SILVAN - Helsingør Avis

TrustScore 4 sur 5

H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 085 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig service

Har nu for anden gang købt gasgrill der. Første gang for 6 år siden, da den kom hjem var der en kæmpebule i siden på den, og jeg måtte vente en måned på der kom en og så på den og fik der efter sendt en ny side jeg så selv måtte skifte .
Anden gang bestilt vi i den lokale butik i Helsingør måtte vente 4 uger før den kom og så manglede slange og gas regulator som jeg ny venter på gående på 3. uge nu.

19 août 2026

God oplevelse

Leje af Gulvsliber var helt perfekt og fungerede som den skulle. Var super tilfreds og kan kun anbefales.

3 juillet 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at lejen af gulvsliberen var perfekt og fungerede som den skulle.

Noté 3 sur 5 étoiles

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag. Jeg spurgte 3 forskellige om hjælp til 3 forskellige ting. Det var lige alt det, de gad svare mig. Ikke noget med at vise, hvor jeg kunne finde varerne. Der car ikke engang travlt.

2 juillet 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Valgte click og colect og afhentningen…

Valgte click og colect og afhentningen var okay, men fik dog en dum bemærkning fra en af de ansatte.

27 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at afhentningen af din Click&Collect ordre. Vi beklager den ubehagelige kommentar. Vi tager din feedback alvorligt.

Noté 2 sur 5 étoiles

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm…

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm pakke afhentning. Det hjalp ej heller, da jeg sagde jeg ikke havde prøvet at hente pakke på den måde før. Det unge personale har vist stadig lidt at lære...

24 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Super kundeservice

Super kundeservice, der skaffede en ny AC da den købte var defekt

24 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en ny AC, og at du er tilfreds med vores service.

Noté 1 sur 5 étoiles

1 video var ikke fyldest gørende.

1 video var ikke fyldest gørende.
2. Ikke rengjort
3 spændebåndet på slangen var flækket.
4. Brugte alt tiden på at finde ud af hvordan den virkede, og så var det et problem røret var så langt meget uhandig, når vandet skulle suges op igen.
Videoen på hjemme siden viser også er der er et håndtag, alt i alt fik ikke gjort arbejdet færdig som planlagt.
Jeg kommer aldrig til at leje hos Silvan igen.

20 juin 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, hvis det udlejede produkt ikke fungerede som ønsket. Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse. så vi hele tiden kan forbedre os.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alt var nemt og godt

Alt var nemt og godt

18 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse.

Leje af kompostkværn.

Leje af kompostkværn.
God kraftig motor, gennemført kvalitet og let at håndtere.
Kan varmt anbefales.
Problemfri reservationsprocedure på Nettet

18 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kompostkværnen og den problemfri udlejning. Tak for din anbefaling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen til at ekspedere ingen viser…

Ingen til at ekspedere ingen viser interesse for kunden ,mig alle ser optagede ud ingen er imødekommende
Tak for ingenting

17 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os .
Mange tak for din tid.

Happy shopping

The service was very fast and they were very polite.

13 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you had a good experience with our service.

Kind regards

alt fungerede fint

11 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Super service i udlejning

Søde medarbejdere

6 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at lejeprocessen var nem, og at materiellet levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger click and collect

Jeg bruger click and collect, super. Så bestiller over net og så står varen klar når jeg kommer. Enkelt og godt.

5 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nemt og effektivt.

Det virker bare

Købte en gynge online - leveret 2 dage senere - så det fungerer bare.

3 juin 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Fantastisk at høre, at både service og produkter levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og meget fleksibel…

God service og meget fleksibel medarbejder

11 mai 2026

Réponse de SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder. Tak for din anmeldelse!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus