Silvan har henvendt sig og undskyldt for deres 'produkt-fejl' og sikret en udbedring. Mange tak for god support!! Fliseklipperen kunne ikke klippe halvdelen af de fliser (7 cm) jeg skulle klippe.
Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
L'entreprise a répondu
Jeg lejede et pæleboret en hel dag, men det virkede kun en lille time så jeg kørte ud med det igen og fik mine penge retur uden problemer, god service
L'entreprise a répondu
Jeg var sammen med min kone i Silvan-Skejby og kiggede efter en del have artikler og var meget i tvivl om hvad vil det være bedst at købe, kvalitet osv. Vi kom til at snakke med en ældre medarbejd... Voir plus
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Écrit par l'entreprise

Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danemark
Demande des avis aux clients

Gnidningsløs bestliing og hurtig (selv)-betjening i DriveIn

Réponse de SILVAN - Skejby
Jeg lejede en tæpperenser og den virkede som den skulle. God service i kassen, som var hurtig til at udlevere maskinen til mig

Réponse de SILVAN - Skejby
Dejligt nemt med click and collect, alt stod klar og god service i kassen

Réponse de SILVAN - Skejby
Stor ros til det venlige personale, som hjalp mig med alle mine spørgsmål til mit projekt jeg går med i min have!👏

Réponse de SILVAN - Skejby
Bestilling klar til afhentning inden 30 min var gået. God service, hvor varen blev kørt helt ud til bilen

Rigtig go' service!
Jeg skulle leje en hækkeklipper. Maskinen fungerede upåklageligt og var velholdt. Afhentningen gik super hurtigt og nemt. Ingen problemer ved indleveringen. Kan stærkt anbefales!

Réponse de SILVAN - Skejby
Jeg havde en super god oplevelse med hjælp og guidance fra en ung kvinde i butikken. Havde brug for råd omkring materialer til et DYI projekt og det var bare rigtig brugbart!

Réponse de SILVAN - Skejby
Havde lejet benzindrevet pælebor. Der manglede det bor jeg skulle bruge, også på det andet pælebor de havde. Den viste sig at være næsten tom for benzin, ingen sagde at man burde købe en dunk med. 2 taktsbenzin, tog en time at finde, kostede 70kr for en liter, jeg skulle bruge en dl.

Dårlig kø-styring og manglende overblik i Aarhus N
Jeg ventede knap 10 minutter ved den eneste åbne kasse i afdelingen i Aarhus N. Kassen blev betjent af en ung og uerfaren medarbejder, og at det går langsomt for en nybegynder, har jeg fuld forståelse for – vi har alle været nye engang.
Det, der dog gjorde oplevelsen rigtig dårlig, var de to andre medarbejdere, som stod to meter væk og pakkede varer ud i et meget roligt tempo. På trods af den lange kø var der ingen tegn på, at de ville hjælpe til eller åbne en kasse mere. Det endte med, at jeg mistede tålmodigheden og gik, hvilket to andre kunder også gjorde. Selv ikke da vi forlod butikken, var der nogen reaktion fra personalet.
En ret skuffende oplevelse med manglende kundefokus."

Réponse de SILVAN - Skejby
Super god oplevelse men en dejlig betjening, fra en mand som vidste hvad han snakkede om det gjorde at tingene gik hurtig og effektive fik alt hvad jeg skulle bruge på under en time, og skulle have rigtig mange ting ☺️
Tusind tak for hjælpen og kan klart anbefale denne silvan!

Réponse de SILVAN - Skejby
En savoir plus sur les différents types d'avis.