Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

20/03 Jammer dat in elke review-reactie de firma spreekt van een passende oplossing en/of t doen van een aanbod. NOU NIETS VAN DIT ALLES WORDT WAARGEMAAKT Oscar als t je echt ernst is dat i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oscar z'n boek heeft mij aangenaam verast. Er zijn maar weinig dieetboeken die zo'n wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er valt simpelweg niet mee in discussie te gaan; volg de aanleidingen precies... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maison d'édition
  2. Éditeur
  3. Fournisseur de logiciels

Écrit par l'entreprise

Deze uitgeverij helpt mensen in verschillende delen van hun leven, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op support@senhuitgeverij.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is support@senhuitgeverij.nl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongevraagde / niet geautoriseerde…

20/03
Oscar als t je echt ernst is dat ik mijn review Wijzig cq Verwijder: dan adviseer ik je met klem om de incasso's terug te storten.

17/03/26
Firma heeft bevestigd over te gaan tot terugbetaling. Wij wachten uitvoering hiervan af.

Ongevraagde / niet geautoriseerde afschrijvingen.
Telefonisch onbereikbaar. Ongevraagde mails. Paginas bedrijfs-leverings-voorwaarden zoals automatische omzetting naar verplichte abonnement. Kortom andere reviews beschrijven hetgeen wij inmiddels OOK ervaren hebben.
Jammer dat dit soort praktijken nog steeds bestaan.

Dit kan niet genoeg aan de kaak gsteld worden.

16 mars 2026

Beste Chris,
Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben inmiddels contact met je opgenomen, het abonnement per direct stopgezet en een passende oplossing aangeboden. We hopen dat dit tot een bevredigende afhandeling heeft geleid.
Mvg, het HappyHealthy team

Jarenlange onterechte incasso S&H uitgeverij

Sinds enkele JAREN blijkt er maandelijks €19,97 te worden afgeschreven via Pay Pro cliënten gelden. Nooit is er een automatische incasso verstrekt aan S&H Uitgeverij voor een afslankbijbel die nooit ontvangen is.
Vandaag dit ontdekt.
Pure oplichterij!

22 février 2026

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Ellen, op 23-02 hebben we je vanuit de klantenservice een toelichting gestuurd waar je nog op kunt reageren, zodat we tot een bevredigende oplossing komen. Met vriendelijke groet, team S&H uitgeverij.

Niet aan beginnen

E boek besteld en die ziet er goed uit maarrrrrr……..ondertussen op een sneaky manier ben ik zo maar lid geworden terwijl ik nergens voor getekend heb . Ik kwam erachter doordat ik zag dat er geld voor afgeschreven werd in mijn bankrekening.

19 février 2026

Dag Joost,

Bedankt voor je review — fijn om te horen dat het e-book goed bevalt! 😊

Wat vervelend dat het abonnement voor jou onverwacht kwam. We begrijpen dat het schrikken is als je dit via je bankafschrift ontdekt. Tijdens het bestelproces wordt vermeld dat het om een doorlopend abonnement gaat, inclusief kosten en frequentie, maar dit wordt soms over het hoofd gezien.

We hebben je abonnement inmiddels stopgezet en dit per e-mail bevestigd. We nemen nog even persoonlijk contact met je op hierover.

Mvgr, Team S&H Uitgeverij

Onterechte betaling

Ik heb op 15 juli vorig jaar mijn abonnement stopgezet. .
S&H Uitgeverij bevestigde mijn opzegging.
Mijn abonnement liep af op 30-12-2025, maar op 15 januari j.l. is er opnieuw € 19,97 van mijn rekening afgeschreven. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak.

15 janvier 2026

Beste Maria,

Bedankt voor je feedback. We hebben dit voor je nagekeken en zagen dat je twee abonnementen had. Het keto-abonnement is destijds correct stopgezet per 30-12-2025. De afschrijving in januari (€19,97) betrof het aparte abonnement van de Strakke Buikbijbel, dat nog actief was.

Omdat we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, hebben we dit bedrag direct aan je terugbetaald en het abonnement stopgezet. Dit hebben we je destijds ook per e-mail bevestigd. Er zullen geen verdere afschrijvingen meer plaatsvinden.

Mocht onze eerdere e-mail in je spamfolder terecht zijn gekomen, nemen we nog even contact met je op om alles te bevestigen.

