voir plus
Deze uitgeverij helpt mensen in verschillende delen van hun leven, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op support@senhuitgeverij.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is support@senhuitgeverij.nl.
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Pays-Bas
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
20/03
Oscar als t je echt ernst is dat ik mijn review Wijzig cq Verwijder: dan adviseer ik je met klem om de incasso's terug te storten.
17/03/26
Firma heeft bevestigd over te gaan tot terugbetaling. Wij wachten uitvoering hiervan af.
Ongevraagde / niet geautoriseerde afschrijvingen.
Telefonisch onbereikbaar. Ongevraagde mails. Paginas bedrijfs-leverings-voorwaarden zoals automatische omzetting naar verplichte abonnement. Kortom andere reviews beschrijven hetgeen wij inmiddels OOK ervaren hebben.
Jammer dat dit soort praktijken nog steeds bestaan.
Dit kan niet genoeg aan de kaak gsteld worden.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Sinds enkele JAREN blijkt er maandelijks €19,97 te worden afgeschreven via Pay Pro cliënten gelden. Nooit is er een automatische incasso verstrekt aan S&H Uitgeverij voor een afslankbijbel die nooit ontvangen is.
Vandaag dit ontdekt.
Pure oplichterij!

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
E boek besteld en die ziet er goed uit maarrrrrr……..ondertussen op een sneaky manier ben ik zo maar lid geworden terwijl ik nergens voor getekend heb . Ik kwam erachter doordat ik zag dat er geld voor afgeschreven werd in mijn bankrekening.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Ik heb op 15 juli vorig jaar mijn abonnement stopgezet. .
S&H Uitgeverij bevestigde mijn opzegging.
Mijn abonnement liep af op 30-12-2025, maar op 15 januari j.l. is er opnieuw € 19,97 van mijn rekening afgeschreven. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Vandaag tot mijn grote schrik 117,60 afgeschreven voor een Keto menu. Schrok me rot!!! En als ik terugkijk in mijn rekeningen blijkt er in augustus ook al eens 117,60 afgeschreven te zijn. Wat een oplichterij!! En kan niet eens duidelijk zien van welk bedrijf 🤬🤬🤬

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Ik dacht eenmalig een app met recepten te hebben aangevraagd die overigens nooit worden ververst maar wat bleek, per kwartaal werd er, zonder mijn medeweten, 47 euro per kwartaal afgeschreven, dat valt niet zo op in tegenstelling tot maandelijkse overschrijvingen. Ze blijven beweren dat het 'overal' duidelijk wordt gemaakt op de website, ik heb niks gezien. Wellicht hebben ze eea aangepast in het laatste jaar, geen idee want ik heb die website 2 jaar geleden voor het laatst gezien. Ja en hoe ga je dan om met al die klachten? Het voelt een beetje als dat je verontwaardigd bent als men je een spookrijder noemt en je reageert met '1 spookrijder, ik zie er wel honderden' Oftewel blijven geloven dat je als bedrijf het goede doet. Er zijn 4 onterechte afschrijvingen geweest. Zij wilden 2 afschrijvingen terugboeken en daar moest dan de kous maar mee af zijn. Voorlopig wel maar mijn advokaat gaat hier verder naar kijken want dit is een waste of my time en mijn portemonnee! Waarom zou je deze app nodig hebben als chatGTP je kan vertellen welke keto recepten in jouw situatie het beste zijn? Kortom, bezint eer gij begint.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Er wordt vanaf jan 2024 maandelijks € 19,97 waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Wil dit terug. Voelt als oplichting.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Bij de aankoop van een boek werd er zonder ons weten automatisch een domiciliering aangemaakt waarbij er maandelijks 19,97 euro van onze rekening gegaan is. Wij wensen een onmiddellijke stopzetting van deze domiciliering alsook terugbetaling van het "abonnement" waarvoor er geen enkele dienst geleverd wordt. Zeer goed opletten als je bij deze uitgeverij besteld (alsook bij HappyHealthy en waarschijnlijk nog andere dekmantels).

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Er wordt zonder meer 117,00 euro van mijn rekening afgeschreven,ik zou niet weten waarvoor.
Mooie app.
Toch een gemis dat ik zelf niet maaltijden uit de favorieten kan toevoegen aan de dagmenu's. Zodat ikzelf met de boodschappen mijn eigen menu's kan maken.
Ook kloppen veel foto's niet met de ingrediënten.
Sommige recepturen hebben minder ingrediënten dan op de foto.
Heb wat twijfels met de uitgerekende macro's volgens het dagmenu. Als je namelijk een gerecht wisselt zou je een melding moeten krijgen dat je macro's niet in balans zijn. Sowieso vind ik de macro koolhydraten met 50 gram voor de hele dag aan de hoge kant.
Verder de eerste week zit erop. Tevreden met werking van de app, maar eigen aanpassingen zou wenselijk zijn. Zeker in verhouding tot wat je betaalt voor het abonnement.
Op naar 5 sterren!

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Ik dacht eenmalige uitgave te hebben gedaan voor MijnKetoMenu, maar het bedrag is inmiddels al 11 keer (!) random van mijn rekening afgeschreven. Pas op!
S&H heeft ons een goed voordtel gedaan voor terugbetaling van abonnementskosten en stopzetting van een abonnement, waarvan wij geen weet van hadden. Goed geregeld.
De app is gebruikersvriendelijk en compleet. Makkelijk in gebruik.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Omdat ik het jammer vindt dat het dieet niet echt voor mensen is die in de nachtdienst hebben. Maar ik blijf het wel volgen dan duurt het iets langer om wat afgevallen. Dat is niet erg vind ik. Want de recepten zijn lekker en snel klaar. Bedankt ☺️

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
HappyHealthy is een onderdeel hiervan. Oplichterij! Ik dacht een eenmalige dienst af te nemen, maar ze schrijven onregelmatig geld af (soms maandelijks, soms om de twee maanden). Zonder duidelijke afspraken zat ik ineens vast aan een abonnement. Communicatie is slecht en een oplossing wordt niet geboden. Blijf hier ver weg van!

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Mijn moeder van 80 wilde eenmasl iets bestellen van 23 euro en betaalt opeens 56 per maand voor niets dan een vaag abonnement. Schandalig. Kom er net achter, 7 maanden weggegooid geld. Oplichterij want stopzetten kan niet online, foutmelding en dan telefonisch ook niet bereikbaar

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Er wordt zonder overleg een domiciliering aan je aankoop gekoppeld. Wij willen graag ons geld terugvorderen. Welke stappen moeten we hiervoor ondernemen?
Mvg, R Janssens

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Ook ik ben hier helaas ingetrapt! Had ik trustpilot maar gecheckt voor ik iets bestelde.

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
Ik ben nog maar net begonnen en het bevalt me goed 😊

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
"Eindelijk een goede en makkelijke stok achter de deur om mijn eetpatroon weer eens grondig onder de loep te nemen.
Met de op mij afgestemde maaltijden (koolhydraatarm ) heb ik nu weer zin om boodschappen te doen en te koken!"

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.
En savoir plus sur les différents types d'avis.