Sinful.se - Online Sexshop Avis 7 892

4,7

Snabb leverans och när det blev fel vara fick jag en ny vara supersnabbt och fick dessutom behålla den de skickat fel. Snabb respons från kundtjänst och minimalt med strul trots att det blev fel. Re... Voir plus

De har ett fantastiskt utbud med många bra produkter, kundtjänst är också mycket bra. Problemen uppstår när de paketerar, de tejpar ej paketen väl, 2 av mina 3 leveranser så är lådorna helt öppna... Voir plus

Snabb hjälp och flera alternativ att lösa problemet. Efter att jag skickade bevis på defekten fick jag även snabb respons och ny produkt skickad. Hela upplevelsen med reklamationen har varit mycket lä... Voir plus

Det jag tyckte var bra är er webbsida, enkelt att hitta, tydligt. Det andra jag uppskattade var att leveransen gick snabbt och det tredje var mejlet jag fick från er där det tydligt framgick att om ja... Voir plus

1. Magasin de sex-toy
  2. Boutique érotique

À propos de Sinful.se - Online Sexshop

Sexleksaker med stil!
Hos oss får du de bästa produkter och priser. Om du letar efter erotiska produkter av hög kvalitet har vi landets största urval. Sinful.se förhandlar kända märken!
Vi har alltid We-Vibe, Fun Factory, LELO, TENGA, Fleshlight och många andra vibratorer, dildos, penisringar och glidmedel i lager, såväl som ett stort urval förförande lingeri.

- Köp sexleksaker av högsta kvalitet hos Sinful.se
- Prisvärd REA här!

- Stort utbud av glidmedel

Sinful.se Kundtjänst

365 dagars ångerrätt
På Sinful.se kan du alltid ångra ditt köp. Vi ger hela 365 dagars ångerrätt på dina produkter.
Snabb kundtjänst
Behöver du hjälp med ett köp eller har du en fråga kan du alltid kontakta oss på e-post eller i telefon.
Vi erhåller alla kostnader
Om du skulle uppleva ett problem med din produkt erhåller vi alla kostnader i samband med reklamationen.

4,7

8 k avis

Suverän service

Snabb respons från kundtjänst och minimalt med strul trots att det blev fel.
Rekommenderas varmt.

18 avril 2026

Superskön

Produkten va precis som det stod i beskrivningen. Helt perfekt o mycket skön gör sitt jobb galant

18 avril 2026

The customer service is excellent

The customer service is excellent. My first order wasn't delivered because I made a mistake with the contact details, emailed Sinful they corrected my contact details and immediately sent out another shipment

17 avril 2026

Hej Joakim,

Stort tack för dina 5-stjärniga omdömen! ☀️

Det gläder oss att höra att din beställning hanterades smidigt och effektivt.

Önskar dig en underbar dag ! 🌷

Mycket.bra

Enkel beställning, snabb leverans och bra kommunikation. Kläderna har inte hunnit testas ännu men allt har varit bra hittills.

16 avril 2026

Hej Eric,

Det gläder oss att du uppskattar shoppingupplevelsen på vår webbutik.

Vi ser fram emot att ta emot fler beställningar från dig i framtiden. 😉

Ha en trevlig dag🌹

Snabb och effektiv hjälp

Snabb hjälp och flera alternativ att lösa problemet. Efter att jag skickade bevis på defekten fick jag även snabb respons och ny produkt skickad. Hela upplevelsen med reklamationen har varit mycket lätt.

16 avril 2026

Hej Daniel,

Vi bugar och bockar för de fina orden! Det var verkligen kul att höra 😍🎉

Det uppskattas verkligen att du tycker om våran service😍

Önskar dig en fin dag 🎉😊

Diskret försändelse

Diskret försändelse

13 avril 2026

Hej Ann-Sofi,

Vad kul att du haft en positiv upplevelse. Att vara diskreta är viktigt för oss och våra kunder så det är kul att höra att det uppskattas📦

Du är alltid välkommen att kontaka oss om det finns något vi kan göra för dig.

Önskar dig en fin dag 🎉

Customer Care, Sinful

Bra hemsida,inget krångel med att…utverdering

Bra hemsida,inget krångel med att skickas hit och dit,snabb leverans.

13 avril 2026

Hej Dan,

Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med ditt köp.

Ser fram emot att se dig på webshoppen snart igen! 😊

Josefine

Fantastiskt.

Priserna är fantastiskt, leverans tiden är på topp och kundservicen är det bästa som finns! Dem verkligen bryr sig om sina kunder! Jag kommer 100% köpa igen från Sinful. Rekommenderar starkt!

Hej Sebastian,

Dina vänliga ord värmer verkligen, och vi uppskattar dem stort! 😊

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i vår butik igen.

Önskar dig många fantastiska stunder med ditt köp! 🎉😊

Snabb !

Snabb leverans

Hej Lars,

Vad kul att du är nöjd med vår leverans, och att det kom snabbt !🚛

Du är alltid välkommen att kontaka oss om det finns nåt vi kan hjälpa dig med! 😎✨

Jag hoppas du får många härliga upplevelser med dit köp!

Snabb lev

Snabb lev, enkelt att beställa

Hej Andreas,

Stort tack för dina 5-stjärniga omdömen! ☀️

Det gläder oss att höra att din beställning hanterades smidigt och effektivt, och att det var enkelt att beställa😍

Önskar dig en underbar dag ! 🌷

Mycket nöjd

Mycket nöjd med produkten

Hej Rickard,

Vad kul att höra att du gillar produkten du köpte hos oss 😁🎉

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vi kan hjälpa med nåt 😊🎉

Önskar dig en super trevlig dag!💜