Met vriendelijke groeten,
Team S&H Uitgeverij

Oplichters

Vandaag tot mijn grote schrik 117,60 afgeschreven voor een Keto menu. Schrok me rot!!! En als ik terugkijk in mijn rekeningen blijkt er in augustus ook al eens 117,60 afgeschreven te zijn. Wat een oplichterij!! En kan niet eens duidelijk zien van welk bedrijf 🤬🤬🤬

3 février 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de afschrijving je heeft verrast — dat begrijpen we goed, zeker als het niet direct duidelijk is van wie deze komt.

Tijdens het bestelproces wordt vermeld dat het om een doorlopend abonnement gaat, inclusief prijs en frequentie. Soms wordt dit in het enthousiasme van het bestellen over het hoofd gezien.

We hebben het abonnement inmiddels stopgezet en je per e-mail bevestigd. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Met vriendelijke groeten,
Team S&H Uitgeverij

Noté 2 sur 5 étoiles

hoe dek je jezelf in met halfslachtige oplossingen

Ik dacht eenmalig een app met recepten te hebben aangevraagd die overigens nooit worden ververst maar wat bleek, per kwartaal werd er, zonder mijn medeweten, 47 euro per kwartaal afgeschreven, dat valt niet zo op in tegenstelling tot maandelijkse overschrijvingen. Ze blijven beweren dat het 'overal' duidelijk wordt gemaakt op de website, ik heb niks gezien. Wellicht hebben ze eea aangepast in het laatste jaar, geen idee want ik heb die website 2 jaar geleden voor het laatst gezien. Ja en hoe ga je dan om met al die klachten? Het voelt een beetje als dat je verontwaardigd bent als men je een spookrijder noemt en je reageert met '1 spookrijder, ik zie er wel honderden' Oftewel blijven geloven dat je als bedrijf het goede doet. Er zijn 4 onterechte afschrijvingen geweest. Zij wilden 2 afschrijvingen terugboeken en daar moest dan de kous maar mee af zijn. Voorlopig wel maar mijn advokaat gaat hier verder naar kijken want dit is een waste of my time en mijn portemonnee! Waarom zou je deze app nodig hebben als chatGTP je kan vertellen welke keto recepten in jouw situatie het beste zijn? Kortom, bezint eer gij begint.

22 janvier 2026

Beste Mike,

Dank voor je aanvullende toelichting op je eerdere review. Zoals eerder aangegeven, wordt tijdens het bestelproces duidelijk vermeld dat het om een doorlopend abonnement gaat, inclusief prijs en frequentie. We begrijpen dat dit destijds anders is ervaren.

Onze app is ontwikkeld om gebruikers te ontzorgen met een opmaat gemaakt menu, automatische macro-berekeningen, voortgangsinzicht en een boodschappenlijstje op één plek. Zo hoeven gebruikers niet zelf online te zoeken of alles handmatig bij te houden.

We hebben geprobeerd je hierin netjes tegemoet te komen. Jammer dat we hierin niet tot een oplossing zijn gekomen waar we beiden volledig achter staan.

Dank voor het delen van je feedback.

Het S&H Uitgeverij Team

Noté 1 sur 5 étoiles

Er wordt vanaf jan 2024 maandelijks €…

Er wordt vanaf jan 2024 maandelijks € 19,97 waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Wil dit terug. Voelt als oplichting.

19 janvier 2026

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Anoniem, dat vinden wij vervelend om te vernemen. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice: support@senhuitgeverij.nl Alvast bedankt, team SenH uitgeverij

Frauduleus abonnement!

Bij de aankoop van een boek werd er zonder ons weten automatisch een domiciliering aangemaakt waarbij er maandelijks 19,97 euro van onze rekening gegaan is. Wij wensen een onmiddellijke stopzetting van deze domiciliering alsook terugbetaling van het "abonnement" waarvoor er geen enkele dienst geleverd wordt. Zeer goed opletten als je bij deze uitgeverij besteld (alsook bij HappyHealthy en waarschijnlijk nog andere dekmantels).

14 janvier 2026

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Jos, je bent inmiddels benaderd door de klantenservice en er is je een passende oplossing geboden. Het abonnement is stopgezet en je hebt een toelichting ontvangen op de totstandkoming daarvan. Hopelijk heeft dat je ervaring met ons bedrijf verbetert. Met vriendelijke groet, team SenH uitgeverij

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie app met potentie tot...

