Skal Man Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Köpte volvo dörrlampor till min epa, mest för en kul grej. Men lamporna var grymt bra. Sjukt bra upplösning verkligen! Samt att det bara tog 3 dagar för den att komma var WOW, rekommenderat flera komp... Voir plus

Två beställningar på raken som levererades enligt förväntan. Trots ett missförstånd med den första varan där felet helt och hållet låg på mig, var man på supporten tillmötesgående och hjälpsam, så jag... Voir plus

Enkelt att beställa och betala, snabba leveranser också. Även upplevt bra kvalitet på de tillbehör jag har köpt där. En sida som är bokmärkt sedan några år här, rekommenderas.

Köpte ett mobilfodral till S22+ och ett skärmskydd UNIQ. Går ej att ladda trådlöst med detta mobilfodral. Anges inte på Skal-Man,s hemsida. Skärmskyddet UNiQ fungar ej med telefonens funktion för f... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Mobilskal, mobilfodral, plånboksfodral & övriga tillbehör för apple iphone, samsung, sony xperia, huawei, nokia m.fl i hög kvalitet till bra priser. Inga avgifter och fri frakt direkt hem i brevlådan.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

30 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Problem med leverans verkar det som

Jag beställde ett par hörlurar som jag fortfarande inte fått efter 3 veckor. Efter mailkonversationer med företaget säger de att det är posten som slarvat bort det två gånger. Jag har nu fått återbetalning.

28 juin 2021
Logo de Skal Man

Réponse de Skal Man

Vi har svarat kund och skickat ett par nya hörlurar ett par dagar innan midsommarafton och postnord har leveranstid 1-3 vardagar vilket innebär att kund kommer få de nya hörlurarna inom kort. Infogat nedan är konversation med kund via mail:
21 juni 2021 kl. 15:04 skrev info@skal-man.se:
Hej! Ok, vi gör så att vi skickar dig ett par nya från oss idag så bör du få dessa inom någon dag. Mvh Kundtjänst - skal-man -

2021-06-21 14:53 skrev Anna-Maria Loimi:
Hej hej, förstår att ni inte rår för det men är det rimligt för en
kund att vänta så här länge? De kom inte idag heller.
Jag skulle vilja ha mina pengar tillbaka som jag skrev i förra mailet
så jag kan köpa ett par andra. Mvh Anna-Maria
Skickat från min iPhone
20 juni 2021 kl. 11:20 skrev info@skal-man.se:
Hej! Den postades omgående från oss och tyvärr så rår vi inte över postens hantering. Vi får skicka en ny till dig då de i sådant fall måste ha slarvat bort denna inom sitt system. Mvh Kundtjänst - skal-man -

Snabb leverans och service!

Beställde tre artiklar. Fick dem dagen efter. Upptäckte att jag beställt fel. Mailade samma dag och fick rätt nästa dag! Med returkuvert. Toppen! Rekommenderas!

21 avril 2021
Avis spontané

Skickade mejl om dåligt fordral där…

Skickade mejl om dåligt fordral där magneten släppte efter 4 dagar och flöt omkring i fodralet. Ingen återkoppling alls helt knäpptyst. Köpte nytt fordral på annat ställe. Samt förlorade mina pengar då jag slängde fordralet jag köpt.. Ja, det var den beställningen och ni svarar inte på mejl annars hade jag inte skrivit här. Nej, jag fattade ganska omgående att jag kunde se i månen efter mina pengar

1 septembre 2020
Logo de Skal Man

Réponse de Skal Man

Hej! Den enda beställning som vi kan finna på Jonas Bjerkhage är från den 3 Mars 2020, dvs. 6 månader sedan, så vet inte ifall detta fodral är köpt någon annanstans i tron att det är från oss, eftersom detta omdöme lämnas nu. Vi kan ej heller finna någon reklamation i ärendet i vår mailsupport. Vi har alltid reklamationsrätt med ny vara alternativt återbetalning ifall varan inte är till full belåtenhet och så har vi haft sedan starten för 15 år sedan. Som kund skall man ALLTID vara 100% nöjd med sitt köp hos oss och vi svarar alltid till 100% på alla mail oavsett om det gäller en förfrågan eller reklamation. Mvh Kundtjänst - skal-man -

Enkelt att beställa och betala

10 juillet 2020

Utmärkt!

Blixtsnabb leverans (två vardagar) och en mycket fin mobilplånbok i äkta läder till min iPhone X som jag blev MER än nöjd med :)

30 novembre 2018

Hurtig og billigt

Købte et invisible shield til en Samsung Galaxy Gio.
* Kun ikke købes i DK på daværende tidspunkt
* De var billige
* Modtog pakken 2 dage efter = super
Synes dog siden er lidt rodet

10 août 2011