Banner for Simyo

1. Entreprise de télécommunications
  2. Opérateur de réseau mobile

À propos de Simyo

Simyo is al 36x de beste mobiele provider van Nederland*

Bij Simyo gaan goede kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand. We bieden eenvoudige diensten die je zelf makkelijk online beheert. En kom je er niet uit, dan staan onze vriendelijke medewerkers voor je klaar. We houden het eenvoudig. Dat maakt ons een slimme keuze voor iedereen die niet meer wilt betalen dan nodig is.

Hoe doen we dat?
Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor een basisbehoefte; namelijk mobiel verbonden zijn. Dat betekent bij Simyo overigens niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Want bij Simyo kun je continue kwaliteit verwachten:

• Beste netwerk
  • Beste klantenservice
  • Eenvoud in alles wat we doen
  • Een aantrekkelijke scherpe prijs

Kortom: niet meer uitgeven dan nodig is. Dat is waar Simyo voor staat.

* Aldus Consumentenbond februari 2026.

Waarom duur doen? Simyo

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs
Bij Simyo geloven wij dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn.
De beste mobiele provider
Simyo is 35 keer uitgeroepen tot de beste mobiele provider volgens de Consumentenbond.
KPN netwerk
Je maakt bij Simyo gebruik van het beste Netwerk van Nederland.
Klantvriendelijke telecombedrijf
Simyo behoort tot één van de meest klantvriendelijke telecombedrijven van Nederland.

3,8

Bien

7 k avis

Un des pire services apres vente jamais…

Un des pire services apres vente jamais vu ! Il n’y a pas d’humain mais que des robots qui ne s’occupent pas de vous, experience horrible ! Je ne recommande pas ! Aucun suivit de demande, aucunes comprehension, RIEN !

18 mars 2026

Hi Guillaume,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your experience and understand that this must have been unpleasant for you.

We strive to provide personal and helpful service, and we regret that we didn’t meet your expectations this time.

We would like the opportunity to look into your situation and assist you further. Could you please send us an email at webcare@simyo.nl with a reference to this review and your personal details?

Greetings,
Simyo Webcare

La commande de ma copine a été refusée

La commande de ma copine a été refusée, car ils ont dit qu'ils ont analysé mon dossier mais décidé de ne peut pas m'accepter!! Loool pour qui vous prenez-vous? Bref c'est la pire des commandes que j'ai jamais faite.

16 février 2025

Hi Aylan,

Thank you for your review. I had to translate your message as I don't speak French, so please feel free to correct me if I misunderstood anything.

From what I gather, your friend's order was canceled, and you disagree with (or have questions about) the reason provided. We're happy to look into this further and see if we can help clarify the situation or find a possible resolution.

Could you or your friend please reach out to us at webcare@simyo.nl? We'd be happy to help you.

Kind regards,
Simyo Webcare

Na commande a été refusée

Ma commande a été refusée, car ils ont dit qu’ils ont analysé mon dossier mais décidé de ne peut pas m’accepter!! Loool pour qui vous prenez-vous? Bref c’est la pire des commandes que j’ai jamais faite.

15 février 2025

Hi,

From what I gather, your order was canceled, and you disagree with (or have questions about) the reason provided. We're happy to look into this further and see if we can help clarify the situation or find a possible resolution.

Could you please reach out to us at webcare@simyo.nl? We'd be happy to help you.

Kind regards,

Die smyo is verry goed

13 octobre 2022

Hoi Amzo,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met Simyo. Daar doen wij het voor :).

Groetjes,

Prima service

2 juin 2022

Hoi Marion,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je onze service als prima ervaart! :)

Groetjes,

Simyo Webcare

Afficher les avis dans toutes les langues. (6 860 avis)