Mooie app.
Toch een gemis dat ik zelf niet maaltijden uit de favorieten kan toevoegen aan de dagmenu's. Zodat ikzelf met de boodschappen mijn eigen menu's kan maken.
Ook kloppen veel foto's niet met de ingrediënten.
Sommige recepturen hebben minder ingrediënten dan op de foto.
Heb wat twijfels met de uitgerekende macro's volgens het dagmenu. Als je namelijk een gerecht wisselt zou je een melding moeten krijgen dat je macro's niet in balans zijn. Sowieso vind ik de macro koolhydraten met 50 gram voor de hele dag aan de hoge kant.
Verder de eerste week zit erop. Tevreden met werking van de app, maar eigen aanpassingen zou wenselijk zijn. Zeker in verhouding tot wat je betaalt voor het abonnement.
Op naar 5 sterren!

22 novembre 2025

Beste,
Bedankt voor je uitgebreide review en mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de app. 😊

Met de lancering van de nieuwe app en het uitbreiden van onze receptendatabase kan er soms een foutje in een recept zijn geslopen. Laat ons gerust weten om welke recepten het gaat, dan check ik of dit al is opgelost of nog aangepast moet worden.

We kijken ook graag mee of je profiel goed staat ingesteld, zodat de macro’s kloppen. Je kunt ons bereiken via support@senhuitgeverij.nl.

Nogmaals bedankt voor je feedback — we gaan voor die 5 sterren! 🌟
Met vriendelijke groeten S&H Uitgeverij Team

Noté 4 sur 5 étoiles

Omdat ik het jammer vindt dat het dieet…

Omdat ik het jammer vindt dat het dieet niet echt voor mensen is die in de nachtdienst hebben. Maar ik blijf het wel volgen dan duurt het iets langer om wat afgevallen. Dat is niet erg vind ik. Want de recepten zijn lekker en snel klaar. Bedankt ☺️

17 septembre 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Arja, we doen ons best om met zoveel mogelijk situaties rekening te houden. Fijn dat je het op jouw manier kan doen en het je bevalt. Succes met het behalen van je doelen, met vriendelijke groet, team S&H uitgeverij

Noté 1 sur 5 étoiles

HappyHealthy is een onderdeel hiervan

HappyHealthy is een onderdeel hiervan. Oplichterij! Ik dacht een eenmalige dienst af te nemen, maar ze schrijven onregelmatig geld af (soms maandelijks, soms om de twee maanden). Zonder duidelijke afspraken zat ik ineens vast aan een abonnement. Communicatie is slecht en een oplossing wordt niet geboden. Blijf hier ver weg van!

15 septembre 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Harpreet, we hbben je mail inmiddels behandeld en je geantwoord met een oplossing. Graag je reactie hierop, met vriendelijke groet, team S&H uitgeverij

Noté 1 sur 5 étoiles

Zomaar een duur abbonement voor niks

Mijn moeder van 80 wilde eenmasl iets bestellen van 23 euro en betaalt opeens 56 per maand voor niets dan een vaag abonnement. Schandalig. Kom er net achter, 7 maanden weggegooid geld. Oplichterij want stopzetten kan niet online, foutmelding en dan telefonisch ook niet bereikbaar

26 août 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Nynke, dat is vervelend. Per mail zijn wij goed bereikbaar en altijd bereid een oplossing te zoeken. Graag even contact! Met vriendelijke groet, team S&H uitgeverij

Onaanvaardbaar

Er wordt zonder overleg een domiciliering aan je aankoop gekoppeld. Wij willen graag ons geld terugvorderen. Welke stappen moeten we hiervoor ondernemen?
Mvg, R Janssens

2 juillet 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste meneer, we verzoeken u contact op te nemen via de mail support@senhuitgeverij.nl Dan helpen we u verder om dit stop te zetten. Met vriendelijke groet, Team S en H uitgeverij

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben hier helaas ingetrapt

Ook ik ben hier helaas ingetrapt! Had ik trustpilot maar gecheckt voor ik iets bestelde.

29 juillet 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Beste Esther, we helpen je graag verder, wil je contact opnemen door een mail met je gegevens te sturen naar support@senhuitgeverij.nl Met vriendelijke groet, Team SenH uitgeverij

Noté 5 sur 5 étoiles

"Eindelijk een goede en makkelijke stok…

"Eindelijk een goede en makkelijke stok achter de deur om mijn eetpatroon weer eens grondig onder de loep te nemen.
Met de op mij afgestemde maaltijden (koolhydraatarm ) heb ik nu weer zin om boodschappen te doen en te koken!"

18 juillet 2025

Réponse : S&H Uitgeverij B.V.

Hi Liesbeth, Blij dat je zo tevreden bent met onze Keto app. We wensen je veel succes en veel plezier bij het koken van de lekkere maaltijden :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus