Shopexpert Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Syntes leveringstiden er virkelig ringe når alt er på lager når man bestiller også selv om der står 6-9 dage. Kundeservice er en absolut mangler vare, når man skriver til dem på hjemmesiden får man... Voir plus

Fine priser ift. markedet, men levereringstiden var noget længere end forventet. 10 dage fra bestilling til jeg kunne afhente i den valgte pakkeshop. Det havde været fint hvis shopexpert proaktivt hav... Voir plus

Jeg har bestilt mange gange fra Shopexpert og indtil videre har alt været som det skal. Det er billigere end langt de fleste andre, men det kommer så også med en længere leveringstid. Levertingstiden... Voir plus

1. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Vi har drevet professionel forretning i mere end 35 år inden for håndværks- og entreprenørbranchen. …Vi har solgt kvalitetsværktøj i over 15 år. …Vores passion for værktøj og byggeri har fulgt os hele livet. …Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det værktøj, der passer til dine behov. Shopexpert International blev grundlagt i 2017 med det klare mål at hjælpe både gør-det-selv entusiaster og professionelle fagfolk med at finde det helt rigtige værktøj og tilbehør – til skarpe priser og med en service, der matcher kvaliteten. Vi leverer alle produkter direkte fra vores eget EU-lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig og sikker levering, samt betydeligt mere konkurrencedygtige priser. Alle varer er 100% originale og kommer direkte fra de officielle producenter, så du altid handler sikkert hos os. Hos shopexpert.dk tilbyder vi personlig rådgivning, teknisk information og professionel produktservice.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

325 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 23 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

112 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Firmaet lever slet ikke op til…

Firmaet lever slet ikke op til leverings oplysninger 7-14 dage, som oplyses ved køb. Stod som "Lagervare"?? Måtte ringe til firmaet for at "rykke" og han var "en stor undskyldning" og kunne ikke forstå noget som helst. Han ville dog godskrive mig for leveringsomkostninger.
Varen kom efter 17 dagen og fakturaen/det hævede beløb var ikke godskrevet leveringsomkostninger. Svindelfirma - handler aldrig der igen!

23 janvier 2025

Useriøst firma

Bestilte en Bosch vinkelsliber og fik en ordrebekræftelse. Har stadig ikke hørt noget eller modtaget mit produkt. Ifølge købeloven er aftalen bindende når kunden har modtaget en ordrebekræftelse.
Nu får I chancen igen for at rette op på sagen inden jeg kontakter forbrugerombudsmanden!

1 février 2025

Tilfredsstillende😊

Det er nu anden gang jeg har handlet værktøj her. Har været uheldig med et par andre netforhandlere der var ret useriøse.
Her fik jeg hvad jeg bestilte og fik det leveret ret hurtig, så tænker jeg har fundet min forhandler, næste gang jeg skal bruge værktøj😊

28 janvier 2025

Kontaktede firmaet flere både over mail…

Kontaktede firmaet flere både over mail og via deres kontakt formular at jeg ønskede at fortryde mit køb inden at de overhovedet havde sendt min pakke. Alligevel vælger de at ignorere dette og sende pakken alligevel. Vælger ikke at hente pakken i pakkeshop for derefter at returnere den til tilbage. Alligevel samme dag som de får pakken retur vælger de at hæve pengene fra min konto! Det er sq for useriøst, kommer ikke til at handle her fremover!

27 décembre 2024

Obs på kan være 1-2 ugers leveringstid.

Jeg havde skrevet mail og udfyldt kontakt formular på deres side, kunne ikke forstå at mine vare var så lang tid undervejs.
Det viser sig så at på siden,når man bestiller står
1-2 uger, men der står ikke at det ikke er på lager har ikke handlet der før så havde ikke set det.
Dette er selvfølgelig min egen fejl.

Jeg blev ringet op efter anmeldelsen han var faktisk lidt små sur, jeg blev lidt overrasket over at hans reaktion, følte lidt at jeg fik skældud, hvis de havde svaret på deres mail så havde der ikke været det store problem, da jeg bare ikke havde set det da jeg bestilte.
Min varer er nu afsendt

8 décembre 2024
Logo de Shopexpert

Réponse de Shopexpert

Hej Annika!

Jeg kan se på din ordre at den slagskruetrækker du har købt, har du bestilt d. 8/12 med en leveringstid på 1-2 uger. Dagsdato er det derfor 9 dage siden du har bestilt den, og vi modtager produktet til videre forsendelse til dig i morgen d. 18/12. Jeg skal beklage vi ikke har nået at svare på din mail, men vi er simpelthen super pressede i disse dage, og jeg har fundet din mail frrem og givet dig et svar her også. :-)

Glædelig jul :-)