Søndag den 26/7 var min søn og jeg i Silvan på Nørrebro på jagt efter den helt rigtige løsning til montering af loft lamper. Loft i gips og en jungle af muligheder - vi havde utallige spørgsmål, me... Voir plus
Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
L'entreprise a répondu
Kæmpe tommel up til John i savværket! Godt humør, massere af hjælp og gode ideer til hvordan opgaven kan løses på andre måder. Skøn oplevelse!
L'entreprise a répondu
Jeg var i Silvan, Nørrebro igår og blev hjulpet af søde Jørgen med træskæring - enorm hjælpsom og rar, og gav mig et kæmpe smil på læben og gjorde bare min dag meget bedre!
L'entreprise a répondu
Jeg købte en parasol hos Silvan i Nørrebro Bycenter og grundet gangbesvær kunne jeg ikke selv bære den hjem. Jeg bor ganske tæt på centeret og spurgte om en medarbejder kunne hjælpe mig hjem med den,... Voir plus
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20
Écrit par l'entreprise

Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Danemark
Demande des avis aux clients
Fik skåret et par bredder og Tasnim var en super go hjælp. Tak
Jørgen var, som altid, super god på Nørrebro afdelingen
Helt vildt god oplevelse, Jørgen i savværket var helt vildt sød og hjælpsom.

Skøn oplevelse!

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jørgen var super venlig og meget indsigtsfuld

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg fik en rigtig god service af Jørgen, der var grundig og gav en masse brugbare råd med på vejen til min flytning :)

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Loft i gips og en jungle af muligheder - vi havde utallige spørgsmål, men møder medarbejder Jørgen som ved alt om alt i løsninger.
Vi kommer hjem med helt rette pluks og skruer, dette kun Jørgens fortjeneste som med rolig og nøjagtig vejledning lyttede på vores behov.
Rigtig god oplevelse på Nørrebro, med kompetent medarbejder.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg er sygemeldt fra mit arbejde, fordi arbejdet gjorde mig stresset, træt, ked af det, og gjorde det var så svært at finde ro og glæde i noget som helst.
Jeg har altid drømt om at bygge ting, men har aldrig gjort det. Forestillet mig en masse forskellige ting jeg kunne bygge, og hvordan jeg skulle gøre - men det er aldrig blevet en realitet. Da jeg blev sygemeldt, kastede jeg op i flere dage og kunne ikke sove - men havde samtidig en eller anden ro. Så efter en søvnløs nat mødte jeg op i Silvan med en plan om at bygge en reol.
Jeg havde tænkt det hele igennem, og ved savnværkstedet mødte jeg John på 86 år.
Jeg forklarede John, hvad jeg ville gøre - og han spurgte mig om han måtte vise mig noget andet. Jeg var træt efter ikke at have spist eller sovet, og ville bare gerne følge min plan, men John insisterede.
John burde være på pension men elsker sit arbejde i Silvan, og kan simpelthen ikke lade være med at bygge ting. John viste mig hvordan jeg bygger en meget bedre reol, og viste mig at jeg havde taget fejl om hvad jeg skulle med mit liv <3
Jeg har fået sovet, jeg har spist, jeg er startet til psykolog og er nu i gang med at sætte min lejlighed i stand.
Jeg er kun 29 år, og jeg vil gerne være som John når jeg er 86 <3

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg fik hjælp af John til udskæring af nogle plader, ikke nok med at han var utrolig venlig og hjælpsom, så ved den herre hvad han laver fik nogle gode tips til hvordan jeg kunne lave mit projekt og det er jeg yderst taknemmelig for ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de SILVAN - Nørrebro
En særligt tak til John. Når man som kunde bliver mødt af en medarbejder der går den ekstra mil i at yde en god service, er det meget værdsat og går ikke ubemærket hen.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Tak til john for det fantastiske venlige og varme hjælp til Vores byggeprojekt

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Vi blev betjent af John, John gav os den best mulige opgave i silvan! Og vi gik derfra med et kæmpe smil

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Tak til John i trælasten! Han var bare super god og hjælpsom!

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Fik super god hjælp af en fyr ved navn Jørgen henne ved opskærings afdelingen, stor hjælp!

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg havde en rigtig god oplevelse, medarbejderne i farve-afdelingen var vældig hjælpsomme.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Venlig og håndværksprofessionel betjening. Den bedste Silvan jeg har oplevet. Andre steder er det ofte unge uuddannede, som ikke ved meget om hverken produkter eller hvordan mindre gør-det-selv-opgaver skal/kan løses.