SILVAN - Køge Avis 149

TrustScore 4 sur 5

3,8

Gl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

den personlige betjening var helt i top, medarbejderen var hjælpsom, venlig og imødekommende med et smil på læben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde og serviceminded unge mennesker i både Køge og Næstved. Nemt at bytte noget jeg havde købt forkert. Dog stemte lagerstatus ikke så kørte forgæves til Køge og måtte efterfølgende til Næstv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt sted at handle til priser man stadig kan være med til , god kundeservice

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

den personlige betjening var helt i…

den personlige betjening var helt i top,
medarbejderen var hjælpsom, venlig og imødekommende med et smil på læben.

30 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder.

Støvsuger

27 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores priser og kundeservice. Tak for din positive feedback.

Ligegyldighed ved udlevering

Ingen problemer med at bestille men udleveringen og udkørsel gennem drive ind tog alt for lang tid. Vi kom og parkerede. Ind til kassen og i kø. Langsom betjening. Endelig ned og fik støvsugeren. Tilbage til bilen og så kunden som holdt først i køen, stadig holdt der efter 15 min. Nu var der bare 6 biler efter. Kunden havde været inde 2 gange efter hjælp. Så da jeg gik ind og bad om hjælp og fortalte at vi nu holdt 6 biler i kø, skete der endelig noget.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter.

26 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Hurtog lev.

Mulighen for at leje værktøj

14 mai 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte en pool hos Silvan

Bestilte en pool hos Silvan. Men den kom så ikke fra Silvan selv. Men hos en leverandør udefra. Har nu ventet i 1 uge og stadig ikke hørt noget endnu.
Kunne lige så godt ha bestilt den direkte hos leverandøren.

6 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Det fremgår på produktsiden, hvis en vare kommer direkte fra vores leverandør.

Silvan kundeservice er i dialog med vores leverandør vedr. denne ordre, vi beklager meget forsinkelsen.

God service og levering

God service og levering

1 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling af Click og Collect samt…

Nem bestilling af Click og Collect samt nem og hurtig afhentning inden for 30 min

1 mai 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en nem bestillings- og afhentningsoplevelse med Click og Collect. Tusind tak for din positive feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen skiltning eller vejledning til…

Ingen skiltning eller vejledning til Click&Collect. Måske skulle Silvans eget personale, efterprøve proceduren for afhentning af Click&Collect vare.
Jeg tænkte det er nok ved vareudleveringen, så kommer man igennem en hal, og ud i en baggård, men ingen steder står der hvor man skal afhente sine vare. Ind i butikken, stå i kø ved kassen, for så at finde ud af, at man skal trykke ordren ind på en skærm. Så fortæller en medarbejder, at man skal rundt i varegården, og ind ved en skrank, og ringe på en ringeklokke, som ingen reagere på. 3 tryk trykkes indenfor 10-12 minutter, først da der bankes på porten, bliver der åbnet, den ene havde godt hørt “klokken” den anden ikke. Begge to forvirret.
Jeg skulle hente 100 forskallingsbrædder, så jeg fik udleveret i løse dele, hvad med at aflevere dem i bundter? Får I selv varerne leveret løst??

Det der Click&Collect fungere ikke for jer, det er en større tidsrøver end det gavner, jeg kunne have plukket, hentet og betalt på den halve tid, det har taget at finde rundt, stå i kø, og vente på uanet personale.

Optimer kundernes oplevelse!!

26 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Støvsuger jeg havde lejet over…

Støvsuger jeg havde lejet over weekenden, fungerede og sugede ikke som den skulle - så fik alle pengene retur for lejen! Må man da kalde kanon service 🙏🏻

25 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er glade for, at du oplevede god service, da støvsugeren ikke fungerede som forventet, og at du fik pengene tilbage. Tak for din positive tilbagemelding!

god kundeservice

god service ved afhentning af højtryksrenser. ved levering tilbage tog det lidt lang tid på grund af underbemanding.

19 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice, til trods for kø ved afhentning

Personalet er yderst hjælpsom

Personalet er yderst hjælpsom
Men den måde med ind/udkørsel, virker ikke ret godt. Man skal vente til medarbejder får tid til at lukke mig ud.!!

16 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at personalet var hjælpsomt. Vi beklager, at du oplevede problemer med ind- og udkørsel. Tak for din feedback.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er altid en positiv oplevelse at…

Det er altid en positiv oplevelse at leje hos Silvan Køge.

10 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse med at leje hos os. Tak for din positive tilbagemelding.

Super service 😊

9 avril 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Oplevelse hos Silvan

Fyren der betjente mig havde enten tømmermænd eller brug for et kursus i kundeservice. Ellers fungerede alt godt

30 mars 2026

Mange tak for din tid.

Lejede en vertikalskærer.

Lejede en vertikalskærer.
Maskinen var super og det var prisen også.
Lejer helt sikkert igen!

3 avril 2026
Avis spontané

Réponse de SILVAN - Køge

Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Stor frustration

Stor frustration: click and Collection på vinduesglas med specifik dimension. Det viser sig at I ikke havde de ønskede glas i den ønskede dimensio. Jeg fik forkert dimensionerede glas udleveret og måtte tilbage for at returnere glassene.

30 mars 2026

Réponse de SILVAN - Køge

Vi beklager meget den dårlige oplevelse med denne ordre.

Noté 2 sur 5 étoiles

Tæpperenseren blev leveret i beskidt…

Tæpperenseren blev leveret i beskidt stand. Da jeg gjorde personalet opmærksom på dette, forsøgte medarbejderen blot at fjerne noget hår fra det allerede snavsede udstyr. Knappen til den lille vandudsprøjte fungerede ikke korrekt, og tanken til opsamling af det beskidte vand virkede heller ikke optimalt. Det beskidte vand lækkede ned under maskinen, hvilket resulterede i, at gammelt snavs blev ført ud på mit tæppe under brug.

Det er mange penge at betale for et produkt, der hverken fungerer ordentligt eller fremstår i en så slidt og uhygiejnisk stand.

31 mars 2026
Avis spontané

Réponse de SILVAN - Køge

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at oplyse dit webordenr. til kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus